Sex po dvoch rokoch
Dobrý večer mam otázku priateľ bol 2 roky v väzeni po 2 rokoch sme mali spolu pohlavný vstyk mala som akurát menštruáciu a jemu sa nezdalo ze vraj to išlo dáko ľahko on čakal ze to asi nepôjde alebo ja neviem ale ja som 2 roky poctivo čakala a teraz je kvôli tomu taky myslí si ze som mala sex ktorý som samozrejme nemala akože nechápem ako mu to mam vysvetliť
Tak ked tam pretahoval spolu väznov do inych otvorov, tak mu to asi lahko prislo... prepac za uprimnost...posli ho niekam, stratene dva roky...
A čo čakal? Že Ti za dva roky narastie panenská blana? ... poslala by som ho kadeľahšie ... čím skôr, tým lepšie.
@lucialucka33 styk, nie vstyk. Asi cakal, ze ti tam pavuciny narastu🙄, nechapem co tu chces vysvetlovat. Ked neveri, tak neveri...
Boze to sa neda uz ani citat. Najdi si normalneho chlapa. Za tie dva roky si mohla mat slusnu rodinku uz.
Takže máš frajera exbasmana ktovie za čo, nevzdelaného a ešte ti aj neverí. Dobrý základ vzťahu.
@lucialucka33 styk, nie vstyk. Asi cakal, ze ti tam pavuciny narastu🙄, nechapem co tu chces vysvetlovat. Ked neveri, tak neveri...
@0silvia0 najprv vztyk a potom styk, bez toho to nejde 😁
Och, nebudeš tá, ktorá tu minule zháňala potvrdenie od gynekológa, nech dá štempel že posledné obdobie nemala pohlavný styk, lebo jej partner neverí?
Och, nebudeš tá, ktorá tu minule zháňala potvrdenie od gynekológa, nech dá štempel že posledné obdobie nemala pohlavný styk, lebo jej partner neverí?
@oblecenie99 nie
@oblecenie99 nie
@lucialucka33 Neviem čo ti poradiť.. vo čakal, že ti to tam zrastie, alebo ako?
Ďalší silný mysliteľ. Basa. Super perspektívny vzťah. To bude otec a milujúci partner ako lusk.
Gratulujem
🤔. Veď ty mu tiež povedz, že sa mu dáko rýchlo postavil....že kam ho pchal dva roky
no tak to je spoločnosť... 🙄
@lucialucka33 ak ti partner neverí, to je problém. Nejde tu o sex, je to otázka dôvery vo vzťahu. Ako zvládnete iné veci, keď chýba dôvera? Zamysli sa, čo od vzťahu chceš a či ti to tento vzťah dáva. Držím palce!
@oblecenie99 štempel od gynekologa, že nemala styk, super si rozosmiala 😅... len ci jej to tam neorazil vlastnym "štemplom" 🤣
@lucialucka33 tak si zrejme zvykol na uzky zadocek v base 😀
ked si mala menzes, asi sa to šmýkalo, preto sa mu zdalo, že to ide rýchlo
Celé zle toto...on vyšiel z väzenia, ty mu hneď roztiahneš nohy aj, ked máš menštruáciu a on si ešte namyšľa, že si ho podvádzala, lebo to "šlo ľahko". Dievča koľko máš prosím Ťa rokov? Za tie 2 roky si si mohla nájsť niekoho normálneho, si si vedomá, že pri tomto Ťa nič dobré nečaká?
On má obavy ci si ho nepodvadzala. A ty nemáš obavy o jeho psychické zdravie keď dokáže niečo takéto vôbec povedať? Nemáš obavy ze ta mohol niečím nakaziť keď si mu hneď dala? Rozumovo ste asi na rovnakej úrovni, ale tak rovni rovného si hľadá. Tebe odporúčam zájsť na dáke testy ci ti niečo nezaniesol
On má obavy ci si ho nepodvadzala. A ty nemáš obavy o jeho psychické zdravie keď dokáže niečo takéto vôbec povedať? Nemáš obavy ze ta mohol niečím nakaziť keď si mu hneď dala? Rozumovo ste asi na rovnakej úrovni, ale tak rovni rovného si hľadá. Tebe odporúčam zájsť na dáke testy ci ti niečo nezaniesol
@chupakabra suhlasim, ze su na rovnalej urovni
nikdy by som sa nezhodila tak aby som tu ziadala radu ako presvedcit chlapa, ze som verna 🤦♀️
Ty si riadne sprosta uprimne. Aku perspektivu čakaš od chudaka čo bol v base? Ako sa bude vediet postarat o teba, ked sa nevie ani udržat na slobode? Úprimne ti poradim že to s nim skonči alebo ak s nim ostaneš tak potom tu nevyplakavaj že máš decko spravene s vaznom a že ta mlati a nemate ani na chleba. A teda emočnej inteligencie tiež nebude mat dost.

@lucialucka33 nijako , pobaliť sa odísť a nájsť niekoho normálneho čo nebol v base.