icon

Sex s malým penisom

22. feb 2023

Ahojte, stretla som uzasneho muza ALE.... Ako riesite sex, ked ma maly penis? Ja ho vnutri necitim a ani on neciti, ked je vo mne. Existuju nejaky tipy, ako urobit, aby ten sex fungoval? Dakujem

katuskamala1
22. feb 2023

@janulka1802 napisala som ASI. Nie ze istotne 🙄. No a podla dalsich jej komentov vyplýva, ze skutočne...

dianka555
22. feb 2023

@autorka tak gynekológ/ička by ti určite poradili.

veronikaszabova
22. feb 2023

@mirco50 ty mas nejaku uchylku s tym kanalom na Youtobe??? Do kazdej diskusie to trepes.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
slovenka753
22. feb 2023

Co je malý penis? Nemôžeš byť skôr ty priveľká? Lebo ja som celkom vysoká a teda partner nie je nejako veľmi obdarený ale určite vo mne neplava.

iwesska
22. feb 2023

Tvoja statistika je mylna. Do kolkych zien si vchadzala,ked to s takou istotou tvrdis?😂Ani o chlapoch to neplati. Mala som vzdy len vyskovo priblizne rovnakych chlapov a jeden bol ako zavarana uhorka,dalsi bol nadrozmer, dalsi lepsi priemer. Tak si proste musis hladat chlapa s primeranym. Tento to nebude.

vesimelonimarsista
22. feb 2023

Slanina zo psa nebude.

gipsy11
22. feb 2023

😁😁😁😁😁kolko si mala tych skusenosti ... Ja poznam 2 m chlapa a ma tovnako dlheho pipisiska ako je vysoky ale v cm .... Deto chalan podobnej vysky ako ja a ma ho ako 6 rocny chlapec ... Ked som volal z jeho ex a pytal sa ako im to v posteli s takym "kanonom" klapalo tak povedala ze mal ine kvality ... Ale je pravda ze ona zakotvila inde ... Preco je otazka ... Zial je to smutne ked niekto nedostane nadelene ale tam pomozu jedine ak su ..dlhoprsty..... Mozno nejaka nasada ... Ale to je o nicom .... Mozno kupit nafukovacku do dupkacika aby ta trocha ako sa povie "vrátilo v case" ... Ale ak to nieje manzel ... Tak hladat v inej rajskej zahrade ... 6 m rebrikom umyjes okna aj v 4m vyske ale zo 4 m okna v 6m neumyjes .... Ale hold to je uz ina pesnicka ..

viestta
22. feb 2023

@dianka555 vieš čo sa hovorí na východe? 3,14-ca neni mydlo, tu nevymydlis

viestta
22. feb 2023

@veronikaszabova berie provízie z počtu pozretí, tak si tu robí zadara reklamu

foterlotor
22. feb 2023

@dianka555 sex nema vplyv na velkost vaginy. To je hlupost.

sergejj
24. feb 2023

,,Ani on neciti ked je vo mne.” Zla kombinacia, on maly a ty siroka.

stanno
Autor odpoveď zmazal
mira0611
24. feb 2023

@maranta_leuconeura sorry, ale toto je len cista teoria. Keby tak to bolo tak mnoho zien by nemalo problemy po porode a vekom ...

mariapalko
25. feb 2023

@maranta_leuconeura prsia sa predsa daju spevnit cvicenim

autor
29. máj 2023

Neuverite co sa mi stalo. S tamtym som sa rozisla, nefungovalo to. Nasla som na zoznamke ineho, tiez len o 2cm odomna vyssi (185cm) a tiez ma maleho pipika, tak 5cm v pohotovosti. To maju vsetci single chlapi po 40ke maleho alebo len ja mam take stastie? :D

duunlo
29. máj 2023

Zjavne nebudes jedina, kto ma take stastie 😂 ale na druhej strane to stastie sa ta drzi jedna radost 😅

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
29. máj 2023

haha tak asi preto su single. ...a rozisla si sa s nim tiež?

sticker
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
autor
29. máj 2023

@karolinakr nastastie to ukoncil on hned po prvom sexe. Asi sam videl, ze toto nebude fungovat 😀

karolinakr
29. máj 2023

😅👍

minimie
29. máj 2023

@dianka555 počuj, aspoň si si všimol že daný "odborník" vôbec nie je odborník a celý ten stĺpček je braný ako recesia? Veď sa ani nesnažia tváriť že je to fakt 🤦‍♀️. Potom tak dnešný svet vyzerá ako vyzerá. Že ľudia uveria vierohodne pôsobiacim hoaxom pochopím. Ale veriť vtipom? 🤣🤣🤣. Inak ak je tvoja žena povolená tak je to preto že ju nevieš spraviť a nie kvôli tomu že ťa podvádza s viac obdareným 😁. Čo sa poriadne neprecviči, to nefunguje ako má.

foterlotor
Autor odpoveď zmazal
foterlotor
27. jún 2023

Mas proste len smolu. Nema kazdy maleho 😀

tilly
27. jún 2023

Píšeš, že máš po 40tke? Nájdi si rejuvenizaciu vagíny. Daj do Google, nájde ti kopec kliník, ktoré to robia, tuším okolo 400 eur to stojí.

tilly
27. jún 2023

Zas na 69 by to mohlo byť lepšie, ako penis, ktorým sa zadusíš 🤣🤷‍♀️🤭.

foterlotor
27. jún 2023

@tilly tak ale 5cm? 😄

tilly
27. jún 2023

@foterlotor do úst stačí 🤣🤣🤭