icon

Sex vo vzťahu

nikaalili58
24. aug 2021

Ahojte potrebovala by som poradiť, lebo už som naozaj zúfala...Neviem ako začať....Hrozné má trapi jedna vec Mám rada sex ALE neviem čo je somnou alebo či mám nejaký psychicky blok neviem začať niečo od seba robiť ked chcem sex s priatelom vždy musí začať on. Nejde o to, že by som nechcela alebo že by sa mi hnusí ale akonahle povie, že chce sex alebo niečo iné ja dostanem ako keby blok a nejde somnou pohnuť samozrejme priatel je nahnevaný , že nechcem nič sama od seba robiť (ktorý muž by nebol) a vždy sa kvoli tomu pohadame a ja sa citím zle ako odpad...že mu nedoprajem čo chce... naposledy to bolo až tak že som sa rozplaka celu noc som nespala a stale som nad tým rozmýšlala... čo mám zmeniť alebo čo mám robiť už som aj chcela zaisť k doktorovi...

Strana
z2
apolka77
24. aug 2021

@nikaalili58 inak môj úplne prvý sex. partner bol veľmi všímavý a toľko komplimentov som dostala pred samotným aktom ako ho priťahujem že som sa cítila ako Kleopatra....druhý už bol opak ten už bol taký vlažný že som mala vždy pochybnosti či som dosť dobrá, dosť sexi či sa mu to vôbec páči...z toho som mala také stavy ako ty teraz...takže nech netlačí na pílu a viac sa uvoľní aj on...

bennn
Odpoveď bola odstránená
ejmylia
24. aug 2021

Keď sama nevieš z čoho to pramení možno by ozaj bolo dobré vyhľadať pomoc a nehanbiť sa. Každý máme nejaký problém, ktorý treba riešiť a toto si viem predstaviť, že je problém nielen pre teba, ale dozaista to nie je ani priateľovi príjemné.

unicornlady
24. aug 2021

Veď nemusíš nijaké tanečky či divadielka robiť, stačí, ak ho začneš bozkávať, dáš ruku pod tričko, dole tričko a istotne nezostane len tak nehybne sedieť 🙂
Hlavne rob tak, aby si sa cítila dobre (a nie trápne) a pôjde to prirodzene

janickacrazy
25. aug 2021

@nikaalili58 No u nás stačí, keď sa na muža tak trochu zvodne pozriem večer, keď deti spia a nič iné robiť nemusím. Veď to skús, to by si mohla zvládnuť. Prípadne si daj trochu vína na odvahu.

evora
25. aug 2021

Ja ti rozumiem. Tiez som mala vždy partnerov, ktorí nastojili na sexe a chceli odo mňa iniciatívu. A čím viac som sa chcela donútiť byt aktívna, tým väčší odpor to vo mne vyvolavalo. Bolo mi nepríjemné, ze zasa budem za tu "zlu", frigidnu, nudnú... Lenže ja sama som špeciálny prípad, kedy ak by muz nevzal veci do vlastných rúk, budem bez sexu cele mesiace. Neviem ci je to výchovou alebo povahou, ale mne sa jednoducho prieči sa "ponúkať ", plus nikdy som nebola taká nadržaná, aby som nahodila negližé a prišla za chlapom s pohľadom dračice 😀 Je to blok co zazivas, ale sama neviem, ako z toho von. Sú proste ženy od prírody submisívne a naopak- dravé. Bud máš partnera ktorý s tým je ok, alebo budeš musieť hľadať inde.

Strana
z2