Sexuálne problémy
Ahojte,
Niekoľko týždňov som rozmýšľal či sa odhodlám sem moje trápenie napísať a poprosiť Vás o radu zo strany žien alebo možno aj mužov. Nakoniec som sa odhodlal a založil si tu profil, aby som sa s vami podelil respektíve poradil.
Mám 30 rokov, manželka má 28 a sme manželia 4 roky. Manželstvu predchádzal dlhoročný vzťah. Čiže sa veľmi dobre poznáme ,,z každej strany". Máme spolu úžasného syna, ktorý má 2,5 roka. Dieťa sme mali plánované a išli sme do toho krátko po svadbe lebo sme veľmi po dieťati túžili.
A teraz k veci, pred svadbou ale aj po svadbe sme nemali žiaden problém čo sa týka nášho sexuálneho života. Vedeli sme si to užiť, ako každý mladý pár alebo manželia. Vedeli sme si naplánovať krásny sex ale taktiež veľa krát ma manželka prekvapila peknou ,,rýchlovkou" keď som prišiel z práce. Naše sexuálne problémy nenastali dokonca ani počas tehotenstva keďže manželka mala ukážkové tehotenstvo a pôrod taktiež. Bol som pri pôrode celý čas a sám doktor povedal že za jeho praxe pri prvorodičke ešte nemal tak ľahký a rýchly priebeh pôrodu. Po pôrode náš sexuálny život bol taktiež ako predtým (samozrejme až po období 6nedelia) Netlačil som na manželku, počkal som kým bude pripravená.
Problém nastal pred nejakým rokom. Manželka , stráca chuť na sex, v posteli je ako ,,drevo" mám pocit že ako by to bolo z donútenia, keď jej chcem spraviť orálny sex tak mi to odmieta a smeje sa pritom ako nejaká pubertiačka (predtým si to užívala a mala to rada), stále pri sexe kecá o samých blbostiach. Chce len jednú polohu a koniec.Nehýbe sa, je neaktívna. Predtým to bolo úplné iné. Čo mám zmeniť ? Aký mám byť? Ja sa naozaj doma snažím s malým jej pomáham, upratujem, varím, nemám problém dokonca aj žehliť. Keď che ísť niekam s priateľkami tak som s malým ja, veď nech sa zabaví predsa je celé dni doma s chlapcom.
Taktiež je splním všetko čo sa dá a čo chce, na dnešné pomery zarábam výborne a nič nám nechýba. Aktuálne je manželka už mesiac u svojich rodičov, lebo sme prerábali strechu na dome ale strecha je už dávno hotová a ona je tam stále. Vraj preto aby si svokrovci a moji rodičia užili vnuka, keďže od rodičov bývame cca 250km. Aktuálne chcela ísť na dovolenku tak som ju prosil aby sme išli raz aj s malým na pár nocí a potom aby malý ostal u rodičov a išli sme len my dvaja. Tak to že nie, že to sa nepatrí, že keď malý bude starší. Tak som zaplatil za pobyt cez 1 300€ aby mala komfort aký potrebuje. Ženy to vážne sa nedá ísť na predĺžený víkend bez dieťaťa ?
Ako to mám znova naštartovať ? Čo robím zle ? Veď aj pri tom sexe myslím stále najprv na ňu aby ona mala prv orgazmus až tak ja.
Prečo sa to tak zmenilo.
Za každú normálnu odpoveď alebo radu Vám vopred všetkým ďakujem.
Pekný deň.
@matajus Ahoj..... ako to pokracuje?.... pohlo sa to ?
@1fifinka1 paráda
@naturalgazda už to asi vyriešili 😁 asi sa už nedozvieme. Tu sa to tak robí. Odmlčať sa potom. Škoda.
Ale my sme vsetci zvedavi tak daj vediet 😄
@1fifinka1 hm.....všimol som si.....veĺa nedokončených.....je....... hm....nefér....kedže najprv autor čaká na odozvy, ale potom nevracia späť..... neuzavrie kruh
....ale pohoda....... som tu chvíĺu na fóre- relaxujem skôr......
@naturalgazda ale tak ono predpokladam, ze kym sa kruh uzavrie, tak to este potrva. Zaujimave by bolo, ak by napisal trevars po 5 rokoch ako im to klape
@naturalgazda relaxujes? Na modrom koníkovi? 😀😀 Pana beka. Počuj, dávnejšie som sa chcela opýtať, tvoj nick je aj tvoj životný štýl?
@1fifinka1 Yes..............
@zuzana9393 hehe.po piatich rokoch už ani internet nebude 😅
Idem napísať autorovi ako to ide............
Ahojte. Viem že som tu dlho nič nepísal, ale potreboval som to všetko čo som zistil trochu v sebe vstrebať a ani som nemal čas keďže som mal toho v práci pomerne veľa.
Neviem či sa zvládnem vyjadriť na každú jednú odpoveď alebo otázku od Vás všetkých.
Všimol som si že tu zaznela vec - že musela mať na to nejaký dôvod ? Kokos akože aký ? Čo môže byť adekvátny dôvod nato aby manželka začala hoc len virtuálne podvádzať svojho muža a naopak ? Nikdy nič som jej zlé nespravil, stále som sa o ňu a o malého staral a starám so 100% nasadením. To že som po nástupe na novú pozíciu začal chodiť neskôr z práce aj to len do času kým som sa vžil s novou pozíciou ? Akože toto mohlo vadiť ? Ale nový bazén, nová strecha, nové kúrenie, nová kúpelňa už problém nebol ? Snažil som sa ich pomaly každý víkend niekam brať : do prírody v okolí, alebo do tatier, proste výlety, aby manželka trochu zmenila prostredie. Každý večer som sa snažil byť ku nej romantický, zhovárať sa s ňou atď. Tak aký dôvod ?
Taktiež tu zaznelo že či až Vy ste mi dali chrobáka do hlavy že som to teraz zistil. No hej dali ste mi, naozaj som jej nikdy nekontroloval mobil až teraz prvý krát. Asi som mal skôr to je pravda.
Tiež tu zaznela otázka že čo to ostalo len pri správach či sním aj reálne nemala niečo. Tak mi tvrdila že to stále bolo len pri tom písaní erotických správ a fotiek. Proste že sa sním nikdy nestrela a nemali sex alebo čokoľvek. (Sám aktuálne neviem čomu mám veriť)
Aktuálne som ešte stále sám doma, spomínal som Vám že ešte chcela ostať lebo jej prišla rodina zo zahraničia a chcela byť s malým. Takže je ešte u rodičov. Uvidím čo sa zmení keď sa vráti. Je pravda že každý deň mi aktuálne volá, píše a zaujíma sa, čo do teraz nebolo. Keďže nie som s ňou tak nemám ako odkontrolovať či naozaj ukončila ten neviem či to dobre nazvem vzťah so spolužiakom. Dúfam že hej. Už si na to dám pozor a budem jej kontrolovať mobil.
Dnes som bol pre jej nové auto, ktoré sme mali objednané a až teraz došlo, po pravde po tom čo spravila jej ho ani nemám chuť dať a ľutujem že som sa nechal nahovoriť na také aké chcela ona, a či vôbec jej ho dávať keďže sa bojím jak tu niekto písal že začne chodiť za tým chlapom. V nedeľu sa majú vrátiť domov, ja som si zobral od pondelka na týždeň dovolenku a týždeň po tom som si naplánoval homeoffice, aby sme mohli naše problém začať rieši ihneď . Lne teraz neviem či som ešte nemal počkať na jej prvé korky ? Čo myslíte ?
@matajus
Mňa tá tvoje žena ale fest vytáča! Pokiaľ je všetko tak ako píšeš a má pri tebe taký luxusný život ako opisuješ, tak je to fakt riadne svinstvo a úplne mi príde, že ona proste nevedela, čo od dobroty. Ona má nejakú prácu? Robila niekde pred materskou? Keby mi toto spraví chlap, čo ona tebe, mala by som obrovský ale obrovský problém s dôverou.
@matajus dík za svižnú promptnú reakciu............
@matajus po takom prusere by som cakala, ze v zaujme zehlenia situacie pride domov,co tam po rodine zo zahranicia v takomto pripade. Hasit treba co hori doma. Vola Ti denne preto, aby vyzistila situaciu, ci tam si, co chystas, co mienis urobit, co si uz urobil atd. Cez telefon a akoze zaujem a sondovanie situacie je priprava piesocku, aby odhadla co cakat, ked sa vrati. Ty si vybavis volno, vezmes dovolenku, home office aby si riesil a ona pre riesenie urobila co? Ved nic nerob a cakaj, co spravi, co sa zmeni, ona ma maslo na hlave, nech sa snazi v prvom rade ona. Ty chces, len ci chce aj ona.
A ze dat jej teraz auto? Neexistuje. Za hentaky podvod? Nasadi Ti parohy ( a je jedno ci virtualne alebo aj realne so skutkom) a caku ju doma auto😀. Aby si este oci neotvaral, co bude nasledovat. A este Ti povie , ze za to vsetko mozes Ty a je to Tvoja vina , dohnal si ju k tomu a vymenuje xy pricin, preco si musela narazit ineho.
bože. nechceš byť môj muž ? 😀 tak obetavého chlapa ani nepoznám. zaslúžiš si strašný kopec lásky :(
niektoré ženy sú doslova kravy. ako moc mi to je ľuto. aj ja som sa pekne popálila, som si myslela že akého mám skvelého chlapa... ale tiež som sa raz nazrela do mobilu....
Vies ono ked sa zena zacne o vztah bat, tak sa zacne viac snazit, viac si ta vazit, viac ju zacnes pritahovat. Vela krat sa stava, ze taky dobraci co by zene dali modre z neba ju prestanu pritahovat. Mozno si uz myslela, ze by si ju neopustil, ani keby ju nachytas s dvomi cernochmi v postely 😄 ale mala by vediet, ze jej vsetko len tak lahko neprejde. Ozaj mala utekat domov za tebou. Ja by som ju vydusila. Samozrejme pevne.verim, ze to date dokopy. Drzim palce 👍✊
....jednoznačne som cakal, že ste už doma...... ale ty si doma sám.....ty jo.....to je ale naprd teda......hm..... too much......
Chytám nerva hehe...... ale jasne v poho..... su to naše vhĺady....
Wow, po tom všetko zostala aj tak u rodičov? To je teda krava a ešte nech ju tu ľutujú, lebo chudiatko mala určite nejaký dôvod. Akoby sa bežne nestávalo, že muž či žena začne podvádzať z nudy... Ja na jej mieste kašlem na rodinu zo zahraničia a dávam dokopy vzťah s mužom. Dávno mala byť už doma. To som zvedavá ako sa toto vyvinie.
Ma napadlo, že možno kuje pikle..... a už sa ani nevráti..... a rozbehla veci iným smerom.... možno aj za asistencie rodiny či tamojsich ludi ci tak...
Ok..
Vsak uvidime
tiež sa priklanam k @andrea78 ....ty už nič nerob, nech ona robí niečo ak chce ona niečo mať, žiaľ zatiaľ neurobila nič pre vás ....dovcu si zober ale neries to, nechaj priestor jej a ak sa nedočkas žiadnej reakcie tak nerieš...tichá domacnost, nech to cíti, nech sa spamätá a snáď jej to pomôže. Možno si pre ňu veľmi prirodzene autorita a ona sa nevie resp.zvykla si že sa nemusí vyjadrite alebo t air alebo priložiť fukncnu ruku k dielu vzťahu. Píšem podľa seba, medzi mnou a mužom je 10rokov a on pôsobí prirodzene pôsobí že bachari musíš sekať dobrotu, tak som sekala a až teraz sa odhodlavam viac vstupovať do procesu rozhodovania a iných, áno cítila som,že môj muž je skúsenejší vie to lepšie nech to poriesi on(dáke veci vo fungovaní domácnosti)...ale takto to nemá byť, majú to vždy riešiť dvaja. Nemáš pocit, že si dominantný vo vzťahu a ona skôr pasívna a tým pádom sa ventiluje inde? Hľadá iné? Lebo sa doma nevie presadiť? Lebo muž uprace?(lebo píšeš že vysáva len 2xdo týždňa...vieš možno jej to stačí lebo vie že vysaje ale malý prebehne a môže vydávať znova...a tak na to kašle, lebo jej takýto neporiadok nevadí, vaši tebe a ty ho upraces...tak ma vyriesene muž uprace.uber trochu, hoci ti to vadí neries, nechaj jej aby ti robila)...áno má dobrého muža, ktorý sa stará o všetko . A o čo sa stará ona? Čo jej dovolíš urobiť bez toho aby si nehundral a ak to urobí slabo tak ju podporil? Nestojím na jej strane, je blbé že ešte nie je s tebou a nedáva vzťah do kopu hoci rodina z tramtarie...má mamo roboty, nemusí skoro nič, veď ty urobíš, ty sa postarala( zmyslanie ako ja niekedy) ...koniec leňošenia nechaj jej časť práce a hotovo. Môj muž je šikovný, vie variť, dať prať, upratať zvládnuť tri deti...ale umývanie riadov mám na starosti ja, varenie mám ja a iné veci mam tiež ja ...keď som sa sťažovala, že stále len umývam a toto zle a hento zle....povedal mi ,,ja nemôžem všetko robiť, aj do práce, aj okolo domu, aj domácnosť aj deti ..a za druhé- v dobrom- to je teraz tvoja práca(umývať riad,lebo on tiež vie) ale dal mi to aby som sa nenudila(znie to hlúpo ale je to tak, keby nemám tieto veci kto vie či si tu na MK nevypisujem s dakym...) Alebo iné..
Prepáč a ty jej chces dát auto? Akože cool? Za čo? Čo ju učíš?(i keď by už mala vedieť) ..že za prehresok je odmena? Že stačí vydržať týždeň sekať dobrotu a druhý keď je muž na HO byť milá a dobrá a počúvať jednym 👂 dnu druhým von...a mam auto 🙊🤦 to snáď nemyslíš vážne....
Ok dobre máj auto pre ňu, scjovaj ho do servisu kamošov daj ho z dohľadu a keď si nevie vstúpiť do svedomia tak ju motvuj cez auto alebo horšie vydieraj...niečo ako keď budem vidieť na tebe že sa snažis a fakt chces urobiť niečo pre záchranu nášho manželstva tak ti ho rád dám ..ale musí to ísť z teba draha, musíš sa snažiť....nie týždne, mesiac...pol roka napr.
Dúfam že to dako dáte do kopu, držím palce....pošli ju k nám na preucenie(bez bazénu, umývačky, sprchy/máme vaňu, a iných strojov/okr vysávače ktorý vytiahnem 1-2x týždene aby sa nepovedali, lebo prebehnú tri malé deti do 5 rokov a máš to to isté...s jedným biednym autom, svokrou a svagrami 😁...ale môžme jej dať cenné rady na záchranu vzťahu,nás išiel ku dňu kým som sa viac ja neuvedomila a nezačala dačo riešiť...áno MD je náročná ale čas na svoje si žena vždy nájde ked chce)
Drž palce, drž sa a nechaj jej priestor na riešenie..👍
@elisebah91 môj mi v zlých časoch povedal...ak chces niečo tak rob niečo, ja už nevládzem...tak som sa normálne zľakla, že čo to už je ozaj vážne, ale kedze som stále nevedela kde som robila chybu aby mu nevadil môj dych, aby bol rád, aby nemal myšlienky úteku z domu..upela som sa na Boha, sme veriaci a snazime sa vieru žiť v živote...a môže povedať, že len vďaka Bohu sme kde sme, sme stále spolu bez vzájomného podvádzania a iných veci. Prezili sme búrku manželstva kedy sa loď nebezpečne nakláňala. A teraz sme trochu viac upevneni a posilnení. vďaka Ti.
@elisebah91 o tej jej rodine zo zahraničia, ja je rozumiem...lebo pred pár rokmi som rozmýšľala rovnako, teda asi takto. Ale(meno muza) ty to nechápeš? Veď oni prišli po dlhom čase na SVK pozrieť nás tak chcem byť tu,kto vie kedy zas prídu...ale môj horiaci problém by bol ako druhoradý, lebo oni si tu teraz tak chcem tu byť pri nich teraz...ale ja mám teraz problém v manželstve, ktorý je žiaľ až druhý.
Dnes by som sa postavila a povedala rodičom a rodine, nehnevajte sa, môj muž má potrebuje alebo dáku blbosť by som si vymyslela a utekala za mužom....
Naozaj, veľa si teraz uvedomujem aká som bola blbá pipka a ako to môj musel znášať, 🙏
Premýšľala som, či sem ešte niečo napíšem, ale bude to už naozaj posledná vec. Nemôžem to už čítať, lebo to je samé ja, ja, ja som dokonalý, ja upratujem, ja som kúpil auto, ja nikdy a za žiadnych okolností nerobím chyby. Už len tento prístup k životu a k manželstvu je na zamyslenie. Prestávam sa diviť tvojej manželke, že sa neponáhľa domov. Začínam si myslieť, že čokoľvek doma urobila, nebolo dobre, preto to prestala robiť a nasla si iné denne vyžitie. Prepáč autor, ale už len z toho písania mam pocit, že presne preto sa domov neponáhľa. Lebo ty to chceš tak. Lebo ty vlastne chceš veci nejak mat nasmerované a hľa oni zrazu nejdu tak ako ty chceš. Ja svojmu 16 ročnému synovi nekontrolujem mobil. To majetnicke vyjadrenie, budem jej kontrolovať mobil. Hm. Vy ste manželia, rovnocenni, ona je tvoja žena a bud si budete dôverovať, alebo to zabaľte. Ako sa jej bude s tebou žiť, prídeš z roboty, skontrolujes mobil, dáš jej pokyny, čo urobila a neurobila podľa tvojich želaní a budeš čakať, že večer sa s tebou bude vášnivo milovať? Halooo, prestaň si už dokazovať, že si najlepší a začni od seba. Od seba, nie od nej. A keď to nepomôže choďte každý svojou cestou. Nasilu niekomu nútiť vzťah, je to najhoršie čo môžete urobiť. Jednoducho neverím, že tvoja žena nemá dôvod. To mi nikdy nikto nenahovori. Sam si písal, že si výbušný, že veľa fajcis atď. Ísť na modrého koníka, kde je 98% žien, napísať, aký si dokonalý, a žena je otrasná a čítať od žien, čo by iné dali za takého muža, to sa asi dobre číta. Prečo si nešiel do poradne, prečo to neriešis ako chlap. Lebo si jesitny. Možno už len tvoja žena povedala a dosť, a aj ja chcem žiť, ak sa ti nepáči ako je poskladané prádlo, urob si to sám, ak sa ti nepáči ako je vyložena myčka, vyloz si ju sám. A 1200€ wellnesy si strc niekam. Boli by sme tu asi hodne prekvapení, keby sme počuli aj iné verzie tohto príbehu. Vlastne sa jej ani nedivím a to s tebou nemusím žiť, stačí čítať akým spôsobom o sebe píšeš. Normálne ma to rozculilo. A budem chladný, a dám jej to vyzrat, a budem zlý, lebo ona je vínna. Ved si zbali kufor tak rychlo, že sa ani nestihneš vrátiť domov z roboty a bude fuč. A môžeš sa aj na kolomaz rozliat, lebo veď ty si ten úžasný a navždy bude ona je a zla. Nie nadarmo sa hovorí, že žena je ako fazuľa, ak nemá dobrý kolík ťahá sa k susedovi. Začni chlapče od seba, každý nech začne vždy od seba a možno to nebude začiatok vášho konca. Howk, to je všetko. A mysli si o mne co chceš, ale preto si sem prišiel nie? Aby si sa niečo dozvedel a možno aj niečo iné ako to, čo by si chcel len počuť. Keby si chcel veci riešiť seriózne, ideš za odborníkmi.