icon

Sexuálne služby v pražských nočných kluboch

1. mar 2025

Neviete niekto ako to funguje vo VIP romm v Prahe v stripklube? Sú ochotne striptérky urobiť aj niečo “viac” ako tanec ? Čítala som dnes spoveď jednej českej striptérky ktorá povedala, že áno .

lauriik
•
1. mar 2025

Mamicky na modrom koni urcite maju prehlad o takychto veciach 🤓

slovakboy
•
1. mar 2025

To musíš ísť na mužské fórum sa popýtať.

tundra
•
1. mar 2025

Hladas pracu?🤔😂

kiki68
•
1. mar 2025

Podla mna nie, zalezi co im sefovci dovolia. Ale vacsinou tie zeny mozu len co dovoli vedenie. A neboj, ze by ich ine nebonzli. Ide o peniaze. Ale myslis, ze na MK su nejake kolegyne z klubu? Akoze zle miesto na taketo otazky… to neni praca v Amazone

barborachors
•
1. mar 2025

V kazdom striptízovom klube su miestnosti hore, kde sa trtka. Pytas sa ako malé dieťa.

vilma7
•
1. mar 2025

Áno sú ochotné, lebo to majú samozrejme zárobok navyše...A prečo to potrebuješ vedieť?

queen_mary
•
1. mar 2025

To sa pytaj na amateroch. Ne tu

marca12
•
1. mar 2025

@tundra skor by som povedala,ze zistila o muzovej navsteve tohto klubu 🤭

tundra
•
1. mar 2025

@marca12 😂😂😂👍

elin2525
•
1. mar 2025

To je trosku mimo odvetvie, ale ked som studovala v Prahe, kamarat chodil s maserkou z Thajskeho salonu a ta mu povedala, ze za priplatok urobia i viac, ako len obycajnu masaz. Tak si myslim, ze to moze byt podobne.

cimage
•
2. mar 2025

Ked som tam bola s detmi minuly tyzden 😆.
Za priplatok sa podla mna da. Znami robil ochranku v zahranici v stripclube. Mali zasiahnut ak sa niekto dotkol pracovnicok, ale ze boli tam take kutiky kde sa vselico dialo za priplatok pri vip tanci.

macatt
•
3. mar 2025

Ja som bola kúsok od Václaváku v strip clube(omylom, nalákali nás na tanečný program😀)a hneď oproti majú masážny salón(otvorený nonstop) a na každého kto vychádzal mávali a dievča, ktoré dotancovalo sa presúvalo tam..
Tak na nejaké výnimky asi úplne bežné..