Sexuálne zladenie
Baby, mám dilemu. Stretla som muža, ktorý sa mi veľmi páči, zdá sa mi najlepší akeho som kedy stretla, je veľmi pozorný ku mne, láskavý. Avšak trápi ma jedna vec, že sme rovnako vysokí, možno je aj o kúsok nižší ako ja, ale celkovo sa mi zdá taký menší. Má veľké svaly, vypracovanú postavu, takže z tohto pohľadu dokonale, ale ja neviem že či je to ok, nechcem sa cítiť veľká. Mám 168 cm. Sexuálne ma priťahuje, bolo by to s ním veľmi krásne, ale je to asi jediný muž, ktorý má neprivadza k orgazmu zatial. Sme spolu pár týždňov. Neviem, či sa s tým dá zmieriť, celkovo je taký menší, aj ruky, aj... Asi to vyznie hlúpo 😔 Mám ho naozaj veľmi rada, ale samozrejme aj on tým trpí, že má pocit, že má nedokáže uspokojiť. On sa pri sexe vždy urobí. Má snahu urobiť aj mňa, ale zatiaľ sa to podarilo iba raz vlastne úplne na začiatku a odvtedy to nešlo. Bojím sa, že keby to bolo takto dlhodobo, tak by to prestalo fungovať medzi nami. Toto je taká jediná obava pre mňa zatiaľ, bojím sa, že je stvorený pre inú ženu, možno nižšiu. Či je toto moje uvažovanie hlúpe?
Ak to nepasuje fyzicky, tak sa nezladite nikdy. Smola proste, určite existuje aj iný "ideálny muž" pre teba, ktorý je trošku vyšší atď.
No neviem, ste spolu par tyzdnov a urobila si sa raz. To neznie az tak beznadejne? Niektore zeny si to nemozu povedat po rokoch a ty stresujes a pritom si sa uz raz za par tyzdnov urobila? Minimalne by som to skusil a odrazal sa od toho, co ste urobili vtedy prvy krat 😉
@nazormuza Tak vcera už tretíkrát, musím povedať, že to začína byť stále lepšie a hlavne v iných veciach je úplne dokonalý a myslím, že aj pri sexe to tak začína byť, mám pocit, že som šťastná a že je to ten najlepší muž na svete, ale tak poznáme sa len mesiac 🙂 zatiaľ som však nenašla nič čo by mi na ňom vadilo, je presne taký akého som si vysnívala.
Ja som myslela že aký veľký penis má tak cca od oka ak ti teda nestaci, nie jeho výšku :D . Ja napríklad viem dosiahnuť len orgazmus z klitorisu ,, pri sexe len vtedy ak sa drazi klitoris alebo ak je taká poloha kde sa jemne dotýka penis klitorisu. Ako tak čítam nie som výnimka ,lebo spočiatku som si myslela že nie som úplne v poriadku v tomto :D
Ahoj. Ako to u vas dopadlo?

lenze ty nechapes ... moze byt neviem aky kompatibilny a super a vsetko ale ked nefunguje sex tak skor ci neskor nebude fungovat nic ...je to len otazka casu ..