icon

Sexuálne zladenie

23. sep 2022

Baby, mám dilemu. Stretla som muža, ktorý sa mi veľmi páči, zdá sa mi najlepší akeho som kedy stretla, je veľmi pozorný ku mne, láskavý. Avšak trápi ma jedna vec, že sme rovnako vysokí, možno je aj o kúsok nižší ako ja, ale celkovo sa mi zdá taký menší. Má veľké svaly, vypracovanú postavu, takže z tohto pohľadu dokonale, ale ja neviem že či je to ok, nechcem sa cítiť veľká. Mám 168 cm. Sexuálne ma priťahuje, bolo by to s ním veľmi krásne, ale je to asi jediný muž, ktorý má neprivadza k orgazmu zatial. Sme spolu pár týždňov. Neviem, či sa s tým dá zmieriť, celkovo je taký menší, aj ruky, aj... Asi to vyznie hlúpo 😔 Mám ho naozaj veľmi rada, ale samozrejme aj on tým trpí, že má pocit, že má nedokáže uspokojiť. On sa pri sexe vždy urobí. Má snahu urobiť aj mňa, ale zatiaľ sa to podarilo iba raz vlastne úplne na začiatku a odvtedy to nešlo. Bojím sa, že keby to bolo takto dlhodobo, tak by to prestalo fungovať medzi nami. Toto je taká jediná obava pre mňa zatiaľ, bojím sa, že je stvorený pre inú ženu, možno nižšiu. Či je toto moje uvažovanie hlúpe?

autor
23. sep 2022

@cocolino234 no jemu sa nedarí ani ten klitorialny a ani rukou, aj keď sa snažil, ale nejako nevie ako ma drazdit. To že nemám orgazmus pri penetrácii mi nevadi. Veď možno sa ešte zladime časom. On nemá veľa skúseností... Iný muži mi to tiež robili rukou väčšinou, ale väčšinou to dokázali hneď od prvého sexu a vždy. Tuto to tak zatiaľ nejde. V podstate mi to stačí rukou, ale trápi ma, že niektoré polohy s ním nejdú, je to náročnejšie, napríklad zboku do mňa nevie vojsť. Bože to už moc detailné 🤦🏻‍♀️ ospravedlňujem sa ak je to nevhodné

lukavluke
Autor odpoveď zmazal
lukavluke
Odpoveď bola odstránená
autor
23. sep 2022

@lukavluke ani klitorialny pri ňom nemám. Ale keď on sa snaží mi to urobiť rukou dnu, dlho to nevydrží, lebo ho boli ruka, tak je to celé také chaotické, že chvíľu je dnu a chvíľu vonku, čiže vlastne ja sa nestíham tak rýchlo preladovať, väčšinou som to vždy ja ukončila, po chvíľke z nechcela som ho trápiť, alebo som ani nemala chuť na to... Ale včera som to chcela a on sa síce dlhšie snažil, ale potom už iba prestal 😐

ivanabat
23. sep 2022

Ja neviem, mne niektoré tieto komentáre prídu dosť neúctivé, že gašparko a divadlo. Čo má robiť to percento mužov a nie je naozaj malé, ktorým jednoducho nebol nadelený priemerný/veľký penis. Ako samozrejme, že pretvarovať sa je hlúposť, ale aspoň troška rešpektu. Ženy riešia prsia, celulitídu, krivé nohy a podobne, ale ani jeden muž toto nepovie nahlas. Akurát je frustrovaný a hanbí sa celý život a oprávnene, lebo sa mu nejaká žena takto s kamoškami za chrbtom vysmeje. Používanie erotických pomôcok nie je divadlo, ale môže to byť úplne bežná súčasť sexu, ak je niekto natoľko jednoduchý a toto nechápe, beriem. Nie každý má otvorenú myseľ, ale vysmievať sa z malého penisu je vyslovene primitívne. Nehrajme sa na to, že v dlhodobých vzťahoch majú partneri sex každý druhý deň a sú to výbuchy rozkoše. Dlhodobý partner by mal mať rozhodne iné prednosti, než len dostatočne veľký penis.

Autorka, ak s tým máš problém a potrebuješ svojho partnera cítiť, zakladáš si na vaginálnom orgazme, je zrejmé, že máš nesprávneho partnera. Ak s ním nedosahuješ ani klitoriálny orgazmus, môže to byť nedostatkom skúseností, čo nemusí byť na škodu, aspoň mu môžeš ukázať, čo a ako to máš rada. Sama však musíš vedieť, či ti toto bude stačiť dlhodobo alebo nie.

autor
23. sep 2022

@ibajaanikiny áno, ale stále je to človek, ktorý má hodnotu pre mňa veľkú, čo sa týka v iných oblastiach, to aký je... Nájsť chlapa s väčším penisom nie je problém, ale je problém nájsť podľa mňa také dobré srdce ako má on. Ale tak poznáme sa len chvíľu, možno to skončí na iných skutočnostiach.

cocolino234
23. sep 2022

@autorka nie je to nevhodné, kde otvorenejšie to zo seba vysypeš ako na anonymnom fóre. 😆 Takže.. to, že ti nedokáže urobiť ani klitoriálny orgazmus je podľa mňa veľký problém a v takomto vzťahu by som ani ja nebola, aj keď by mi to asi bolo ľúto. Ale samozrejme len z pohľadu toho, že ste spolu krátko. Ak by môj priateľ nejak prišiel o penis, tak by som ho teraz rozhodne neopustila. Ale s chlapom bez penisu by som si nezačala a to je rozdiel. A podľa mňa čo sa týka orgazmu je len neschopný, pretože toto sa dá naučiť. Môj mal mňa prvú a naučil sa to zachvíľu, takže výhovorky, že nemá skúsenosti nech si nechá. A pusou ťa ku orgazmu neprivedie? či orál nechcete? podľa mňa naozaj stačí len poznať anatómiu tela a kde sú citlivé miesta. Horšie je to s tým, že ho v sebe moc necítiš, keby tento problém nemáte, tak aj v polohách sa zlepšíte ale necitlivosť sa moc prekonať nedá. Buď si dá zväčšovací návlek na penis ale necitlivé to bude pre neho alebo jednoducho pre teba.

A to, že je raz von a raz dnu... ani sa nečudujem, že ťa neprivedie k orgazmu. Ani ja sa napríklad neviem sústrediť na obidve veci. 😀

@ivanabat niekto sa tu vysmieval z malých penisov? ja som si nič také nevšimla, tak ma to len zaujíma. 🙂

ivanabat
23. sep 2022

@cocolino234 pre mňa to forma vysmievania je, keď sa tu označujú penisy za gašparkov, ktorí robia divadlo. To, že to tak vnímam ja, je čisto subjektívne. Pripadá mi to nevhodné.

stanulienkat
23. sep 2022

Nechcem byt blba, ale ja by som mu detailne popisala, co a ako ma robit s rukami a jazykom. On tiez nemoze zostat drevo cely zivot. Mne by to nedalo, keby som sa ja vzdy spravila a on nie.

autor
23. sep 2022

@ivanabat práveže rozmýšľam nad tým. Po pôrode, aj keď som mala predtým partnera obdareného, tak po chvíľke som ho už aj tak až tak necítila. Iba pri tom vniknutí, ale tu mi vadí, že chyba tá poloha zboku.
Nejde mi o vaginálny orgazmus, aj tak som ho mala pri sexe minimálne, väčšinou vždy len rukou. Takže toto je pre mňa ok. A stačil by mi klitorialny orgazmus úplne v pohode, ale zatiaľ sa mu to nedarí, musím ho nasmerovať. Asi riesim hlúposti. Pre mňa je napríklad oveľa dôležitejšie objatie, bozky, pritulenie sa. Ale priznávam, že tá túžba po nom by bola ešte vyššia, ak by bol obdarenejsi, ale zatiaľ mu to nedávam najavo, len sa bojím, či časom nebudem chcieť menej.

cocolino234
23. sep 2022

@ivanabat nie, že chlapi robia divadlo.. ten fór je smerovaný na ženy, ktoré miesto toho, aby chlapovi narovinu povedali čo a ako má robiť, tak budú radšej predstierať orgazmus - robiť divadlo. Ja body shaming nepodporujem a chlapi nemôžu za veľkosť svojich penisov. 🙂

ivanabat
23. sep 2022

Ja som v tomto bola ako Ty, ale teda mne osobne nevadil ani ten dildo pri sexe, pokým som mala pri sebe muža, ktorý ma potom objal, pritúlil sa ku mne a tak. Bola som 5 rokov sama, takže otázku používania sexuálnych hračiek mám v sebe vyriešenú a absolútne sa za to nehanbím. Stále ho môžeš počas intímnych chvíľ naučiť, čo a ako máš rada. Nikto učený z neba nespadol. Len toto budete musieť aj otvorene medzi sebou riešiť, že takto to cítiš a rada by si mu povedala/ukázala ako to máš rada, či bude naklonený takémuto riešeniu situácie. A čo bude časom, to nemôžeš sama vedieť teraz. Ja by som to s ním skúsila, lebo na penise svet nestojí, to na iných hodnotách.

autor
23. sep 2022

@ivanabat no veď práve. Mala som mužov s ok penisom, ale nefungovali iné veci, ktoré boli úplne zásadné. Toto je najlepší muž akého som kedy mala, práve v tých iných veciach. Ale keby mal o 2 cm dlhší penis, tak by som sa nenahnevala 😀

ivanabat
23. sep 2022

tak ale nemôže byť dokonalý, to by už dávno nebol slobodný 🙂

autor
23. sep 2022

@ivanabat 🙂

autor
23. sep 2022

@ivanabat pre každého je dokonalý niekto iný

katkati
23. sep 2022

@domca1408 To sa ho do svadby tam dole ani nedotkne? 🙂

elenka74
23. sep 2022

Dala by som tomu čas. Bola by veľká škoda rozísť sa, keď ťa priťahuje, a keď sa dobre cítiš v jeho prítomnosti

autor
23. sep 2022

@elenka74 áno tiež si to myslím. Písala som si pomerne s veľa mužmi, ale správanie mali ako také hovädá, tento mi príde úplne dokonalý, síce neviem ako to medzi nami skončí, ale dáva mi najavo, že som pre neho dôležitá.

lily405
23. sep 2022

Veď ako logicky. Keď si si nesadla s tymto tak si nájdi ineho preťahovača nie? Milenci boli aj budu

evelyn246246
23. sep 2022

.. rozumem , ze ta to serie lebo je fajn chlap ale ... vazne to neni tvoja vina , ze to proste v sexe neklape.. nesedite si ..nemaj vycitky a ukonci to pretoze je tam velka nekompatibilita v sexe ... casom sa to bude len prehlbovat a bude horsie to skoncit ..

autor
23. sep 2022

@evelyn246246 neviem či je to veľká nekompatibilita, veď on by to mal asi rovnaké s každou, čiže on nemá dôvod ma kvôli tomu meniť a ja si musím v sebe ujasniť či mi je presnejšie mať dobrého chlapa alebo tých pár minút sexu, ale zase veď mne sa to s ním páči aj tak, ale netvrdím, že som nezažila lepšie. Uvidíme čo bude, možno nakoniec tam nebude medzi nami láska. Uvidí sa.

ibajaanikiny
23. sep 2022

Ved ja ho ako cloveka nedehonestujem-vidim aj komentar vyssie,kde si dotycna mysli,ze ho “zhadzujeme”,tak,aby som uviedla na pravu mieru,to vobec,ale ked tu pises,tak to ma dovod,zjavne ta to trapi a ja som len napisala svoj uhol pohladu,lebo niektore aa tu budu hrat na to,ze da sa to vydrzat mozno aj dozivotne,ale vysoke percento z nich by utiekla mozno po par tyzdnoch/mesiacoch. Ja som tym len chcela povedat to,ze aj takmer dokonale vztahy nemusia ustat problem v sexe,lebo niekto to proste neustoji a zase si tu klamat,ze sex a naladenie sa na jednu vlnu,nie je podstatne a dolezite…a tu nejde len o frustraciu z tvojej strany,ale asi casom aj z jeho…ale prajem Vam/ti,aby ste sa nejako naladili a vydrzalo Vam to,za pokus vobec nic nedas,sama zhodnotis,ci to ide alebo nie…

mareri
Odpoveď bola odstránená
kosicanka27
23. sep 2022

Držím vám palce nech sa vám to podarí zladiť. Nemám žiadnu speci radu pre vás, len má tak napadlo že určite aj takýto menší muži majú partnerky, je kopa žien čo dosiahne len klitorisovy orgazmus a vraj sú aj také čo žiadny, takze dá sa všetko. Ja mám len otázku čo je menší konkrétne u vás? Lebo každemu vyhovuje niečo iné. Niekomu je aj priemer muža nedostacujuci

maranta_leuconeura
24. sep 2022

Z toho co pises vyplyva, ze je zjavne aj neskuseny a mozno aj hanblivy-nevie to ani rukou, to sa ani neopyta ci sa ti to paci, co by mohol robit lepsie? Ty ho nevies nasmerovat? Ci on to vzdal?

Vies tito muzi si musia byt vedomi toho, ze kvoli svojmu handicapu vo velkosti sa musia ovela viac snazit inym sposobom a ked to prijmu, vedia mat aj normalne trvale vztahy. No niektori ostanu len zatrpknuti, ze im nenarastol, ziarlia na pomocky a neskor obvinuju zeny, ze im ide len o velkost 🤷

autor
24. sep 2022

@kosicanka27 tento muž má vraj 170 cm, ale zdá sa mi, že som buď rovnaká ako on, alebo o kúsok vyššia, možno záleží od topánok. To mi trochu vadi, ale inak je to ten najdokonalejší muž pre mňa, teda zatiaľ čo poznám o ňom a v porovnaní s inými mužmi, čo som kedy spoznala.

autor
24. sep 2022

@maranta_leuconeura áno je neskúsený, stále sa snaží, dnes povedal, že o mesiac to bude vedieť lepšie 😀 áno chcel by aby som ho smerovala, ale ja sa tiež hanbím mu to vysvetľovať 😀 tak asi postupne

autor
24. sep 2022

@maranta_leuconeura veľmi sa snaží vo všetkom, je to gentleman. Jeho osobnosť sa mi veľmi páči. Aj celkovo záľuby, to aký je, názory.. nie je to hrané, lebo už mám skúsenosť s manipulátorom kedy celý vzťah bola len hra a fejk, hra na dokonalého muža, pretvárka. Tu to ide prirodzene, nesnaží sa umelo.

lenkakravcova
24. sep 2022

Joj z toho čo píšeš, ti vyzerá skôr len na to, že sa učí. Nie na to, žeby vám to v budúcnosti nemohlo v tomto ohľade klapať. Plno párov to ma tak, že sa prvé mesiace spolu viac menej učia v tejto oblasti zladiť. 🙂
Ja by som tomu na tvojom mieste dala šancu.