icon

Sexuálny život po päťdesiatke

6. jún 2025

Baby ktoré máte skúsenosti s mužmi po 50, ako im to tam dole funguje? Bola som zvyknutá na mužov okolo 40, žiadny problém bozky, trochu poobchytkavanie a mohlo sa ísť na to. Čo so staršími mužmi po 50? Je možné že ich ešte naštartuje len pohlad na ženu alebo treba sa posnažit v zmysle dotyku ci nejakého iného impulzu atd aby stal? Či nebodaj dokonca už aj tabletky na podporu potencie?

sara07
6. jún 2025

🙏 ako sa môže niekto spýtať tak "primitivnu "otázku

sticker
dzulli1980
6. jún 2025

A čo robíš eskort? ... páry normálne sexujú aj po 50-tke bez tabletiek na podporu potencie.

earlgrey
6. jún 2025

Trtkajú lepšie ako mladí 30tníci 🤣

dskjhfdlkdjhl
6. jún 2025
domkakvet
6. jún 2025

Tak on bude od teba cca o 20 rokov starsi, skor ries ten vek, lebo fungovat mu to moze, ale co potom, ked bude este starsi.

bessie12
6. jún 2025

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

enmery
6. jún 2025

Kokos, tak 40tnik s bozkami a dotykmi a 50tnik nič, len otázka, či sa treba nejak snažiť napr dotykom😂 Je kopec 30tnikov v dnešnej dobe, ktorí majú problém s erekciou. Nie všetci 50 roční sú rovnakí, ako ani všetci 20roční. To záleží od mnohých premenných.

andrejka1974
6. jún 2025

Ja mám 51 manžel 57 a fungujeme úplne normálne

katica06
6. jún 2025

Autorka...Pozor nielenže fungujú ale dokážu plodiť aj deti

pasomnica
6. jún 2025

Spýtaj sa Borisa K. 😂

0silvia0
6. jún 2025

Neboj, ked si bola zvyknuta na styridsiatnikov, zvyknes si aj na patdesiatnikov, zas taky rozdiel tam dole to nebude. Potom daj vediet😄

vanilkovazmrzka
6. jún 2025

No podla tvojho popisu je moj 30tnik tusim o 20r starsi

lubossi
8. jún 2025

Niekto priberie po 30 a poklesne mu testosterón a niekto si jeho hranicu drží vďaka pohybu a strave. Cielil by som preto na tú druhú sortu, to by mala byť istota.

dora281
Autor odpoveď zmazal
bastet7
17. jún 2025

Ja mám 56, manžel 55 a máme presne opačný problém. On by chcel pomaly denne (no 2x 3x do týždňa isto) a pre mňa by to už hádam ani nemuselo existovať. Je pravda, že už nie je taký "tvrdý" ako pred 20 rokmi, ale stále je bez problémov použiteľný. A či ho treba nejak špeciálne stimulovať? Ani náhodou. Pripravenosť na vec je úplne rovnaká celé desaťročia. 😁 To je ale náš prípad. Verím, že v iných manželstvách sa to bude pohybovať vo všetkých možných kombináciách, od mantinelu po mantinel.