icon

Silonky pri sexe

31. mar 2025

Je to trochu taká chúlostivé tema ale chcem vedieť čo si o tom myslíte. Vždy pri sexe musím mať na sebe silonky, muž mi ich pred sexom vždy roztrhne ja mu robím orál pri tom. Kupuje mi v KiK vždy zásobu po 3 kusoch. Keď sa minú ide hneď kúpiť. Povedal, že bez toho nechce. Ale po každom sexe to vyhadzovať, keby to bolo raz za čas. Aj v telefóne som mu našla, že sledoval samé také ženy so silonkami. Je to normálne, že mi to vadí ?

Strana
z2
enmery
31. mar 2025

Ty mu robíš orál? A ty vôbec máš niekedy orgazmus vďaka nemu?Alebo sa to celé točí len okolo neho?

autor
31. mar 2025

@enmery iba ja mu robím orál vždy on odmieta iba ma hladká po silonkach, potom roztrhne ale nič viac mi nerobí. Potom mame väčšinou sex od zadu iné polohy moc nemá rád.

tiezjedna
31. mar 2025

Tebe vadí, že sa po každom sexe vyhadzujú?? 😉

autor
31. mar 2025

@tiezjedna tak aj obliekať to stále je to také neviem,.predtým sme mávali aj bez a teraz to stále musím mať keby to bolo len raz za čas tak nemám problém

kiki68
31. mar 2025

Mas jedno, ked to potrebuje k tomu celemu a Tebe to nejak nevadi 😀 Vies co stoji latexovy catsuit? To MAs silonky na 20 rokov do foroty 😂 a take nieco ked rozdrapnes nejakou nahodou 🙈😀 Ale mozno by som to nejak spestrila, mne sa zda, ze na inspiraciu moze posluzit adult film od Andrew Blake, tam taketo veci robili so silonkami. Mna to dost zaujalo, side Uz to ma roky tie filmy, ale je to esteticke aj pre nas zeny.

eviq
31. mar 2025

Silonky sú v tomto prípade ten najmenší problém.

tiezjedna
31. mar 2025

silonky sú náhodu fajn... tiež sme mali také obdobie, mne to teda nevadilo😉

domkakvet
31. mar 2025

Tu nie je dolezite co my na to povieme, dolezite je aby to vyhovovalo obom a v tvojom pripade on zjavne mysli iba na seba.

enmery
31. mar 2025

Silonky problém nie sú. Problém je, že jemu je jedno, či máš orgazmus.

autor
31. mar 2025

@enmery nie orgazmus nemám

ukulela
31. mar 2025

Problém nie sú silonky. Problém je, že chlap mysli len na seba. Jednostranný orál, jedna poloha, ty z toho sexu máš vôbec niečo?

luccija
31. mar 2025

Robí sa niečo aj kvôli tomu, že to chces ty?
On chce silonky, on chce sex zo zadu...no tak ma fetiš, keď ti to nevadí tak mu vyhovej.Mojho muža zo siloniek striasa🤪neznáša len, keď si ich obliekam, že to je umelé má z toho zimomriavky a ani sa mi nôh nedotkne.

ukulela
31. mar 2025

...hm, nemáš. Aj si mu to povedala?

tiezjedna
31. mar 2025

@autorka ak by to malo byť len o ňom, tak to ani náhodou.

dzulli1980
31. mar 2025

Mne skôr príde divné to, že Ti vadí vyhodiť silonky za pár šušňov z Kik-u ... to, že si mu ukradnutá, slúžiš mu len ako matrac, Ti nevadí? ... že mu absolútne nezáleží na tom, že z toho sexu nemáš nič?

nikpa
31. mar 2025

Čiže ty sa natiahnes pokazde podľa jeho želania do siloniek, vyfajcis ho, potom sa na tebe odbavi zo zadu, ty orgazmus nemáš a on ta pri tom hladká. 🙈😅 No podľa opisu by som povedala, že sex na priváte za peniaze, teda on sa odbaví a štetka ho nezaujíma. Prepáč 🤷 ale tak to je. Snáď aspoň tie peniaze ti doma dáva 😃
Mne toto hlava neberie, čo vy dokážete ženy zo seba dobrovoľne urobiť?! Totálne chudery. Naozaj si nezaslúžis viac??

viestta
31. mar 2025

A tebe vadia silonky? Sexujes s bezohľadným fetisistickym buranom. Je jedno ci silonky vyhodís ci nie, si len nafukovacia Anča, na ktorej si robí dobre. U teba sa nedá použiť ani to o zlatom vtákovi, pretože ty z toho jeho vtáka nemáš nič. Co vlastne z takého vzťahu, kde si za nulu máš?

betulinka1
31. mar 2025

Nemas orgazmus 🙈🙈🤔 pomoooooc toto vazne….. nerob to…kym nebudes mat orgazmus najprv ty ani nech nepomysli na jeho….

autor
31. mar 2025

No on mi len buchne po tom ako sa urobí po zadku a ja sa ešte potom musím dorobiť sama, keď to už mám tak napísať lebo mi to chyba

viestta
31. mar 2025

Ešte raz sa ta spytam: co ta drží pri takom chlapovi?

laurinka27
31. mar 2025

Ake (lacne) silonky, taky vztah🦵🏽🤮

ivik4
31. mar 2025

Sebec hnusny

dianka3
31. mar 2025

Dám ti jednu radu povec mu nech si tie jedny silonky oblečie sám na seba a druhé nech si natiahne na hlavu potom otvor vchodové dvere ukáž mu smer a z celej sily ho kopni do riti!!! Nechápem načo takéto kkta ešte doma toleruješ by letel ako špinavé prádlo on aj z pančuchami...

majka99999
31. mar 2025

Hmm, rozmyslam, sex 2-3x do tyzdna/10x za mesiac... Za stetkou by musel ist niekam na privat a dat jej 100 eur povedzme (fakt netusim, kolko taky sex stoji), plus bat sa pohlavnej choroby, aj ak by mal kondom... Setrny je, ten tvoj princ z rozpravky. Aj mu varis, peries a upratujes? Kupujes darceky? 🙄
Je fetis a je FETIS. Silonky by ma netrapili, skor ako sa sprava, ako k sexbabike, tu by aspon vycistil a staral sa o funkcnost, ty sa musis sama obriadit...

miadi
1. apr 2025

@luccija Aj Ja mam averziu k silonkam dam si len tak raz za rok na svadbu ci bday party v zime😄Mozno to ma korene z dectva ked som bola mala mama mi davala biele silonky a raz taka 2-3r som u babky vybehla na chodnik a spadla rozbila si kolena krv na tom bielom bola ako horror a kym ma zobrali do vane ze ma ocistia tie silonky boli ako prilepene a ked ich zo mna strhli tak som mala pocit ze ma indiani oskalpovali na kolenach . Ja mam jedny silonky roky rokuce ( take kvalitnejsie co sa netrhaju) Rozmyslam ze za cely zivot som si kupila tak 3 . Takze Taketo divadlo so silonkami by som nerobila . Autorka a co robi on pre teba ?

crazy_cat_lady
1. apr 2025

kolko ste spolu? a co ta v tomto "perspektivnom" vztahu drzi?

onedaynick
1. apr 2025

Vymyslena tema, uz tu boli takmer identicke.

cimage
1. apr 2025

Zatrhla by som mu to hned, pokial nebudem mat orgazmuz ako svina, tak ziadne silonky. Tebe to vyhovuje, ze je vsetko podla neho? Ty mu robis oral, obliekas sa a on co robi pre teba? Len chodi kupovat silonky. Na teba vobec nemysli, je to smutne. Tam by som zacala a potom riesila silonky.

katy084
1. apr 2025

sebec obyčajný 🙄...to,že ma nejakú,, úchylku,, je v pohode pokiaľ ty si s tým v pohode...ale ja by som mu,, podrž Anču,, nerobila... prepáč

kiki68
1. apr 2025

Ale toto si musis vydiskutovat priamo s nim, tu my nepomozeme. Niekedy mam dojem, ze Ludia by potrebovali nejaky sex couching ako sol. Pretoze Toto mne pride zase ako taka ignoracia partnerky. On nemoze naivne cakat, ze druha strana bude rovnako nadsena z toho isteho systemu. Toto ale treba priamo povedat jemu. Bum po zadku je take nic. Z toho naozaj nikto nikde neprisiel.

Strana
z2