icon

Skoro som mu naletela

15. nov 2022

Dievčatá taká som nahnevaná,som cez rok po rozchode nebol zlý skôr dohodou a skôr z mojej strany,ale od vtedy som mala len 3 mesacny akože vzťah nič vážne! No a ex mal 10 mesacny,boli sme v kontakte ako kamoši ,keď sa rozišli hneď písal a začal namotavat. A kedze som často naňho myslela trošku som sa asi zase namotavla veď nemám nikoho a celkom my to lichhotilo,aj keď stretnutia s ním som odmietala,lebo že je po rozchode nech to najprv spracuje! A vcera sa dozviem že to asi zase skúsia ,že sa stretli a že vyzerá to nadejne! Normalne ma to zobralo a že som zase kvázi naletela😢

zmrzlinka2021
•
15. nov 2022

Co ta zobralo?
Ze exfrajer chce opat to skusit so svojou priatelkou? Nezahodit vztah?

Ved ak vam to nevyslo, tak mu dopraj, nech je stastny, nech najde lasku v zivote.

marina447
•
15. nov 2022

Nechala by som to tak. Ako ale je jasne, ak ta to vzalo, ze si s tym vasim rozchodom proste stale neni tak nejak vyrovnana. Mali by ste ist kazdy svojou cestou, bez rozdielu na to, ci ste momentalne single alebo nie

radkasswe
•
15. nov 2022

Keď ťa raz dostal tak už vie čo na teba platí... Si ľahký cieľ ako jednonohy kôň

amiaja
•
15. nov 2022

Zablokuj ho. Naco si s nim v kontakte? Ocividne si len zadne dvierka ked nic ine nebude.. a vidis, odkopol ta bez mihnutia oka, nic pre neho neznamenas

h2
•
15. nov 2022

Čo ťa zobralo? Rozišli ste sa, on po rozchode s novou babou prejavil o teba zase záujem. Ty oňho nie, stretnutie si odmietala. A potom ťa zoberie, keď sa dá dokopy s bývalou? To mal vstúpiť do kláštora? Alebo ti spievať serenády pod oknom, až kým by si sa nerozhodla vziať ho na milosť?

autor
•
15. nov 2022

Mňa nezobrali ani ,že sa vrátil aj keď im to nefungovalo a ona ho nechala je mi ho aj ľúto lebo podľa mňa ho zase nechá. Ja som nahnevaná na seba že som sa dala zase namotat a nie že on je opäť s nou

autor
•
15. nov 2022

@radkasswe to si nemyslím

jaond19
•
15. nov 2022

Vies co bud rada ze si sa uz nadobro utvrdila v tom co je zač a ziadne "nabuduce" uz nebude a ze nedoslo k nicomu viac.... citila by si sa este horsie. S hentou druhou mu to tiez nevydrzi ked sa rozchadzaju/schadzaju... a vlastne aj s dalsimi to bude vselijake, kedze sa sprava ako sa sprava. Uz to viac nie je tvoj problem 🙂 odpadky sa vyhodili samé

nurielka
•
15. nov 2022

Tak pokiaľ to bolo "skoro" tak je to super. Vzdy lepšie ako naletiet úplne so všetkým. Si poučena do budúcna, že na lep netreba sadať a zvádzať sa medovymi motuzmi od bývalého nerobí dobrotu. Presne vedel, kde sú tvoje citlivé miesta keďže ta poznal. Dobre si premysli, či chceš byť ešte kamarátka s bývalým, teda konkrétne s týmto. A mala by si si do budúcna nastaviť hranice konverzácie.

radkasswe
•
15. nov 2022

Tak prečo by z toľkých žien kontaktoval práve teba ?? Bývala sa ani nedá považovať za úlovok a preto sa vrátil k nej a nie k tebe lebo v tejto situácii bolo kto skôr príde ten prv malé... Skrátka si brzda

madeline1
•
15. nov 2022

Nedavaj sa dokopy s byvalym, hlavne, ak chce byt s niekym inym, neodpisuj mu, na co...mozno sa rozisli kvoli vazmu pisaniu, co prenho ani nemuseloo byt dolezite, iba ti odpisoval...kamarat sa s nim sposobom, ze ked ho vidis, pozdrav sa, ale pis si s niekym inym, on je uz byvaly. A na druhu stranu, ak ho chces, tak mu to napis narovinu.

kitycat
•
15. nov 2022

Tak by ste si vrzli no.. Mozno ta zobralo aj to, že si nevrznete..

autor
•
15. nov 2022

@jaond19 pekne napísané áno

autor
•
15. nov 2022

@kitycat ešte že to

ls56
•
15. nov 2022

Tak vy ste ukoncili vztah skor z tvojej strany a ty si sa dala namotat? To co je za blbost?

papulienka48
•
15. nov 2022

Kašli na to. Podľa mňa má zmysel keď sa hovorí, že do tej istej rieky nevstúpiš dvakrát.

janickacrazy
•
15. nov 2022

Buď rada, že si sa ho zbavila. On je ešte nevyzrety a stále chce to, čo práve nemá. Pekné ho zablokuj a neopovaz sa mu písať. Načo? Aby ti zase vypisoval blbosti, keď ho ťa druhá odkopne alebo prestane baviť? Nie je hádam jediný na svete.

mirco50
•
Odpoveď bola odstránená
•
kamilka620
•
Odpoveď bola odstránená
•