icon

Skrýva muž niečo pred svojou partnerkou?

21. sep 2024

Viem,ze nikto tu nema vestecku gulu, ale chcem vediet ci vam to pride v poriadku ( on sa tvari,ze to je v poriadku) ak
1. Nemam pristup do jeho mobilu, nikdy som nemala. On do mojho pin vie, a ked som si ho zmenila, zistil to ( asi mi fonho chcel ist) a potom ma podozrieva,ze ktovie,co tam mam, ked si menim pin ( asi podla seba, sudim teba).
2. Nemam pristup k spolocnym financiam (rezerve), kaxdy ma svoj ucet, spolocny ( kde je vzdy mala ciastka) a rezerva, on ani nechce,aby som mala prehlad o mesacnych vydavkoch. Vravela som mu xkrat, nech da vsetky zmluvy na kopu,ze si pozriem kde kolko platime. Vzdy ma odbil,ze nema cas, teraz sa mu to nehofi, teraz to riesit nejde.
3. Ked pridem k nemu a robi na mpbile, vavsinou to vypne, len obcas to nevypne, ked sa ho pytam,preco to robi, povie,ze som ako sibnuta,ze mu tam skocim , taj to radsej vypina.
Nepride mi to normalne, neviem,co si o tom mysliet.

earlgrey
21. sep 2024

A ak si spolumajiteľ napr. nehnuteľnosti, tak si vieš zistiť aj mesačné náklady na všetko a nemusí on "hľadať čas" na nájdenie papierov

autor
21. sep 2024

@ysseba ja sa stavim ze by mi ten svoj neukazal v tejto situacii ,na 90%, no vsak ja neviem kde dava tie peniaze,alebo ci ma nejaky tajny ucet, kde si setri alebo co

doriiis
21. sep 2024

Mobil zamknúť na odtlačok prsta alebo iný pin a nech podozrieva koľko chce.
Prestať mu posielat peniaze a odkladať si pre seba.
Kaslat,čo robí.Pripravovala by som sa na život bez neho

ysseba
21. sep 2024

A zmluvy ma kde? Doma?

autor
21. sep 2024

@kvadrinkaaa aj to mi napadlo,hoci nie je ten typ, ale tak za nikoho nedam ruku do ohna

autor
21. sep 2024

@ysseba on si ich zobral do roboty...

gribka1
21. sep 2024

Tak on bude pripravený, keby ste sa náhodou rozišli a ty ostaneš s holým zadkom. Ináč, okrem týchto vecí je všetko v poriadku?

matullienka
21. sep 2024

Zmluvy týkajúce sa vašej domácnosti má v robote? Tebe to príde normálne? Ja by som takému chlapovi neverila ani nos medzi očami.

autor
21. sep 2024

@anjelicek26 peniaze mu posielam, levo ze mame vela vydavkov a vsetko taha on... Ale jemu za ten cas tak dvihli plat,ze to nie je absolutne nutne,ale nevhcem sa hadat. Ja mu do mobilu liezt nechcem, naco . Len mi pripada dost nefer,ze on moze a ja nie. Rozumies. A to som mu vysvetl9vala,nueco sa stane a som s malym bez penazi.. neviem pin neviem nic...

mamalen
21. sep 2024

Neposielala by som mu tych 200€…. ani nahodou. K tejto ciastke ste sa ako dopracovali, ze mu budes posielat? Vypocital ti podiel z hypo? Alebo ako? Ja by som neposlala a ked zacne pytat, tak pekne si sadnut a nech vylozi karty na stol ohladom vydavkov.
On aj nakupuje potraviny, drogeriu, oblecko?

martinkatinka
21. sep 2024

Ste 11 rokov manzelia, ty nevies ake mate vydavky a ajy ma plat? Tajnosti nie su OK.

autor
21. sep 2024

@earlgrey hladala som to, zhruba viem kolko by malo kam ist len si to nevoem overit.

autor
21. sep 2024

@martinkatinka ja viem aky ma plat, len ma nepusti k tym vydavkom a zmluvam

gejb
21. sep 2024

Tych tvojich 200€ môže ísť kľudne na milenku, nemanželské dieťa, exekúcie, drogy...
A ze nemáš prístup k spolocnemu uctu je dosť cez čiaru, toto ošetruje aj zákon, ste manželia = financie sú spoločné.

autor
21. sep 2024

@mamalen vypocital podiel ano, mensiu ciastku. Nakupuje ale to aj ja, drogerku nakupujem ja a oboecenie tiez ja

januska12323
21. sep 2024

Nič mu neposielaj keď nevieš kam to ide! Nasrala som sa aj za teba, prestala by som mu robiť servis a požiadala o výživné na manželku (neviem presné podmienky) nie je normálne aby si sa musela doprosovať k spoločným peniazom.

autor
21. sep 2024

@gejb ja som mu to vravela, nech mi ukaze vydavky aspin v aplikacii. Vzdy ma odpinka.

autor
21. sep 2024

@januska12323 no ved vzdy sa doprosujem ako taky zebrak ale uz mam toho dost

ysseba
21. sep 2024

On si ich zobral do roboty... Autorka, je mi to ľúto, ale riadne ťa klame. To je jasné ako facka. Myslím, že to nie je obyčajné šetrenie, že šetrím si 100€ o ktorých žena nevie a niekde sa to proste zakumufluje. To bude oveľa väčšia čiastka čo ide z vášho rozpočtu "niekde" a PRAVIDELNE. Typovala by som nejaké nemanželské dieťa, možno nejaký nájom platí alebo má nejakú pôžičku o ktorej nevieš. Ale skôr by som povedala, že má iné dieťa a preto aj ten mobil schováva. Možno tam má správy od mamičky a fotky dieťaťa. Aký máš plán, čo budeš robiť? Či nič a ešte mu budeš posielať z toho mála 200€ a keď nastúpiš do práce, tak pol výplaty ako nejakému svojmu pasákovi?

autor
21. sep 2024

@gejb exekucie nema, drogy tiez urcite nie. Ale ta milenka, no to vaham

autor
21. sep 2024

@matullienka samozrejme,ze nepride, dal ich tam ked sme sa stahovali do ineho bytu a nechal to tam

gejb
21. sep 2024

No tak za mňa je to jasný signál, ze idú niekam kam by nemali.
Ta milenka je vysoko pravdepodobna...ináč by si nestrazil mobil ako by to bola zlata hus

anjelicek26
21. sep 2024

Ani milenku mat nemusi, staci, ked ma niekde dlhy a je to pruser ako Brno... sestra takto prisla manzelovi po svadbe na exekucie z minulosti, lebo mesacne odchadzala ciastka, ktoru si nevedela vysvetlit, on mlady blby narobil problemy a bolo mu to strasne trapne jej to povedat 🙄 Ale tak ona si s nim sadla, vysvetlili si to, splatili to spolu a je vybavene, jedine, co ich to brzdi, ze nikde nedostanu hypoteku, nastastie nepotrebuju...

colsami
21. sep 2024

A okrem tych tajnosti normalne spolu vychadzate? Spolu travite cas, pekne sa k sebe spravate ako par, spavate spolu? Ja si to po takomto pristupe popravde ani neviem predstavit. Co Ta ma, za sluzku, alebo vypomoc v domacnosti ci co? Ak si manzelka, ste si rovni.

Uplne s kludom anglicana by som mu povedala ze chces teraz vidiet pohyby na ucte a vase hospodarenie za posledny dajme tomu rok. Aby Ti podal mobil a zapol internetbanking na mobile je otazka 15 sekund a nic na co sa treba pripravovat. Mas na to ako manzelka pravo a chces vediet ako na tom ste. Ja teda rozhodne nie som clovek co radi hned teatralne vystupy, ale povedala by som ukaz mi to ako si nasa rodina financne vedie, inak balim veci, dieta a idem. Sa k Tebe sprava ako k hlupemu decku a nie ako k svojej zene ktoru ma milovat.

No preco sa doprosujes a das odpinkat? Poviem raz a ked nic, minimalne zbalim caky-paky a odidem aspon na tyzden, k rodicom, sestre, kamoske, na chatu, a v klude si premyslim ake dalsie kroky spravim. Takto Ta ma za sasa.
Chcete vlastne spolu byt? Ako par?

200 euro nekomentujem. Prepac ale toto si aj Ty hlupa, ze mu vobec posielas.

A mobil ked tak tajnostkari by som si zaheslovala, toto neriesim, ked aj on, tak aj ja. Co vypina a robi na svojom ok, to proste neukaze... Ale nech nelustruje on Tvoj.

autor
21. sep 2024

@ysseba neviem si to predatavit fakt mi neprire taky typ ze by mal este dieta ale tie tajnosti co ma,to nie je v poriadku ,ja neviem kam to dava a neviem ako to zistim. Moj plan je to zistit a ked v tom mieni pokracovat,tak pojdem s dietatom zit k babke, raz sme sa o tom baviki v teoretickej rovine.

autor
21. sep 2024

@gejb mobil ani nestrazi, nemusi,kedze neviem pin..

autor
21. sep 2024

@anjelicek26 no ked sme si brali hypo zistovali ci nemame podlznosti,nikto nemal ziadne. Tak snad si nejake neirpbil,neviem na co by to minal. No tvoja sestra to mala poriadne blbe...apsonze go spolu vyrieisli

gejb
21. sep 2024

To je skoro to iste....no ale držím palce...hlavne to rieš, lebo s tebou zaobchádza ako s nesvojpravnou. O pol roka ti zhabe aj občiansky 🙄 (to uz preháňam, ale chápeš...)

blacki12
21. sep 2024

Máš skreslený obraz reality, keď sa toto pýtaš. Vo vašom ,,vzťahu,, je prílišný mocenský nepomer.
Budeš v budúcnosti veľmi prekvapená, čo sa týka peňazí. A je tam určite iná žena, boli iné ženy ..

autor
21. sep 2024

@colsami my spolu byt mame na hypoteku. Travime spolu teraz malo caso lebo vzdy riesi nieci do prace
. Robieva aj. Domu tak mu vifim vo robi. Spim s nim velmi nerada ked sa chova ako blb. Dam mu nejak6 cas na spamatamie sa a ked nepomoze tsk s nim nebudem. Naco mi je taky