Skrýva muž niečo pred svojou partnerkou?
Viem,ze nikto tu nema vestecku gulu, ale chcem vediet ci vam to pride v poriadku ( on sa tvari,ze to je v poriadku) ak
1. Nemam pristup do jeho mobilu, nikdy som nemala. On do mojho pin vie, a ked som si ho zmenila, zistil to ( asi mi fonho chcel ist) a potom ma podozrieva,ze ktovie,co tam mam, ked si menim pin ( asi podla seba, sudim teba).
2. Nemam pristup k spolocnym financiam (rezerve), kaxdy ma svoj ucet, spolocny ( kde je vzdy mala ciastka) a rezerva, on ani nechce,aby som mala prehlad o mesacnych vydavkoch. Vravela som mu xkrat, nech da vsetky zmluvy na kopu,ze si pozriem kde kolko platime. Vzdy ma odbil,ze nema cas, teraz sa mu to nehofi, teraz to riesit nejde.
3. Ked pridem k nemu a robi na mpbile, vavsinou to vypne, len obcas to nevypne, ked sa ho pytam,preco to robi, povie,ze som ako sibnuta,ze mu tam skocim , taj to radsej vypina.
Nepride mi to normalne, neviem,co si o tom mysliet.
No... Ako chlap ti odpoviem... Mobil neries, kazdy ma pravo na svoj kusok sukromia aj vo vztahu, ci manzelstve... Financie - ty nevies, kde mate odlozene dokumenty a zmluvy a podobne, ze prosis o toto muza??? A to, ze da prec telefon, ked ides k nemu, tak mu jednoducho povedz, ze chces vidiet, co robi, co pozera a tak.. Lebo sa blizia sviatky a ty stale nevies, co mu kupit na vianoce 🙂 a tak isto to moze byt dovod vidiet vydaje a naklady z uctov, aby si vedela, kolko si mozes na jeho dar minut... Pre boha - ved si zena... Neverim, ze nepoznas taketo primitivne tahy

@autor Ano,autorka,mas narok na vyzivne na seba teda ako na manzelku .Ja som si to uplatnila, ale to bolo cca pred 16 timi rokmi.