Skúsenosti s trojkou
ahojte som zvedava na skúsenosti ktore uz mate v trojke,ked ste to vyskusali nelutovali ste to potom?
@bianka2857 vieš ako sa hovorí. Robila si to uz do 3ky? Nie? Keď sa poponáhľaš domov možno to stihneš.
Ale oľutovala a veľmi
@anonym_d22110 neviem ci mi mozes prezradit ze preco?
@bianka2857 vieš ako sa hovorí. Robila si to uz do 3ky? Nie? Keď sa poponáhľaš domov možno to stihneš.
@markusrasford este stihnem manžela? 😀
@anonym_d22110 neviem ci mi mozes prezradit ze preco?
@bianka2857 ja som bola proti a napokon to nebola trojka ale znásilnenie
@bianka2857 ja som bola proti a napokon to nebola trojka ale znásilnenie
@anonym_d22110 Och bože to je neskutočné to akoze tvoj frajer manžel s niekym?
@anonym_d22110 Och bože to je neskutočné to akoze tvoj frajer manžel s niekym?
@bianka2857 vtedy ešte frajer a jeho kamarát, je tomu už vyše 18 - 20 rokov
Nebola som si ista, ale dohladala som tvoje ostatne debaty.. Si to ty, ktora riesi incest. No nic, bud si troll alebo (?)
Nebola som si ista, ale dohladala som tvoje ostatne debaty.. Si to ty, ktora riesi incest. No nic, bud si troll alebo (?)
@viestta Prepac ale nemozem byt zvedava?
@anonym_d22110 tak urcite to bolo hrozne nieco
@viestta zato ze ty nemas ani jedneho ona/on sa nemoze pytat na dvoch?
@viestta Prepac ale nemozem byt zvedava?
@bianka2857 ako raz si zvedavá na incest raz na 3 ku. Ak nie si troll, chod sa liečiť
@anonym_554405 ??
Vieš ako je ten vtip, ak chceš sklamať dvoch ľudí naraz, choď radšej pozrieť rodičov
@anonym_d22110 "vtedy ešte frajer " - a teraz manzel? alebo a teraz kamarat alebo a teraz nikto. len cista zvedavost
@anonym_d22110 "vtedy ešte frajer " - a teraz manzel? alebo a teraz kamarat alebo a teraz nikto. len cista zvedavost
@anonym_554405 samozrejme že ani jedno z nich, hneď po tom som ho poslala do píp
@anonym_554405 samozrejme že ani jedno z nich, hneď po tom som ho poslala do píp
@anonym_d22110 nie do p.č.?
@anonym_d22110 nie do p.č.?
@markusrasford a to nie je jedno???
@anonym_d22110 by ma naozaj zaujimalo co od toho ocakaval
@markusrasford a to nie je jedno???
@anonym_d22110 je to jedno
@anonym_d22110 tak urcite to bolo hrozne nieco
@bianka2857 si úchyl a skrývaš sa za ženský rod 🤢
Strašne sprosté témy sú tu v poslednej dobe. Také chujoviny si len chorá hlava vymyslí. Veď si daj grupáka, ale nás tým neobťažuj. Jdu blejt velebnosti.
Nemám skúsenosti s týmto a ani nikdy mať nebudem, je to hnus a choré.

Ale oľutovala a veľmi