icon

Slobodní muži, ktorí platia za sex

jsbb
3. nov 2022

Co si myslite o slobodných mužoch, ktorí sú ochotní si zaplatiť za sex so zadanou, alebo slobodnou ženou, hlavne, že dostanú typ ženy, ktorý sa im páči. Veľa krát sú to vzdelani muzi a takto sa správajú. Navštevujú sexzoznamky a hľadajú zeny na sex. Co vedie k tomu slobodného chlapa namiesto toho, aby si našiel niekoho na normalny vztah, ved každý clovek túži po láske.

eva112014
3. nov 2022

@slovakboy Si tu aj ty ako chlap. Miluješ svoju manželku, postavia pred teba 18 ročnú, nadržanú, krásnu babu. To je samozrejmé, že ani ty neodoláš. Je to tak?

bezmena7
Autor odpoveď zmazal
bezmena7
Autor odpoveď zmazal
eva112014
10. nov 2022
katkami123
10. nov 2022

@eva112014
Tak dúfam, ze aspoň nejaký chlap používa rozum, má to v hlave upratané a neriadi sa čisto iba tým medzi nohami. A Sorry, ale ten príklad, že “postavím pred teba nadrzanu 18-tku” - nemyslím si, že dievčiny 18-tky sú nejaké nafukovacie Anče, ktoré sú už len strašne nadržané hneď z kazdeho pupkinela a už len na takého čakajú. Tam sú skôr štandardy namakaných a vysekaných mládencov z fitka. Zas buďme realisti.

eva112014
10. nov 2022
eva112014
10. nov 2022

@katkami123 Keď som prečítala príspevok od marseillefan, veľmi som sa prekvapila. Preto, lebo považujem za neuveriteľné, aby chlap nedokázal odolať jednej nahej 18 ročnej kráske a to tak, že miluje svoju ženu.
A preto som sa spýtala od iného muža - slovakoboy, či je to tak. To je všetko.

@bezmena7

katkami123
10. nov 2022

@eva112014
Egoizmus ide ospravedlňovať “evolúciou” a tým, ze za to v podstate chudáčisko ani nemôže. Žasnem, čo poniektorí chlapi dokazu vyplodiť. Som zvedavá, keby mu manželka skočila na vymakaného mladého zajaca a dala takúto primitívnu obhajobu, ze ho miluje, ale ozvala sa v nej evolúcia a v podstate sa už taká narodila či by bol tiež taký chápavý. 🤣🤣

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
som_realistka
19. feb 2023

@jsbb možno je pre neho výhodnejšie zaplatiť a mat sex bez zbytočných taneckov okolo, a každý vie na com je

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
liljana
19. feb 2023

Niekedy si chlap zaplati sex, lebo to potrebuje. Vyjde ho to lacnejsie a je to menej komplikovane, ako vztah, kde robi oslika potras sa. Plati byvanie, jedlo, dovolenky, kadernika, oblecenie,... a po rozvode bude ex este chciet, aby jej v ramci vyzivneho pomaly kupil novy byt, ci dom, dorovnaval jej zivotnu uroven ...

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
feda44
20. júl 2023

@jsbb Ja som to urobil napríklad preto, pretože sa bojím, že sa v láske sklamem. Môj vzhľad je celkom v poriadku, taký primeraný ale nie som ten "MAČO" aby žena bola zo mňa úplne hotová. Keď tak čítam príspevky na MK alebo čo tak počúvam tak väčšina žien, ktoré majú muža by boli najradšej pretiahnuté inými chlapmi. A vieš akými ? Svalnatými. Samozrejme do vzťahu s takými nepôjdu (aj keď by asi najradšej išli), pretože poniektorí sú egocentrickí a namyslení a je o nich veľký záujem teda je ťažke si takého chlapa udržať. Teda najradšej pôjdu do manželstva s charizmatickým "primeraným" chlapom, ktorý je na nich dobrý. Tých "priemerných" by boli ženy schopné aj opustiť kvôli iným svalnáčom ale kvôli strachu, že prídu o všetko tak "primeraného" neopustia (je veľká pravdepodobnosť, že fešáci podvedú, dajú im košom alebo budú túžiť po iných ženách). Teda doma síce nemajú vysnívaného muža ale majú istotu. Ja si myslím, že mám šancu u žien uspieť ale ranilo by ma keby som zistil, že moje dievča tajne túži po milovaní s druhým/i. A mňa si vybrala len preto, že má u mňa istotu ale nie som jej vysnívaný typ. "O fešáka sa mi nechce bojovať tak si vyberiem primeraného". A čo sa týka mojeho fyzického vzhľahu mám pred sebou dlhú cestu. Samozrejme takto rozmýšľaju aj chlapi. A asi 60 percent manželstva tak funguje. A nie nerozmýšľam povrchne ale reálne.

viestta
20. júl 2023

@feda44 prosim ta netrep. Muzi nemaju predstavy ako si to rozdavaju s inymi zenami ako je ta vlastna? Muzi si nerobia dobre v kupelni a predstavuju si nejaku prsnatu, ricatu divozienku? Muzi si nenajdu atraktivnu bokovku a po tom ako si uzili sa vratia k svojej priemernej zienke, ktora sa im stara o pohodlie, perie trenky a opatruje ich deti? Nie je to tak, ze o atraktivnu bojovat ani nezacnete, uspokojite sa aj s priemernou, pretoze u nej mate aspon ake take sance?

feda44
20. júl 2023

@viestta No veď som to napísal "Samozrejme takto roznýšľajú aj chlapi". Obe strany sú na tom rovnako

dadis
20. júl 2023

@feda44 Na mna ta tvoja analyza zien absolutne nesedi 🤣🤣🤣

feda44
20. júl 2023

@dadis nemusí na každého 😄

mell27
20. júl 2023

@feda44 myslím, že na väčšinu žien tvoja analýza nesedí 😃😃

viestta
20. júl 2023

@dadis @mell27 aj ja si myslim, ale nejak si zdovodnit musi, preco nema ziadan vztah a musi si zaplatit stetku...

marca12
20. júl 2023

@jsbb nie kazdy chlap chce vztah a rodinu. Mam kamarata,ktory takto funguje,ma po 45tke. Sice si neplati za sex,ale ma vzdy nejaku zenu na sex alebo ich vyhladava na zoznamkach,da par rande,vyspi sa s nimi a dovidenia. Nerobi nikomu nic zle,zo zadanymi zo zasady nespi. On nechce manzelku ani priatelku,ma rad svoju slobodu a kazda to vie do coho ide,je uprimny a nezavadza ziadnu z nich. Neslubuje im hory doly. Ja si myslim,ze ak chlap nie je stavany na zvazok,tak je dobre,ak neklame a nehlada si vztah. Pre mna je to nepredatavitelne,ale tak kazdy sme iny. Vzdy lepsie ako trulovia,ktori maju zeny a kopu mileniek.

feda44
26. júl 2023

@dadis
@viestta
@mell27 Neviem asi žijete mimo Sk lebo v mojom okolí sa to deje bežne 😁

viestta
26. júl 2023

@feda44 asi zijes v nejakej divnej komunite, ja zijem na Slovensku a okolo mna sa nevyskytuju take pripady ako pises. Alebo si uplne odtrhnuty od reality a matne netusis ako to v zivote chodi.
Keby si mal co ponuknut pripadnej partnerke, tak by si si nemusel hladat vyhovorky na plateny sex. Lenze ak myslis, ze zena sa uspokoji s takym obycajnym a cely cas bude rozmyslat o tych "atraktivnych" a pri prvej prilezitosti sa s takym spust, tak zjavne nemas v hlave upratane... Takze pre dobro kazdej, ktora by sa hadam mohla stat aj tvojou partnerkou, napriek tomu, ze si len taky "obycajny" ju nechaj plavat. S tymi svojimi fantazmagoriami by si jej znicil zivot aj keby to bola verna a milovala by ta. To si ziadna nezasluzi

feda44
26. júl 2023

@viestta Takéto situácie sa vyskytujú len o nich neviete. Mladé dievčatá sa vám s takými vecami nepriznajú. Žene by som mal čo ponúknuť. Pozornosť, starostlivosť bol by som jej oporou. Ale čo ona ? Lebo viete dneska asi 70 percent dievčat dáva polonahé fotky na Instagram a to sú zadané...Neviem z akého dôvodu..Potrebujú sa páčiť iným chlapom ?...Nehovoriac o only fans...Nemáte prehľad o dnešnej dobe...A neviem nebolo by mi dobre keby som sa dozvedel, že moje dievča má v hlave iného chlapa počas toho ako si mnou spí a to sa tu ako čítam stáva často.

viestta
26. júl 2023

@feda44 ty si predpojaty voci zenam. Ty ziadnu nehladaj, lebo ju znicis. Ty ostan len pri Anicke Dlanovej a platenom sexe ked ti strpnu ruky.
A prehlad mam celkom dobry, len ty lovis v nespravnom rybniku

feda44
26. júl 2023

@viestta Dobre. Len tak na rýchlo si prejdem koník a viete čo sa dozviem ? Len to, že jednu polovicu žien nebaví manželstvo a sťažujú sa na stereotyp, druhá polovica sa chce vyspať s kolegom a tretia polovica bola neverná

bessie12
26. júl 2023

@feda44 tak to si si vybral fakt dobru vzorku zien 😀 MK netreba brat vazne ...

vroni
26. júl 2023

@feda44, ejha, ty si vyštudovaný matematik. Koľko polovic ma dokopy tvoj celok?

viestta
26. júl 2023

@feda44 nuz chod sa venovat matematike, nie citaniu MK. Mas v nej velke medzery

feda44
26. júl 2023

@vroni
@viestta Dobre to som zle napísal 😂 pomýliť sa môže každý...ale vážne nemáte prehľad o dnešnom svete ale je to pochopiteľne keďže ste v strednom veku a mládež už nie je to čo kedysi