Aké slová hovoríte svojim mužom počas styku? 😁 Môj mi povedal, že by ho to veľmi vzrusilo keby mu hovorím niečo. Lenže ja som trosku hanblivá a absolútne neviem co také by som mu povedala 😁
Snáď mi niečo poradíte 🥹
"Trochu som ti oškrela auto"
To ho rozbesní 😆
@laura07 som si mohla myslieť, že sa tu ozve aj nejaká,, koza,,
Bože človek tu chce len poradiť, lebo som trosku menej smelsia. Tak snáď ste sa pobavkali
"Áno" a "ešte" nič nepokazi😀
Ty si koza keď nevieš čo povedať chlapovi pri sexe. Zjavne si veľká väčšina zvykla, že “mk vybaví”. Kde nie je zdravý rozum, tam je zbytocna normálna odpoved.
Povedz mu že ho ma jak kôň. To by mohlo zabrať.
A to Ti nenapadne nič mužského? Ako hlbšie,si super...A podobné.
Tak toto sú už také dosť intímne veci si myslím a to nie som žiadny puritán. 😀 Ja mu teda hovorím všeličo, ale hanbím sa tu priznať. Keby existujú aj anonymné odpovede, prečo nie xD.
Ďakujem za rady dievčatá 😊 pomohli ste mi ❤️
Inak mne raz muž pri sexe chcel povedať niečo sexy a povedal mi: mmmmmm daj sa na zadné. 😀 Myslel tým na štyri, ale čo už, niekedy to všelijak vypáli. 😀
baby, ako sa mozte hanbit vlastneho manzela? 🙈
jasne a ked ti tu niekto povie co on konkretne hovori...hned budes smelsia 😅
to je velmi osobne medzi partnermi, niektore veci vychadzaju z historie vztahu, co prezili, ako sa oslovuju, kto ma ake telo, ci zvyky, ci polohy.
daj si pohar vina a hovor za seba...nie to co ti druhy nasepka.
Podľa toho v akej polohe si.Na misionára treba povedať niečo ako: fu,zišlo by sa vymaľovať alebo láska,do spálne treba kúpiť druhý luster,tento sa mi nepáči.
A keď si na štyroch tak niečo ako: bože tie moje nechty,musím ísť na manikúru alebo že treba prezliect periny
ako to tu na konikovi chodi, aby sa este z prudernej autorky nevyklul uchyl 😝
👍
na niektore veci ake veljy pozor! Napriklad "kludne sa na to vys*er " by mohlo uplne inak dopadnut ako zamyslas.
@doriiis 🤣🤣
Ja sa môjho muža nehanbím, len nie každý je na také oplzlejsie reči, alebo ako to napísať 😁 tak za to som chcela ci by náhodou niekto niečo nenapísal 😁 a nie nemyslela by som pri tom na vás, že ste mi to napísali. Ale kaslite na to 😊
@doriiis inak tvoja odpoveď je naozaj vtipná 😉
autorka...intimne a osobne neznamena oplzle. Vacsina ludi na rozdiel od teba tu ma profil s udajmi, a nie kazdy chce prezentovat taketo sukromie.
boze... a ked sa chces inspirovat oplzlostami, mas na nete milion moznosti.
@negymama však to je v poriadku, bola to otázka na takých ľudí čo im nevadí napísať to 😊 nie pre zvyšok co stým ma problém. 👍
no ale hlavne ze ty mas problem to napisat neanonymne pod svojim nickom. 😲
@negymama no však ja by som na toto neodpovedala tiež pre tie údaje v profile. Logicky 😉
Inspiruj sa Scary Movie :D rozmazu ti tá hovna po ksichte 🤣🤣🤣🤣
ja by som aj rozpravala, ale nikto to nečakal, každy bol zahlbeny do roboty aj bez povzbudzovania.Ale najkomickejši zažitok sa mi stal, ked počas aktu zvonil telefon, chalan ho zdvihol, dohodol si stretnutie a pokračoval ďalej..😅
Yes. A hádam budeš myslieť na baby z MK keď to budete robiť.