Slova pri intímnom styku
Aké slová hovoríte svojim mužom počas styku? 😁 Môj mi povedal, že by ho to veľmi vzrusilo keby mu hovorím niečo. Lenže ja som trosku hanblivá a absolútne neviem co také by som mu povedala 😁
Snáď mi niečo poradíte 🥹
@karolinakr 🤣 to nemá chybu! 🤣
Pozri, ked ti to tu my napiseme ti nic nepomoze ak sa ty na to rozpravnie aj tak nebudes citit. Vypali to akurat do trapna 🤦🏼♀️
Ja by som mu mozno skusila opisovat svoje pocity - toto sa mi paci, este, mam rada ked...(nieco robi), neprestavaj a podobne 😉
@lauriik ďakujem za normálnu odpoveď 😊
No urcite nic nepokazis ak ho pocas aktu ocenis, boze, aky si sexi, aky si tvrdy (to zaberie urcite 🙂) ....atd. Samozrejme to nevrav, ak to tak nemyslis, to mozes pokazit. Proste co by sa pacilo, kebyze povie on tebe..alebo s cim ho vyrajcujes. Zevraj su chlapi namakko z toho, ked im povies, co maju robit, alebo co prave robia dobre 🙂 samozrejme nienze robi dobru polievku 😄 a ak sa hambis, tak zacni niecim fakt jednoduchym dvoj trojslovnym, kludne si to dopredu nacvic
Vraz do mňa tú bakuľu!
Olíž mi riťulu!
Vyprstuj mi pindulu!
Hah,keby mna pocujes tak sa hadam aj cervenat budes 😃
no ak raz na to nie som, tak by som nehovorila.. akurát by som sa ja pri tom necítila pohodlne, ale trápne...
ale my ženy sme také nie? len nech je muž spokojný, to je jedno, že ja to nechcem...
ja mojmu tiež poviem, že nech mi povie čo chce a ako to chce, ale hanbí sa mi to povedať, resp. povie že ma nechce nútiť... rešpektujem...
@sajmonka_1216 vobec to tak nemusi byt, ze jej sa to nepaci. Ved to neskusila. A mozno to nastartuje aj ju, mozno aj ona povie po com tuzi, a mozno to rozohni ich milostny zivot a prehlbi intimitu a mozno vdaka tomu nebude nikto hladat inde co doma nedostane..bohuzial, realita je taka, ze malo ludi vo vztahu prizna, co ich vzrusuje alebo co by chceli vyskusat
@karolinakr s kým stretnutie?🤔 Akože s inou ženou? Ak áno tak tebe to nevadilo?
@sajmonka_1216 ja to tak zas neberiem, žeby ma do toho nútil. Chcem to aj ja, len sa potrebujem nejako,, osmelit,, a skúsiť nejako začať.
@katkazocele ne, kdeže..to boli nejake chlapske veci
Aj by som ti poradila, ale nooo... Pozri. Ono zalezi v akom rozmedzi sa to pohybuje, lebo moze to byt: 'Narvi mi ho do zadku a vyj*b ma ako špinavú kur*u' a moze to byt aj 'Milacik, bozkavaj ma vsade, je take uzasne ho vo mne citit'.Cize tazko povedat co presne myslis.
Takisto mu mozes povedat aj 'Hlbsie/Silnejsie' ak ma ale menšejši nastroj tak sa moze urazit.
Takze specifikuj alebo Googli 😃
A uvolni sa 😃😃
Neviem ako vobec komunikujete a co mate radi, podla toho sa to da. Tazko poradit, lebo toto je dost specificke. Aby to potom nevyznelo tak nejak divne, ze nieco povies, co nejak necitis.
@divokykonik 😂😂😂 mám záchvat smiechu 😂
@falbala132 možno nie o manzeloch píšu 🤭🤭😂
@bezmena7 dobrý postreh 😁 ešte niesme manželia 😀
ako potešiť a naštvať muža jedinou vetou?
povedz mu, že ho má väčší ako jeho brat 😂😂
To je co za slovne spojenie ze ja sa niekoho niecoho nehanbim???!!!! Snad pred svojim muzom sa nehanbim ked uz... pred kym cim sa hanbim nehanbim nie koho coho sa hanbim😀. Nestaci ze zalozis trapnu temu este aj spajas gramaticky nespojitelne debilne
@guliver19 a prečo otváras trápne témy?
Podľa mňa to píše nejaký uchylny chlap divím sa že nato reagujete neverím že toto by sa pytala žena
Nepublikovatelne 😱😂
@guliver19 este by bolo hrozne "keby sa hanbím" 😃
Hech tak závisí od toho čo vás spája každý si niečo iné hovorí s mojim partnerom si hovoríme Milujem Ťa alebo iné veci take urážlivé nadávky ale v tom dombrom zmysle 🤣 veď vieš čo myslím
@doriiis 🤣🤣🤣🤣 ja dnes budem hviezdiť dik za tip 🤣🤣🤣 aspoň nám to potrvá dlhšie nie len minútu 🤣🤣🤣
@laurita285 🤣🤣🤣 to fakt ?🤣🤣🤣
@nikolcrow oh 🙈 jasne lebo ženy sa pýtať nemôžu len uchylaci 🙈
Mam na Teba veľkú chuť. Strašne Ťa chcem. Milujem Ťa. Och, veľmi sa mi to páči. Toto je super. Tak som sa už na Teba tešila.

Keď tak rozmýšľam, čo najčastejšie hovorím mužovi pri sexe, tak asi "taháš mi vlasy!" 😄