icon

Slovenky a moslimovia

8. máj 2023

Pracujem v Rakúsku vyše roka. Všimla som si tu Slovenky ktoré sú spolu s moslimami a dokonca niektoré majú s nimi aj deti je toto podľa vás normálne? Včera som to hovorila sestre a ona že aj ona má pár bývalých spolužiaciek čo sú s tureckými a arabskými mužmi. Tieto ženy sa neboja vôbec ničoho?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
8. máj 2023

@sheila121 a prečo by to bolo rasisticke? Podľa mna to normálne nie je.. normálni muži ich asi nechcú

sheila121
Odpoveď bola odstránená
thereisabear
8. máj 2023

A slovenskí muži sú nejakou zárukou šťastného vzťahu? Každý deň sú tu príspevky, ako chlapi pijú, nadávajú ženám, nestarajú sa o deti, nechcú platiť a pod.

autor
8. máj 2023

@thereisabear rozdiel je že so Slovákom sa môžeš rozviesť

monillia
8. máj 2023

@autor neverila by si,aj s moslimom sa,môžeš rozviesť. A asi tým ženám tie manželstvá/vzťahy vyhovujú. Ži a nechaj žiť

maranta_leuconeura
9. máj 2023

Radsej vo viere umierneneho moslima ako pokryteckeho slovaka co v nedelu rano ide do kostola a v pondelok az v sobotu do krcmy 😉

morgane1975
9. máj 2023

@sheila121 zbytočne vysvetľujete. Autorka je dosť obmedzená a zrejme ma iq húpacieho koníka lebo inak by takto blbu diskusiu nezakladala. Je to len provokácia.

sergejj
10. máj 2023

Hlavne s takymi opatrne.

daniela2202
14. máj 2023

Za všetkým hľadaj peniaze

cindy22
27. máj 2023

Tiež pár takých prípadov poznám, všetko ženy pre ktoré sa tu nikto nenašiel tak sa chytili prvého araba 😃nevravím, že to je prípad všetkých...
Ale ja by som do toho nešla ani za nič, je to strašný rozdiel v kultúre