Mám 15 rokov a som tehotná s moslimom
Ahoj mam 15 rokov. Som tehotna s moslimom ktory ma 25 rokov a on chce aby sme si to dieta nechaly ale ja nie a nepovedala som to mojim rodicom lebo by ma asi zabily hlavne otec by ma zabil.
Pre ze moj otec je turek a mama slovenka
prosim ludia porat temi co mam robit.
Dnes začínajú nejaké prázdniny? Či šumienky si robia dobrý deň aj v obyčajný piatok? 😕
@leyla2001 no moja. Tvoj otec ma plne pravo ta prizabit....
A kde je problem? Vsak ma 25 rokov, sup-sup sa postarat o buducu rodinu. Aaaaa ty nechces babo. Chapem....mamahotel by skoncil,ze?
Doležite je, čo chceš ty. Mať dieťa je veľka zodpovednosť, máš iba 15, uvedom si to. Ak ťa nemá kto pochopiť, pomocť, budeš to mať ťažké.
A co by ti tak tvoj otecko povedal, keby zistil, ze si bola na potrate? Kedze je uz dieta na ceste, postav sa k tomu dospelo, nie si prva a ani posledna, ktora priviedla na svet dieta priskoro, chod do diskusii a for, kde sa baby ocitli v podobnej situacii a ako to cele dopadlo...
@uhnakova so súhlasom súdu, nie len rodičov..."V prípade, že jeden z manželov je neplnoletá osoba, staršia ako 16 rokov, musí predložiť právoplatné rozhodnutie súdu, ktorý povolil uzavrieť manželstvo. " http://svadba-info.sk/svadba-obrad/pravne-pozia... ...ale v prípade tejto vymyslenej témy s cieľom rozprúdiť diskusiu proti víkendu je to fakt jedno :D :D :D
Nikto ťa nezabije, hlavne tvoj otec nie, ktorý otec by zabil svoje dieťa? A ty to tiež nerob, nezabi svoje dieťa...skor ako si mala styk si mala premýšľať o následkoch... buď rada, že otec to dieťa chce.
Niekedy fakt uvazujem, ci existujú zamestnanci na mk co vytvárajú absurdné témy s co najsokujucejsim obsahom.. Reklamy predsa len treba spropagovat a ako najlepšie? Temami v ktorých sa ženy nsjviac pohadaju..
ak je toto relane musis to povedat rodicom, nech uz sa rozhodnes akokolvek, ad 1 potrat ti v 15 bez suhlasu zakonneho zastupcu (rodica) neurobia
ad. 2 lekar je povinny informovat tvojich rodicov o tehotenstve ak mas 15
ad.3 vydat sa bez ich suhlasu a sudu tiez nemozes.
ad 4. ak mas 15 si este stale skolopovinna neviem ale skoncit iba zo ZS zadna vyhra, cize aby si mohla dalej studovat niekto ti s babatkom bude musiet pomoct a tak dalej.
ak ti otec povolil 24 rocneho priatela, predpokladam, ze si nemysli, ze si hrkutate o vesmire.....
a odporucam nastudovat dobuducna nieco o planovanom tehotenstve a antikoncepcii
😂😂😂 Turek ,ktorý pochádza z Iranu,to už je aká kombinácia? Tak buď je Turek,alebo Iranec nie? Celé vymyslené,nech je tu téma na celý vikend.
Jaaj baby novo vytvoreny nick 15-tka...turek...moslim ci aky fras 😀 skola skoncila zacal vikend to je jasnee 😀
V poslednej dobe same podobne temy 😀 som tehotna v 15 ci v 16 rokoch chcem ist na potrat lebo dieta mat nemozem a co mam robit...ja vazne neviem ci sa niektore baby tak nudia ale toto je uz sila a kazda sa registruje zrovna v den kedy je tema zalozena 😀 nejdem radit kedze totalna blbost vsetky na jedno kopyto

@leyla2001 zobrat rozum do hrsti, dospiet a zacat premyslat ako to dietatko vychovate. Rodicov budes este velmi potrebovat takze s nimi jednaj na rovinu.