Som gay a mama ma nachytala pri sexe

21. jan 2022

Ahojte, ja viem že je toto portál pre pomáhajúce si mamičky a tak no ,ale týka sa to mojej mami tiež tak rad by som sa vás opýtal ako by ste to riešili ?
Mám 20 a žeby som na začiatok uviedol som gay, rodičia o tom vedia aj vedia že mám frajera ako neschvaľuju to ale zase nerobia mi peklo zo života.Proste, že je to môj život. No a naši neboli doma oco bol v práci mama mi spomínala že po práci ide s kamarátkami von a ja že super, že pride ku mne frajer som si povedal. Boli sme u mňa v izbe sami doma sme pozerali film a viete zvrhlo sa to jak vždy pri filme. Mali sme film zapnutý na repráku a tým že bývam v dome mame aj zadný vchod. Vôbec som nepočul že niekto prišiel domov a zrazu niekto otvoril dvere a moja mama nás videla ako máme sex. Ako ona pozerala na nás sa ospravedlnila a hneď zavrela dvere, my sme tiez automaticky zišli zo seba a schovali sa pod perinu. Ako frajer sa obliekol, sme posedeli ešte v izbe lebo nám bolo trápne a som ho išiel odprevadiť domov. No a som sa vrátil domov a mama to nijak nekomentovala, len ticho bolo doma. Stalo sa to včera a stále je také ticho/ trápno doma.

Myslíte si žeby som mal ist a sa jej ospravedlniť alebo sa s ňou o tom porozprávať ? alebo to nechať tak. Ako citím sa strašne trápne za to že sme si nedali pozor a mama nas videla.
Za každú normálnu radu budem fakt vdačný ❤️

dadis
21. jan 2022

Nabuduce pouzi kluc :D Myslim, ze mama to predycha a ak sa na to necitis, tak to mozete prejst taktnym mlcanim. A ospravedlnit sa podla ma nemusis, ved ste nic zle nerobili. Ak chces, tak povedz: Prepac, mami, ze som ta uviedol do rozpakov.

emily217
21. jan 2022

ospravedlniť asi nie, si dospelý, je to tvoja izba a nič zle ste nerobili, mamina mohla napr. zaklopat 🙂

martina1201
21. jan 2022

Kúp si nový zámok s kľúčom a pri podobných situáciách sa zamykajte. Mame sa môžeš ospravedlniť, že si jej nepovedal o svojich plánoch, že si dovedies priateľa a tým ju uviedol do rozpakov a popros ju aby nabudúce klopala.

kacena4
21. jan 2022

nechaj to tak mama to len musi rozdychat asi ju to prekvapilo a ona sama nevie ako dalej asi sa hanbi ze vas prichytila je normalne sa takto spravat ak rodic prichyti svoje dieta pri sexe 🙂 drz sa

domireb
21. jan 2022

Pôvodný názov tejto diskusie bol Mama ma nachytala pri sexe. Zaujímalo by ma, prečo sa admin rozhodol vypichnúť orientáciu autora hneď na úvod, ako veľmi je to relevantné, že to musel pozmeniť.

Pre autora - ako písali vyššie, mami, mrzí ma, že som ťa dostal do rozpakov. Chceš sa o tom porozprávať? Áno - nie. Bude ti vadiť, ak si tu budem vodiť priateľa? Áno - nie. Ok, nabudúce ti oznámim, že príde k nám.

liljana
21. jan 2022

Ak nie si trol, tak si potom kompletny de.... Byvat u rodicov a vodit si tepleho priatela na sex? Ak by toto bola pravda, tak si tu v rebricku "divnosti" jasne cislo jedna.

zuzikak
21. jan 2022

ad 1) nerozumiem preco riesis to, ze si gay. Ak by ta mama nachytala s babou, tiez by to bolo pre vsetkych trapne. ad 2 ) si dospely 20 rocny clovek, takze ospravedlnovat sa za sexualny zivot nemas preco. Riesenie nasledovne : nebav sa s mamou o tom, co bolo a co videla.Iba ak by chcela zacat ona. Obaja to rozdychate. Len skus za nou prist s navrhom, ze by si rad predisiel tymto situaciam a teda bud si budes zamykat izbu alebo sa dohodnite, ze bude klopat a ked sa neozves na klopanie, zakrici na teba. A s frajerom si nepustaj hudbu ci film hlucne. Druha vec - spravaj sa zodpovedne a nevod si frajera domov tajne. Ak toleruju to, ze mas frajera, tak im daj vediet, ze pride. Aspon nebude mama sokovana a dopraje vam sukromie.

daridari11
21. jan 2022

Ja si myslím, že mame je to rovnako trápne ako Tebe....neboj sa, za pár dní sa na to zabudne. Možno začne odteraz klopať, až pôjde k Tebe. Inak tiež som sa takto ocitla v trápnej situácii, keď som synovi vletela do izby a bol tam s frajerkou. Trápne pre všetkých troch, nijako sme to nikto nekomentovali a odvtedy tam radšej nechodím, ak nie je sám.
Priznám sa, klopať synovi na dvere som sa stále nenaučila.

autor
21. jan 2022

@dadis a aký ma byť moj frajer ? heterák ked sme obidvaja gayovia ? a neni to nejaky random týpek z internetu že som si ho priviedol len na sex domov, ked sme spolu tak je normálne že to ľudia robia :DD takze tento komentár som vôbec nepochopil

autor
21. jan 2022

@zuzikak dakujem za rady, spomenul som moju orientáciu len kvôli tomu ze na sk to nie je zvyčajné že rodičia svoje dieťa nechytajú s rovnakým pohlavím v posteli, ano ako jasné princíp je ten istý len viete pre niekoho to moze byt too much tak preto som to napisal

autor
21. jan 2022

@daridari11 moja mama ma tiež problém klopať na dvere ked som v izbe, ako aj ked som v nej sám ale viete no je pravdepodobné že na chalana alebo babu príde ta potreba a potrebuje sa urobiť a moja mama do mojej izby chodí jak do obývačky, mám 7 ročnú sestru a ona jediná v dome mi klope

savoya
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sparrows
21. jan 2022

@savoya vďaka bohu nie si. Takú mater si žiadne decko nezaslúži

savoya
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarolinne
21. jan 2022

Osobne myslím, že vidieť pri sexe svoje dieťa nechce žiadny rodič, a platí to aj opačne. 🙈 Trápne by to bolo v každom prípade, aj keby si bol s babou. Neriešila by som to. Iba jej povedz, že prepáč ze som nedal vedieť, že X dnes príde.
Alebo by bolo zlé, keby sa o tvojej orientácii dozvie po tejto príhode... Každopádne používať kľúč, najmä ak máš malú sestru, hoci klope. 🙂 a možno po tomto začne kopať aj mamka.

autor
21. jan 2022

@savoya och ani sa nejdem rozčuľovať nad jednobunkovcom ako ste vy, lebo toto žiaden normálny rodič neurobí, a aj ked možno váš syn nie je neznamené že nebudú vnúčata:Dd lebo človek nikdy nevie

tetapetra
21. jan 2022

@savoya Si predstav,že mojím šéfom je gay a ešte aj mojim kolegom je gay. To by si sa asi zbláznila 🤣🤣🤣

tafita
21. jan 2022

@savoya len aby bol heterak. Mozno vie, aku ma mater, tak to taji.

jana_eyre_2
21. jan 2022

Mňa mama tiež raz takto nachytala doma s frajerom.. tiež som bola už dospelá, nezamkla som sa, nenapadlo ma že príde domov.. nijako.sme sa o tom nebavili, akoby sa to nestalo.. a neskôr sme na to obe zabudli.. teraz som sama mama, keď budem raz v takej situácii tiež to nebudem nijako komentovať a myslím že ani by som nič počuť nechcela..

Tvoja mama vie že si gay, si dospelý, tak určite tušila že nie si panic.. vidieť svoje dieťa v takomto momente nechce asi nikto a je jedno či ide o hetero alebo homosexuálnych ľudí.. proste bude pár dní trapno a potom to prejde.. minimálne už bude vedieť že má klopať a ty že máš mať zamknuté 😅

Keby ty si svojich rodičov takto "nachytal" asi by si sa tiež o tom už baviť ani nechcel, nie?

zuzikak
21. jan 2022

@savoya zariekaneho chleba najvacsi kus - davaj si pozor na reci aby tvoje vnucata neboli inak orientovane. Coze su to menej hodnotni ludia ? Mas nazor ako 100 rokov pred opicami. Ze ti neni hamba.....Ak ti tema vadi maj tolko chochmesu v sebe, pomlc a nevyjadruj sa.

jana_eyre_2
21. jan 2022

@autor Inak asi si dadis chybne označil, lebo čítam tvoju odpoveď a teda vôbec nerozumiem prečo jej takto odpovedas.. veď ti dala normálny, slušný komentár..

zuzikak
21. jan 2022

ci je to too much alebo nie tu predsa je podstata o tom, ze zijes sexualny zivot a je tazke pre rodica sa zmierit s tym lebo stale ta bude mat ako svoje dieta hoci budes mat aj 40 rokov. Si gay, si s tym uzrozumeny a zmiereny a nastastie tvoji rodicia o tom vedia. Respektovat to musia tak, ci tak lebo toto sa nezmeni. Ci je to too much pre inych tak to neries lebo si sa chcel skor spytat ako si nepokazit vztah s mamou i napriek situacii, ktora nastala. Zvladnete to - len sa treba navzajom tolerovat a dbat na city toho druheho.

autor
21. jan 2022

@jana_eyre_2 och pravda osprvaldnujem sa chcel som označit ineho

savoya
21. jan 2022

@zuzikak
Vyjadrovat sa budem,na to je diskusia a na to ze ma 20 rokov je uz dost stary byvat s rodicmi,moj syn ma 18 rokov a uz sa osamostatnil.Toto nie su diskusie pre tehotne a matky ale pre uchylov a prostitutky.

autor
21. jan 2022

@liljana a aký ma byť moj frajer ? heterák ked sme obidvaja gayovia ? a neni to nejaky random týpek z internetu že som si ho priviedol len na sex domov, ked sme spolu tak je normálne že to ľudia robia :DD takze tento komentár som vôbec nepochopi

autor
21. jan 2022

@savoya tak neviem ako váš syn ale pokial mi správne vychádza v 18 nema este ani maturitu a ja bývam pri rodičoch pretože študujem na vysokej škole inač by som sa osamostnatnil tak isto kebyze nestudujem

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
savoya
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
21. jan 2022

Liliana dobre že si to zmazala, odporný komentár..

tetapetra
21. jan 2022

@savoya hmmm ale fantázia ide, čo 🤣🤪. To si môžeš skúsiť aj ty.