Som na pokraji síl vo vzťahu, čo robiť?
Ahojte baby. Ja už som tak vyčerpaná a znechutená z mužov, že ani neviem, či ešte niekoho v budúcnosti vpustím do svojho života. Momentálne som v takom vzťahu, že si uvedomujem po 10 mesiacoch, že to ani vzťah nie je. Strašne sa hnevám, ale ten muž akoby si ani neuvedomuje, čo je zle. Ja vlastne k nemu nemôžem cítiť partnerskú lásku, vášeň , atď. , pretože ho stále treba zachraňovať. Nemá večne peniaze, požičiava si, mňa to už vyčerpáva, nemôžem sa zamerať na vlastný život a popravde ani neviem už, čo by som v ňom chcela. Už poiťujem k nemu len hnev za to, ako sa správa a že vlastne sa s ním o tom ani nedá baviť, lebo sa hneď bráni alebo ľútosť, keď si hovorím, že by možno aj chcel žiť inak, ale zatiaľ akoby to nejde. Neviem, ale ja nie som priateľka a tie nálepky sladké, čo mi i dáva sa mi už hnusia. Dostávam len odrobinky. Nikdy mi nič nekúpil okrem suchých rožkov a deodorantu. Možno by aj kúpil, keby mal viac, alebo by si skôr kúpil niečo pre seba. Ja som z toho už taká na nervy, ale nedokážem odísť, vôbec neviem, prečo sa tak bojím. Asi preto, že môj život iný zmysel nemá. Teraz si hovorím, že musím ešte vydržať, lebo možno opustí aj tú prácu, ktorú má a nájde si konečne normálnu. Ja mu to prajem, nech sa len dá na poriadok, nech je psychicky v pohode, dokonca nech si nájde niekoho, na kom mu bude už skutočne záležať a kto ho nebude len zachraňovať. Ja už som z toho tak vyčerpaná, že budem rada, že si oddýchnem a nebudem riešiť denne či má peniaze, či má čo jesť, či sa hnevá, či nehnevá atdˇ. Tento vzťah mi dal niečo, čo minulé nie,aspoň niečo také, ale opäť zostávam s pocitom, že som len nič pre toho druhého. Áno zdá sa, že sa sťažujem, ja to však potrebujem dať len von. Rada by som sa pohla vo svojom živote, ale toto mi akoby bráni. Pýtam sa občas samej seba, že keby mal tie prachy po ktorých tak túži a mohol by mať potom prakticky všetko, okrem empatie, tak či by ma nekopol v zápätí do riti. Možno i áno, zrazu by mohol mať tie po ktorých sa tak díva, ale vie, že žiadna by bez peňazí s ním nebola, len ja hlúpa, s ktorou môže zaobchádzať ako chce.
Pre Kristove rany ja mám dosť. Feťák, skrachovanec ... No len si ho ty drz, aspoň do doby keď otehotnies. 🤦
Preco by sa mal chlapec snazit o lepsie platenu pracu ked on ku koncu mesiaca vyjde vzdy v NULE (aj ked si trocha od niekoho pozicia)? A aj to malo co investuje do vztahu mu zabezpecilo zenu na 10 mesiacov.
Ma cigarety, ma babu, a ma aj peniaze (ked si vyprosi) na to malo co potrebuje.
Posli do prdele všetkých! Rodicov - keď si pre noch 0. Chlapa kretena neschopneho tiez!
Ty sa zbaliť a ideálne odid do zahranicia pracovať alebo si nájdi psychologa.
Sebahodnota, sebalaska- ries si to.
Ty druhym pomahas len preto, že by si chcela aby niekto pomohol tebe - byť milovana svojimi rodičmi.
Nájdi lasku v sebe.
Ser na zachraňovali ostatných!
Aké požičajú, také vráť!
A v prípade takéhoto chlapa - mysli ako by si zila s 2 detmi a huličom trávy. To by bola paráda, ti poviem.
Ja som normálne za kamosa s výhodami- normalneho, bez drog!
Tam funguje aspom ten sex a je to lepšie ako hrať matku terezu pre svoj dobrý pocit!
Aj ja som zachraňovali, kým som brutalne padla na dĺžku takmer! Vzala som si priveľké sústo a bola naivna až prašťalo 🙈.
Nebuď blba ani "dobra" k iným. Ak potrebujes robiť sponzora a zachraňovať, daj deťom, ktoré platia veľké peniaze za terapie. Mnohé to postaví na nohy a začnú chodiť.
Tak aspom skutočne vidíš výsledok svojej pomoci 🙂
Ak máš záujem, napíš, pošlem to priamo neziskovou alebo meno konkrétneho dieťaťa.
Neviem, či sa v tomto prípade oplatí na niečo čakať, kto potrebuje trávu k životu aj pri vyššom príjme dá svoj príjem na takéto nepotrebné veci a veľmi ťažko sa z neho stane muž, s ktorým by sa dala založiť normálna rodina.
Existujú aj úplne iné typy mužov, s týmto je škoda strácať čas.
Utekaj cim skor. Ano chapem, ze ho lutujes aj veci okolo toho, ale nemozes sa mu ty preto obetovat. Musis pozerat na seba, musis byt stastna, s nim nebudes. On si musi dat do poriadku zivot sam… lutost je jedna vec obetovat samu seba druha. Spamataj sa a utekaj !
Utekaj čo ti nohy stačia.Ty nie si jeho mama, aby si ho zachraňovala.Kolko máte rokov?
Pomáhať je v poriadku. Ale pomáhať je potrebné ľuďom, ktorý pomoc potrebujú a sami sa snažia. Toto nie je ten prípad. Ty pomáhaš, ale on iba natŕča ruku a berie. Má vyše 40 a je sám, lebo každého odoženie. Čiže za vyše 20 rokov dospelosti sa nenaučil hospodáriť. Za vyše 20 rokov dospelosti sa nenaučil nič len natŕčať paprču. A vieš prečo? Lebo mu to vyhovuje. Ty máš pod 30 - si mladá, nestrácaj čas s človekom, ktorý si tvoju podporu nezaslúži. Daj priestor tomu, aby si si našla niekoho, kto ti bude rovnocenným partnerom a kto si ťa bude vážiť a pre koho budeš životnou partnerkou, nie peňaženkou.
Túto situáciu vieš zmeniť len ty. Chvalabohu, na výber máš. Nekupuj si jeho lásku, to nie je láska. Musíš pochopiť,že nie každý človek má veľké srdce ako ty. Musíš pochopiť, že okrem tých zlých chlapov, je tam vonku aj kopec skvelých. To ty sama si sa rohodla dať šancu a byť s tým nesprávnym. A dala si mu tú šancu preto, pretože sa sama nemáš rada, máš v sebe komplex, žiadne sebavedomie. Ale na tom vieš popracovať. Pomáhať je pekné. Ale treba si aj rozmyslieť, komu pomáhaš. Tiež si treba uvedomiť, že reálne vieš pomôcť iným, až keď ty si dostatočne silná. Prvá vec-odíď od neho. A ďalšia, začni riešiť svoju sebahodnotu. Pretože až sa budeš mat rada, takého chlapa už nikdy v živote nebudeš mať. Prídu tí hodnotní.
Aj ja som znechutena z chlapov :/ :( ach jaj. Vztah nechcu, iba s*x
Jemu nejde o nič....tebe o prípadne deti a rodinu.Rozid sa s ním nič z toho dobre nebude vekový rozdiel, finančne problémy, darmozrac...chlap by mal byť oporou žene môže dať dočasne problémy, ale on má po 40 tke
To je ako kúpiť si zájazd do Grónska keď túžim po tropickom raji. A potom nadávať, že dovolenka nesplnila moje očakávania. A na vine je samozrejme cestovná kancelária.
Nech sa na mna nikto nehnevá, ale chlap čo ma dve ruky zdravé a nevie zarobit ani len na seba…hanba čistá. To keby neni teba tak nemá čo do úst v polke mesiaca? Tak nech sa vzmuzi! Keby takýto kus zije v stredoveku, tak zahynie a vybavené. Keď sa slobodne mamicky a samozivitelky vedia postarat o seba a dieta, pripadne deti, tak toto je čistý neschopák.
Aspon o travu sa s tebou podeli? 🥲
natrafila si na debila, nevieš od neho odísť a si znechutená zo všetkých chlapov?! Zamysli sa skôr nad sebou
Autorka,to, že on nemá peniaze, je fakt jeho najmenší problém. A vlastne aj tvoj. Keď nie on, príde ďalší nehodnotený muž a ty s ním zase budeš. Takže úplne vážne začni pracovať na sebaláske a sebahodnote, lebo si na tom žalostne zle a preto si ťaháš do života takéto atrapy chlapov.
Lúzer, fajčiar, hulič trávy... Vau 😅
Uvedomuješ si, že jedna krabička cigariet stojí cca 5,50€ a jeden gram trávy neviem, 10€? 😀 Takže mesačne dá minimálne 200€ za svoje fajčiarske hobby a tebe kúpil suché rožky? Vy ste tak do zámeny manželiek. Ešte tri deti si urobte a super.
Oh dievčatko, chýba ti sebaláska, bez nej nebudeš mať šťastný a spokojný život.
Peniaze investuj do dobrého psychológa, nie do sebeckého chlapa, ktorý ťa len využíva.

@zuzanka.zuzu bolo naozaj potrebne toto detinske vyryvanie? Baba si uvedomuje svoj problem a chcela sa vyzalovat. Nie kazdy sa narodi do harmonickej rodiny s oboma rodicmi a najde si dokonaleho manzela. Nevies ako este skoncis ty.