icon

Som na pokraji síl vo vzťahu, čo robiť?

24. jún 2024

Ahojte baby. Ja už som tak vyčerpaná a znechutená z mužov, že ani neviem, či ešte niekoho v budúcnosti vpustím do svojho života. Momentálne som v takom vzťahu, že si uvedomujem po 10 mesiacoch, že to ani vzťah nie je. Strašne sa hnevám, ale ten muž akoby si ani neuvedomuje, čo je zle. Ja vlastne k nemu nemôžem cítiť partnerskú lásku, vášeň , atď. , pretože ho stále treba zachraňovať. Nemá večne peniaze, požičiava si, mňa to už vyčerpáva, nemôžem sa zamerať na vlastný život a popravde ani neviem už, čo by som v ňom chcela. Už poiťujem k nemu len hnev za to, ako sa správa a že vlastne sa s ním o tom ani nedá baviť, lebo sa hneď bráni alebo ľútosť, keď si hovorím, že by možno aj chcel žiť inak, ale zatiaľ akoby to nejde. Neviem, ale ja nie som priateľka a tie nálepky sladké, čo mi i dáva sa mi už hnusia. Dostávam len odrobinky. Nikdy mi nič nekúpil okrem suchých rožkov a deodorantu. Možno by aj kúpil, keby mal viac, alebo by si skôr kúpil niečo pre seba. Ja som z toho už taká na nervy, ale nedokážem odísť, vôbec neviem, prečo sa tak bojím. Asi preto, že môj život iný zmysel nemá. Teraz si hovorím, že musím ešte vydržať, lebo možno opustí aj tú prácu, ktorú má a nájde si konečne normálnu. Ja mu to prajem, nech sa len dá na poriadok, nech je psychicky v pohode, dokonca nech si nájde niekoho, na kom mu bude už skutočne záležať a kto ho nebude len zachraňovať. Ja už som z toho tak vyčerpaná, že budem rada, že si oddýchnem a nebudem riešiť denne či má peniaze, či má čo jesť, či sa hnevá, či nehnevá atdˇ. Tento vzťah mi dal niečo, čo minulé nie,aspoň niečo také, ale opäť zostávam s pocitom, že som len nič pre toho druhého. Áno zdá sa, že sa sťažujem, ja to však potrebujem dať len von. Rada by som sa pohla vo svojom živote, ale toto mi akoby bráni. Pýtam sa občas samej seba, že keby mal tie prachy po ktorých tak túži a mohol by mať potom prakticky všetko, okrem empatie, tak či by ma nekopol v zápätí do riti. Možno i áno, zrazu by mohol mať tie po ktorých sa tak díva, ale vie, že žiadna by bez peňazí s ním nebola, len ja hlúpa, s ktorou môže zaobchádzať ako chce.

Strana
z3
foterlotor
8. júl 2024

Ja som vsetkym partnerkam pomahal, daval co bolo treba a ziadna si to nevazila. Toto je samozrejme opacny extrem ale aj tak. Vy zeny neviete co chcete sorry.

Castokrat prave takychto luzrov doslova zeriete.

autor
Autor odpoveď zmazal
shelby88
19. aug 2024

Úplne ťa chápem, čím dlhšie som sama, tým menej mi muži chýbajú. Tiež som si svoje zažila a už si neviem predstaviť s niekym žiť. Mám čistú hlavu, nebojím sa prísť domov, nerozmýšľam co bude. Sloboda je fajn

Strana
z3