Som naivná, ak chcem byť jediná?
ahojte.. mam priatela, sme spolu par mesiacov ale pozname sa dlhsie a obaja sme uznali ze sme sa chceli ovela skor nez sme vyslovili... pozerali sme ruzu pre nevestu a ja som sa ho zo srandy opytala ktora sa mu tam lubi odpovedal "ta ktora sa mi lubi ta tam nieje" tak som si rypla este raz a povedala som mu ze ale ved kludne povedz neslubil si slepotu a zacal ich hodnotit padli slova ako pekna, kocka, sympaticka a len co do dopovedal mala som slzy na krajicku. som naivna a hlupa ak chcem od muza aby mal oci len pre mna? ked videl ze som na tom fakt zle odovodnil mi to tak ze som jedina zena ktoru miluje, najkrajsia a podobne a ze na tom nieje nic ked povie na cudziu zenu ze je pekna a ja viem ze miluje iba mna, ze sex chce len so mnou no aj tak som zdeptana. ked som sa zamilovala donho ostala som hlucha aj slepa voci ostatnym muzom aj muzi ktori mi predtym prisli pekni ci sympaticki su zrazu len obycajnymi ludmi, on je jediny ktoreho chcem, ktoreho milujem, jediny pekny muz na planete...aspon pre mna a najlepsie na tom celom je ze baby ktore pochvalil su uplne ine nez ja... povedzte ako to mate vy, zaujima ma ci som jedina takato naivka ktora si myslela ze chlap bude mat oci len pre nu. prosim neodsudte ma ze som hysterka som mlada a toto je prvykrat co som naozaj zamilovana a ak to sem nepatri tak sa ospravedlnujem :/ pekny den zienky🥰
Ty musis byt fakt este mladunka a naivna… 😉. My s mojim bezne hodnotime ine zeny… dokonca ja mu ukazem, ze pozri aka pekna baba… vztah je nieco viac, ako byt s niekym, kto je pre teba pekny… za 20,30,40 rokov uz ani jeden z vas taky pekny nebude… laska je o tom, ze sa s tym mojim aj po 100 rokoch vieme naladit na jednu vlnu, vieme sa spolu rehotat ako kone, vieme sa podporit ale sa aj pohadat a zas udobrit… vieme, kedy ma ten druhy blby den a nerypat vtedy doňho… skratka: nebud taka povrchna, a prestan sa chovat ako decko, lebo to zacne tvojmu fesakovi liezt na nervy a pojde o dům dale… ps: prestan pozerat rozpravky o princeznach 🤷🏼♀️🤪
Mladosť ťa ospravedlňuje. Keď nechceš počuť či sú iné ženy pekné tak načo sa to pýtaš?
... Vieš ono vždy sa nájde od teba krajšia zena 🤷🏼♀️ tak to proste je. Tak isto aj od tvojho priateľa sa vždy nájde krajší muž ..
Na každú ženu sa nájde žena a na každého muža muž. Nikto nie je najkrajší 😁
povedal ti,že tam taká nie je,načo si do neho rýpala?možno to urobil naschvál a ani sa mu nečudujem.Koľko máš rokov?15? dospelá žena sa takto nespráva.....a ešte ten koment,že sme drzé ako ploštice a 2x tak staré.....ale na rozdiel od teba máme MOZOG a vieme ho používať. Chudák chalan.
Autorka, skutočne strašne preháňas. Co je na tom, ze skonštatoval fakt, ze iné ženy sú pekné, milé a sympaticke? Veď to je pravda, neznamená to však, ze okamžite by ich chcel alebo sa s tebou pre ne rozide. Proste len vyjadril svoj názor
Ja ti poviem taky príklad - videla som na mužovom FB jednu starú fotku, boli tam odfoteni on s 4 kamarátmi v dákej restike.
No a skonštatovala som, že áno, všetci sú pekní aj sympaticki, to je pravda, aj sa mi páčia, ale ze vždy by som si vybrala len svojho manžela.
Áno, vidno, že si ešte veľmi mladá. A naivná. Je úplne normálne, zdravé a v poriadku, ak si muž mysli, že nejaká iná žena je kocka… Takto som rozmýšľala, keď som mala 16 a prvého frajera. Ja mám muža, dcérku a ďalšie na ceste a keď vidím pekného muža, tak si poviem, že fešák a kľudne keby niekoho opisujem mužovi, tak poviem, že bol to taky fešák, samozrejme nebudem preháňať s komplimentmi... Rovnako predpokladám, že môj muž tiež neoslepol. Pokiaľ nepozerá po ženách na ulici a neotáča sa, je mi to jedno 🙂. Ved si vybral mňa.
Prepac, ale ty si uplne hlupa. Tak povie ti presne to, co chces pocut a tebe to nestaci, budes tolko ebat donho, az teda ti zase vyhovie a zase zle, este aj revat budes. Ja by som jemu poradila, aby od teba utekal rychlo a daleko, lebo tebe sa proste vyhoviet neda, cokolvek spravi alebo povie, tak bude pre teba zle.
...,,jedálny lístok si pozrieť môže,aj keď z neho objednávať nebude"...napr. s mužom sme si sľúbili vernosť,nie slepotu 😄kuk sem kuk tam a je to,no bože 😉
Ved ja ani nesuhlasim
Ale podla tvojho vyjadrovania a vyvadzania usudzujem ze mas fakt malo rokov a este menej skusenosti
Ale nevadi neplac ked ti tento utecie urcite najdes dalsieho rozumnejsieho co sa neda vyprovokovat k zlej odpovedi
Inak uz len 🤣🤣🤣🤣
Tá ženská logika keď sa chlap pozrie na inú ženu, ale my ženy to robíme tiež 🤣🤣🤷.
V tomto prípade mlčať je zlato. Nepýtaj sa hlúpe otázky, lebo môžeš dostať odpoveď, na ktorú nie si pripravená. No nevadí, život ide ďalej. Máš poučenie a budeš vedieť, čoho sa vyvarovať v budúcnosti.
nejak nerozumiem prečo začínaš byť agresívna a trepeš tu o fackách...spýtala si sa ho, odpovedal ti, nepáčila sa ti jeho odpoveď, opýtala si sa znova vyrývačne, odpovedal ti aj keď nechcel a zrejme vedel prečo všakže? a to že ty si hluchá slepá zato už nevieš povedať že je niekto sympatický? to si tak nesvojprávna? takže ty budeš stáť za tým sporákom ako slušná ženuška velebiť svojho pána všakže 🙂
Vy zeny sa potrebujete hadat za kazdu cenu a robit problem aj ked nieje. On ti povie ze ma oci len pre teba a rypes do neho dalej. Tak ti povie ktora zena je pekna a tebe je z toho do revu. Mentalne mas kolko 14 rokov? By the way - to ozaj nemate co lepsie spolu pozerat? Som rad ze moja TV pozera len sporadicky.
Ak si ho chces udrzat, tak sa prestan tak spravat.
Bože môj muž koľkokrát slintá jak besná doga nad 40 kilovou čajkou v spodnom prádle (pred tv) a ja teda 90 kilová mangalica..a nerobím si z toho ťažkú hlavu 🤣🤣🤣🤣 Keby si mu videla do hlavy, alebo počula mužské debaty, to by ti len bolo ťažko.. A tiež ma môj muž miluje a som preňho ta najdokonalejšia a jediná 🤣
Aká si zlatá 😁 aj som sa pousmiala.. si zamilovaná až po uši a je to krásne, ale ruku na srdce, keď niekedy uvidíš fakt pekného chlapa, tak hádam úprimne zhodnotíš, že vyzerá naozaj dobre a nebudeš to popierať, či? Ja by som môjho nevymenila za nič na svete, ale teda nemyslím si, že je jediný sexi chlap na tejto planéte 😁a to ho ľúbim ako koňa..
No tak však si mu povedala nech ti kľudne odpovie, tak odpovedal .. ja chcem tiež aby mal môj muž oči len pre mňa, preto sa jk takéto otázky ani nepýtam:D aj keď mi je jasne, ze by začal ospevovat mňa, lebo ma pozná :D ale ja niesom hlúpa, jasne, ze sa mu páčia aj iné ženy. Mne skôr vadí to keď ich sám vyhľadáva :D
ja to mám tiež tak nastavené a už nie som mladá 😉. myslím, že to je povahou.
Ty si chcela, aby odpovedal ako zrkadielko v Šípkovej Ruženke. A potom by si mu vyčítala, že je to neúpromné a chlapec sa pretvaruje? Lebo on teraz bol úprimný, tak ako si chcela a vôbec to neznamená, že Ťa nemiluje.
Ešte sa ho opýtaj, či by ťa ľúbil, aj keby si bola dážďovkou... a rozplač sa, ak ti povie, že nie...

Donutis ho vyjadrit nazor a potom depkujes?