Som povinná povedať priateľovi, že beriem antikoncepciu?
Ahojte, myslite si, že som akoby morálne povinná povedať priateľovi, aj keby nie sme spolu dlho o tom, že beriem hormonálnu antikoncepciu(tabletky) ako liečbu na udržanie cyklu a rozhádzaným hormonom?
@bbshop lenže môj zdravotný stav nie je katastrofa čo by spôsobovala niečo život ohrozujúceho
@dominyca9 Pozri nevieš ako postupujem vo vzťahoch tak nesud.
Ja práveže s prvým stykom dlhšie čakám,nech si dotyčného overim, potrebujem čas než zistím dôveru, pre mňa je hak súkromie kvôli tomu, že to beriem ako liečbu aj keď to je len o úprave cyklu
Ma o ňom vedieť. Hlavne čo sa tyka sexuálneho života, ktorý je spoločný.
Ved to je v poriadku, že čakáš.. ale predpokladam, že spať s ním už spavaš. A o hak ešte stále nevie. Hak je pre teba väčšie súkromie než sex?
@thoughtfulweirdo Ďakujem 😇 ono aj s tou myšlienkou som tiež išla, že zistiť či rešpektuje kondom a ak áno tak potom poviem o hak, keďže kondóm preferujem tak treba mať kompatibilitu
@bbshop Pre mňa pol rok nie je až tak vážny vzťah, stále je to pre mňa o poznávaní a zisťovaní či sa hodíme na niečo do ďalšej budúcnosti a , že časom by prišlo viac vecí.
Pre mňa je vážny vzťah keď je to rok+
@bbshop a navyše len spolu chodíme, každý býva u seba, len sa stretávame, čiže ešte isté veci beriem ako svoje súkromie
Netvrdím, že to je vážny vzťah..tvrdím, že to je veľmi veľa na takéto "súkromie"..spoznávate sa a ty sama nieco zatajujes..niečo čo sa ho tyka. Keby on tebe vo fáze spoznávania zatajoval presne to čo chces v tej fáze zistiť? S akým človekom máš tú česť, ako vážne to s tebou berie, aké možnosti máte? Či je úprimný alebo nie? To ty si tá, ktorá v tejto fáze zlyhala. Nie on, že či chce alebo nechce použiť kondóm.
@bbshop Áno spavame a ano je, lebo je to zdravie, moje súkromie zatiaľ, poviem mu to, vo veľmi blízkej budúcnosti,asi zajtra, a potrebujem si overiť či sa zhodneme na kondómy až potom hák, našťastie sme sa zhodli čo som rada a dúfam že aj vydrží stále
Navyše "otestovala" by si si ho keby si o hak povedala...či aj napriek tomu ta bude rešpektovať a použije kondóm alebo nie. Teraz si si iba na seba bic uplietla.
@bbshop ja si nemyslím, že som zlyhala, nepytal sa na to, iste zatajila som ale mam svoje dôvody
Blbé dôvody.. máš 15?
@bbshop možno pre teba, pre mna podstatné a mam odost viac rokov
Nechcem hovoriť len tak hocikomu kým nemám istotu a treba mi viac času na získanie dôvery
A to, že pre teba je to nepodstatný dôvod je len tvoj osobný názor, ja to vnímam inak, pre mňa je dostačujúci
Áno zlyhala. On má právo sa s tebou aj rozísť. Nie kvôli tomu, že berieš hak. Ale kvôli tomu, že si uvedomí, že nemáš za potrebu s ním zdieľať "svoje súkromie", že si neuprimna, necestna, zatajujes kľúčové veci.. ty chces mať v neho dôveru a on ju po tomto bude mať? Vyžaduješ od neho mnoho a ty sama si nesplnila v tejto fáze spoznávania nič..donútila si ho bez jeho vedomia používať kondóm takýmto nečestnym sposobom (používať kondóm je v poriadku, ale nie je v poriadku to takto vynútiť, že chlap nevie na čom je).. okrem toho si až chorobne strazis súkromie.. keď jeho sa nedotkne to ako si s ním jednala, že jemu "nevesas na nos" svoje súkromné veci..že on nie je ten, ktorému doverujes..že on je ten, ktorému sa veci zatajuju..že on je ten idiot, ktorý by nechápal, že má aj tak použiť kondóm..tak klobúk dole pred tým chlapom..keď toto ho nezrani.
Nemala si sa s nim dávať dokopy a začať s ním spávať..mala si s ním iba randiť, keď robíš takéto drahoty a držať si ho od tela, keď si chces takto budovať doveru
Pre teba je podstatný dôvod to, ze ho máš za blbca? Ktory nepouzije kondóm, keď vie, ze beries hak? Prečo si potom s ním? Keď si toto o ňom myslíš, že by to nerešpektoval.
@bbshop Lebo viem, že je veľa chlapov čo nechcú kondóm preto
@pedro1234 vysvetli v com
Povazujes ho za tých "veľa chlapov"? Keď sú všetci kurenici začnem si s niekým koho považujem za takého istého? A budem sa k nemu potom takto správať? Nehadz všetkých do jedného vreca alebo si s takymi nezačínaj ak naozaj taky je.
A vie na čom je, hak neberiem primárne ako ochranu, ale ako liečbu, ochranu sme prebrali a zhodli sa
Áno ale všetci veľmi dobre vieme, že je to v prvom rade antikoncepcia..ochrana. Pri tejto téme mu to trebalo normálne povedať.
@bbshop pre mňa nie, pre mňa je to liečba, ako liek a antikoncepčný účinok je pre mňa sekundárnych
Sú vzťahy, kde si človek už na začiatku tak sadne, že v prvý deň máš potrebu zdieľať s tým človekom celý svoj život..rozprávate sa hodiny..chces sa mu zdôveriť s mnohými vecami. Vy to nie ste a už ani nikdy nebudete. Bohužiaľ..zamysli sa nad svojím vzťahom, keď máš za potrebu takéto veci zatajovať. Keď sa nezamyslis ty, zamysli sa on len čo sa to dozvie.
@bbshop každý sme nejaký, každý vzťah je nejakým spôsobom jedinečný.
A to aký sme alebo budeme ty vedieť nemôžeš, to ukáže čas,ja sa nedokážem hneď poblázniť človekom, potrebujem čas
Mate kamarátstvo a nie vzťah. Vzťah vzniká z poblaznenia, z príťažlivosti..kamarátstvo vzniká tak ako ty píšeš.
A ja si na veci čo sa zomelu veľmi rýchlo dávam veľký pozor lebo tak rýchlo ako začnú tak aj skončia
@bbshop pre mňa je to vzťah, len mi treba viac času

Inak len pripomeniem, že ako náhle s niekým spavaš máš poznať jeho zdravotný stav..tam už žiadne tvoje súkromie neexistuje. Je to vaše spoločné súkromie..nie je to len tvoje telo..už ho zdieľate dvaja.