Spánková paralýza: Skúsenosti so sexom s duchom?
Mali ste to uz niekto? Normálne som mala pocity ako pri sexe. Ale akoby to bol duch alebo co to bolo.
🍿🍿
@fido69 občas aj zdesiť..
asi sa musím vážne porozprávat s tým mojim démonom spánkovej paralýzi.....
O mokrych snoch si este nepocula? Ale duch s pindikom, to musi byt zaujimave...
@snazilka_bio_mamka ja v taky cas furt padam z lesenia. Niekto ma stastie a sexuje s duchmi...
@viestta presbe tak..ten moj demon len sedi na k posteli a kuká.. ziaden sex ani vzrúšo. 😔
Si mi pripomenula scénu zo scary movie ako jej ten duch zdvihne nočnú košeľu a tam nohavičky s pred troch dní-mala tam napísaný deň v týždni. Tak sa hlavne priprav aby z teba nebol zdesený duch.
@snazilka_bio_mamka hlboka uvaha na oblubenu MK temu: Je sex s duchom nevera?
@januska12323 🤣🤣 presne viem, čo si myslela 🤣
No smejete sa z toho, ale podľa mňa je to úplne možné zažiť...celé telo je paralyzované, mozog v istom smere tiež. Ja som v stavoch paralýzy najčastejšie ,,lietala,, akoby vo vesmíre, ,,plávala,, pod vodou, ,,padala,, do hrobu, počula hudbu, normálne celú pesničku, hlasy, rozhovory a naozaj som nevedela rozlíšiť, či je to skutočné, alebo sa mi to len zdá. Tiež som sa nevedela pohnúť, hlava by aj chcela, no telo to nedovolí. Čítala som o tom veľa, keď som bola mladšia a výnimkou pri tom nie sú ani stavy (sexuálneho) vzrušenia, hrôzy, strachu, plač, smútok, hnev, des...
@danyelia len si robíme srandu, aj bežnom sne sa ti môže všeličo snívať. V paralyze býva skôr strach a potvory nie sex, tak nech si ho užije. Ja by som s tým problém nemala 😁
Pokiaľ ti niekto nehodil k.o. kvapky do pitia a neznasilnil ta tu noc,je to vcelku vtipná historka...
@januska12323 Ja som to zazila,ale rozkos to teda nebola. Citila som sa pritom asi tak ako sa moze citit znasilnena zena. Vidis nad sebou nejaku ciernu chmaru,nasilu s tebou nieco robi,popritom ta skrti,chces ju zhodit,kricat,nejde to. Je to des
A kondom mal, ci isiel na ostro?
@viestta alebo, môžem byt po sexe s duchom tehotná? Jasne však testy duchuju🤔
@marca12 ahoj. Presne aj ja. Nebolo to rozhodne dobrovoľne. Bojím sa ze sa to vráti. V minulosti som zazila niečo podobné ešte dvakrát.Len teda neviem rozlíšiť ci je to skutočne alebo len môj mozog. Je pravda ze som vyčerpaná. Mam male dieťa. Prerušovany spánok.
To ti robia hormóny
@marca12 a @autorka tiež som také zažila, príšerný pocit to je. Komentujuce, ktoré sa tu rehocu môžu ďakovať Bohu, že také nezažili, okamzite by sa prestali smiať. Zažila také aj @marca12, ktorá patrí na koníku medzi uznavane a obľúbené nicky. Mali by ste sa vsetky, co sa vysmievate, zamysliet, že ste také nezažili vy, neznamená ze to není reálne.
Kamoška to zažila pred pár rokmi. Vtedy to riešila až s exorcistom.
Vôbec jej nebolo do smiechu z tej situácie. 🙄
Prečo taký duchovia neprídu vysexovať aj mužov? Nie je to diskrimácia?
Pred časom som počúvala podcast nezhasinaj a tam bola časť o tom ze jednu americanku znásilnovali nejaké entity a robili aj výskum o paranormálnych javoch. Na základe zážitkov tejto ženy boli vytvorené aj nejaké filmy. Skus si vypočuť.
@viestta niekedy dokaze poriadne posluzit aj jazyk 🙈
Spánkovú paralýzu ti najskôr spôsobuje únava. Vtedy sa môže objaviť častejšie
No tak toto sa mi nestalo..akurat ze uz niekolko rokov sa mi snivaju velmi desive sny velmi zive,,opakuje sa to asi dva az tri krat do roka..pricom vzdy to ma rovnake znaky..sen sa zacina nevinne, zrazu sa to zvrtne a mna niekto napadne (doma, alebo u rodicov doma, teda miesta ktore vnimam ako bezpecne), nemozem utiect, ani sa branit a co je horsie ani kricat..moj mozog sa zobudi skor ako zvysok tela,lebo si zrazu zacnem uvedomovat ze je to sen z ktoreho sa musim zobudit..snazim sa kricat (manzel vidi ze sami snivz zly sen) a vtom konecne sa zobudim...ufff. Raz som v takom sne sa snazila vydat nejaky zvuk v snahe aby som v reale zobudila manzela aby ma zobudil a ukoncil moje trapenie..a on nic..ked som prisla k sebe pyta sa: "mala si zly sen milacik?" " No ano! Ved som sa snazila na teba kricat aby si ma zobudil!" 🫣😵😵💫
@fido69 A keby bol ten duch chlap, chcel by si to aj tak ?
Stávalo sa to aj mne, asi pred 15 rokmi. Vždy som sa večer bála zaspať, že opäť príde. Ten môj duch ma však najradšej škrtil, alebo priľahol, cítila som tlak na hrudníku a raz som ho aj videla v oblasti medzi svojimi nohami-teda skôr len obrysy-ako čiernu hlavu. Tieto návštevy som zažila max 10 x, viac sa to našťastie nestalo odvtedy. Bolo to obdobie, keď som sa často sťahovala, hľadala som sa, s vtedajším frajerom to úplne neklapalo...mám pocit, že tie zmätky mohli tieto stavy vyvolať.

Koník vie stále prekvapiť... 😅