icon

Spýtal sa ma na moju váhu

9. jan 2023

ahojte, ako by ste brali keby si píšete s nejakým chlapcom/chlapom a chceli by ste sa stretnúť a on by sa vás doslova opýtal ,,Koľko vážiš? " :( neviem trochu sa ma to dotklo, ale za mňa je to nevhodná otázka, avšak bola by som v pohode sa variantou alebo brala by som ešte v pohode otázku ,,môžem sa ťa opýtať, aký máš typ postavy?" ale vyslovene koľko vážiš...hmm neviem čo si o tom myslíte?

zeldia
10. jan 2023

@dzulli1980 možno chce ženu nosiť na rukách a jednoducho 80 kg nedvihne😉

autor
10. jan 2023

@ropucha6 presne lebo ja mam tak 163 cm a nedám presne ale mam medzi 50 a 58 kg a plus niekto môže mať aj ťažké kosti a niekto v tuku, niekto v svaloch čiže je to dosť blbá otázka podľa mňa

brembo
10. jan 2023

otázku ignoruj,napíš,že pre teba je to teraz ešte velmy osobné,alebo napíš,že máš priemernu postavu. Podla odpovede sa potom zariad.

autor
10. jan 2023

@brembo on potom zmenil témy a asi o deň sa to opäť pytal ze,, napíš mi koľko vážiš 😀😀"? Doslova

lubina
10. jan 2023

velmi sprosta otazka podla mna, ved ide aj o vysku a aj o to, ako su tie kila rozlozene....ale takyto chlap by do vztahu pre mna nebol. Ved by ma neposudzoval podla povahy ale podla postavy...a ta sa moze menit, cize ....nesla by som s nim nikam a uz ani nepisala nikdy.

mimka1402
10. jan 2023

Bože, že ťažké kosti túto vetu nemám rada. Veľa ľudí to tak vraví namiesto riešenia svojho zdravia.😀 Je to určite magor, o tom niet pochýb. Mňa sa to tiež opýtali vždy a to som doslova štíhla.😀 A aj tak mi dokázal chlap povedať, že som dokonala, ale nech popracujem na zadku nech ho nemám z tuku.😀
Ale, ak si sama nespokojná skus to riešiť, ale podľa opisu máš veľmi fajn postavu. 🙂
Asi preto je fajn mať na zoznamke odfotenú postavu, ktorá vyselektuje typy ľudí lebo z pohľadu seba viem ake to je, keď čakáš niekoho a príde niekto o 100kg širší než sa opísal. 😅 To isté sa dialo kamarátom, že šli na rande a žena mala na zoznamke diametrálne iné fotky. Tak takéto extrémy nechápem.😀 Predsa každý máme iný vkus.
Trosku maj viac sebavedomia, trošku mi príde, že si neveris a to v zoznamkach nie je moc dobre, lebo ľahšie sklznes k idiotom..😅

dadis
10. jan 2023

Ved mu napis 58 a ze s tym problem nemas, mu na toto odpovedat, ze mas normalnu postavu..nech sa zariadi, nahodi do tabuliek, alebo zapise do dennika 😃.. neviem ako to bezi na zoznamke, ale pre mna to je legitimna otazka, ak je to pre neho pri vyzore dolezite. Ze ho nepritahuju prilis stihle, alebo prilis macate baby. A netvarme sa, ze na tinderi si ludia nevyberaju podla vyzoru..

stanulienkat
10. jan 2023

Tazke kosti su riadna blbost....

autor
10. jan 2023

@dadis bolo to na instagrame, a celkovo mne je ta otázka nepríjemná lebo poznám ľudí čo sú rovnako vysoké ako ja a vyzerali byt chudsi odo mňa a vážili aj o 5kg viac, a plus otázka mi príde kus nevhodná keďže jeho do toho nič, nie je predsa môj lekár a zle síce nevyzerám kvôli váhe ale načo niekomu konkrétne číslo 🤔

dadis
10. jan 2023

@stanulienkat Az tak uplne nie 😂😂, mala som vybornu byvalu kolegynu a ked sme chodili autom na obed, tak sme sa vzdy vzadu v aute chichunali..ze ja som mala o tretinu sirsie koleno, alebo zapastie..akoze kosti, nie som slon 😂😂, ona je taky ten krasny typ zeny, stihlunka, myslim 46kg mala a normalnu vysku asi ako ja a prsia vacsie ako ja 😂😂 a na merani tuku na dni zdravia mala o dost viac tuku v tele ako ja. Akoze ja mam priestor na chudnutie, iste, ale nechcem, lebo pri tejto vahe sa citim dobre...dobre na mne oblecenie vyzera, posibim v tvari mladsie,mam pevne prsia

dadis
10. jan 2023

Vaha vobec nemusi zodpovedat vyzoru, asi si len overoval ci si chudsia alebo plnsia ako na fotke, aj ked z toho cisla, co si vydedukuje? Nic 🙂

autor
10. jan 2023

@dadis asi tak, na rôznych telách sa váha inak rozloží a áno chapem, že chce vedieť ako druhá strana vyzerá a áno dnes je veľa filtrov a uprav fotiek ale príde mi to nevhodné a stratil u mňa body, strelí sme sa ale mínusové body to u mňa sú,

autor
10. jan 2023

@lalenka33 😂

autor
10. jan 2023

@mirko84 preferencie ma každý aj ja ale zase z čísla nič nezistí na každom tele sa inak rozloží a považujem to za otázku, že pokiaľ nie je môj lekár je mu do toho nič

kiwi3
10. jan 2023

tak trochu netaktna otazka, pre mna by stracal body, vzdy sa totiz da zistit aj diskretne, ako ten druhy vyzera, ci splna nejake parametralne ockavania. asi trochu bulino... inak zaujimave, ze si vsetci myslia, ze chcel chudu, mozno prave hlada taku 100+, aj taki brazdia internet

teleskop
10. jan 2023

nestretaj sa s nim, je to tela

laska86
10. jan 2023

A on je co idealny vysportovany typ??chlapec bude dlho hladat a nakoniec mu bude dobra aj 100kilova sexica🤣

mimka1402
10. jan 2023

@dadis
@stanulienkat Tak zas vydedukovat asi vedel z iných fotiek ak má nejaké s postavou. Mne to v nejakej bežnej komunikácii, (nie takto arogantne ako to urobil tento chlap.😀) mi príde ako normálna otázka, ale možno keby som tučná alebo nespokojná so svojou váhou, tak by som sa urazila.😀 Neviem, nevidím v tom problém práve kvôli tomu, že tá váha nič nepovie, ale z popisu mi príde, že autorka so svojou postavou nie je ok, keď ju to tak rozhadzalo. 🙂
@laska86 Ja som doteraz milovala ako chlapi nadávali na tučné ženy a bla bla, a dnes pozriem na nich no a majú niektorí až morbidne obezne pri sebe a tvária sa šťastne.😀 Čo potom, že tá žena nemá zdravie ok.😀

laska86
10. jan 2023

@mimka1402 chlapi teda vacsina by pri sebe chceli mat modelky krasavice..len ci sa oni videli v zrkadle🤣...ja neviem ci len ja som typ zeny ktora by krasavca ani nechcela..moj drahy je sympatak stvoreny premna a som spokojna

laska86
10. jan 2023

Hentaky onasis co sa pyta kolko vazi je kus degesa...🤣

autor
10. jan 2023

@mimka1402 ľudia hocakej postavy môžu byť nespokojný

mimka1402
10. jan 2023

@laska86 Mne sa tiež nikdy nepáčili typickí krásavci. 😀 Chlap musel niečo vyžarovať a tým si ma vedel získať. Aj keď sa mi poradilo raz mat pri sebe bývalého modela, ale tam skôr šlo taktiež o správanie než o výzor. 🙂

mimka1402
10. jan 2023

Autorka netuším koľko máš rokov, ale tipujem málo. Ale, môžu. Ale to si treba vyriešiť v sebe aby ťa žiadna otázka neurazila. Pre mňa tieto veci sú asi také, že veď. Ale zas ja som typ extrémne priamej osoby takže po takej otázke by som dala odpoveď, ale rovno sa aj spýtala. A ver tomu, že akonáhle som dala protiotazku tak chlapom to bolo menej prijemne odpovedať na kilá. Buď boli nespokojní s nízkou váhou alebo s vyššou. Tak to začali obkecavat. 😀

dadis
10. jan 2023

@mimka1402 Mozno len sondoval, ake ma baba sebavedomie. Ked odpovie sebavedome, mam 58kg a ty? To je asi o pristupe k svojmu telu, ze sa sama sebe pacis, ze sa nesies ako labut aj velkym zadkom a malymi kozami a pri sexe nezhasinas lampicku -to dolezitejsie ako cislo na vahe, ale ci to myslel takto 🤷‍♀️.

mimka1402
10. jan 2023

@dadis Ja poznám tiež také, čo majú nadváhu a sú sebavedome natoľko, že to nikto nerieši. A potom také, čo majú normálnu postavu a nevedia to prijať ani nechcú zmeniť a iba nariekaju, že muži chcú iba štíhle, no ono to je o vyžarovani aj a presne sa to takto odráža... 🙂

ropucha6
10. jan 2023

No ak sa ta to bol schopny spytat dvakrat, tak by som mu veru napisala, ze sa teda asi nestretneme 🙂

dadis
10. jan 2023

@mimka1402 Hej, presne. Ja mam normalnu postavu, aj ked mam 70kg, tak sa aj beriem. Su muzi, co sa im pacia stihle zeny, su muzi, co maju radi boubelky a su muzi, co sa im pacim ja 😂🤷‍♀️, som rada, ze nie vsetkym, co by som s tolkym obdivom robila 😂😂😂

amiaja
10. jan 2023

A on ta nevidel na fotke? Nevie ako vyzeras?
Ale ocividne je to pre neho dolezite ked sa pyta opakovane.
Ja by som mu na just neodpovedala a by sa videlo aky ma zaujem.

lienka.7
10. jan 2023

Je to úplne otázka mimo. Pokial videl nejakú fotku tak z tváre musi vidiet ze nemáš 3 brady a 100kg a pod.
Vies, su rozni magori, poznám takych co si povedali ze chcú zeny len co ja viem do 34 rokov. Proste klapky na oči, len 34 rokov.
Je to blbec, kaslala by som na neho. Si vezmi, ze ty mu napises pravdu, 58 kg, on ma "strop" 55kg. Nie si tučná, ale proste mas smolu... ako sa vravi, je to iba číslo.

dadis
10. jan 2023

@lienka.7 Ano😀, ak by s 58kg u neho skoncila, ale vsak povedzme si, chvalabohu 😀. Alebo, ma sice 58kg, ale pomozem jej tie 3kg zhodit 😂😂..a vtedy vsetky 🚨🚨🚨..asi nevieme kontext, je to divne sa pytat, ale skor by ma zaujmal ten celkovy dovod. Ja by som v pohode odpovedala pravdivo a potom sa zariadila, ci ho bloknem alebo co😬