Spýtal sa ma na moju váhu
ahojte, ako by ste brali keby si píšete s nejakým chlapcom/chlapom a chceli by ste sa stretnúť a on by sa vás doslova opýtal ,,Koľko vážiš? " :( neviem trochu sa ma to dotklo, ale za mňa je to nevhodná otázka, avšak bola by som v pohode sa variantou alebo brala by som ešte v pohode otázku ,,môžem sa ťa opýtať, aký máš typ postavy?" ale vyslovene koľko vážiš...hmm neviem čo si o tom myslíte?
Baby, ale fotka v dnesnej dobe tiez nema taku vahu. Zoberte si tu na MK, baby sem davaju 10x vyretusovane fotky a tvaria sa ako Monica Belluci.😁🤣. A davaju si tipovacky veku. S realom to nema nic spolocne.
@dadis Presne, ja som geneticky štíhla (aspoň zadné partie mám nech sa to vyrovna.😀) a napočúvala som sa všeličo, odvtedy som si istá, že sebavedomie je najviac, minimálne takéto otázky človeka skôr pobavia než urazia. 😀
Môj posledný ex mi vždy tvrdil, že žena má mať max 55kil.😀 Hádaj koho si po rozchode našiel.😀 No takú, ktorá je 2x väčšia ako ja, no tá "sexica" má fakt sebavedomie za dvadsať žien.😀 🙂
@lienka.7 Foto videl a bola tam skoro polka tela vidieť a z tváre sa zase dá zistiť ze ako si písala tri brady alebo tak
Mu napíš toľko aby ta ten správny chlap dokázal preniesť cez prah
@stanulienkat Nemá hodnotu. Raz som cestovala vo vlaku a videla slečnu upravovať na pc svoju fotku... A poviem, že ten rozdiel v kg a v tvári bol extrémny z toho ako vyzerala na fotke predtým a aj naživo. Nechápala som prečo, dúfala som, že to ozaj nejde niekde dať na sociálne siete, lebo v živote by som ju nespoznala.🙈 Ale s photoshopom vedela robiť teda perfektne.😀
Tak uraziť ma to vyslovene neurazilo ale je mi to nepríjemné pre mňa je to rovnaké akoby sa pýtal na veľkosť podprsenky
@stanulienkat 🙄tie filtre nemaju chybu ...ja ich teda neznasam a preto okrem modreho 🐴 nemam ziadnu sociálnu sieť
@breznica Je to debil. Ja poznam vela prijemnych korpulentnych zien. Nikdy som nerozumela tomu vysmievaniu, ved nepaci sa mi - nechytam 🤷♀️. Inak priznam sa, ze obezne tela ani pre mnanie su pritazlive, minule na plavarni bol taky boubelaty par a bozkvali sa v bublinkach..asi keby boli pekni, tak mi to tak nevadi, bolo to nevkusne na druhu a hrabala som sa odtial rychlostou blesku. Ale nevysmievam sa, len tiez nevyhladavam takych partnerov a mozno raz s takym skoncim 😆😆
ukonči to s ním. Už sa mu neozývaj.
rovno mu napíš,že pre teba to nie je príjemná otázka a ked bude dalej vyzvedat,že to s ním končíš.
Ja by som sa ho hneď po tej otázke opýtala: "Aká by mala byť správna odpoveď?".
pls, kolko ma tento etalon gentlemana rokov?
Šak si trochu uber. 🤣
Ahoj autorka. ja ti vypichnem len par bodov:
1) preco pred stretkom nevidel celu tvoju foto? potom by sa nepytal mozno
2) kludne sa mohol pytat preto, ze sa mu pacia oblejsie zeny a o chude nema zaujem. problem je, ze sa to opytal ako buran a nie ako dzentlmen. Vypoveda to o keho (ne)sposoboch a take dolezite veci by som prehliadala len v tinedzerskom veku (vlastne aj vtedy som na to dbala). 3) povedala by som mu, ze ti nie je zrovna raktna otazka. ved nemusis mat doma ani vahu...
4) rozmysli si, ci sa s nim chces stretnut bez toho, aby ste si vopred vymenili par foto, aby ste sa obaja vyhli zbytocnemu stretnutiu, ak si nie ste symoaticki.
Mňa skôr zaujíma či si s ním ešte píšeš ? . Nakoľko ti položil otázku znova tak by som mu len odpísala prajem pekný deň a zvyšok života a doprajem ti aby si našiel takú po ktorej snívaš .ahoj a vymazala by som ho , zablokovala ho a je . Akože ja som si tiež písala s manželom keď sme natrafili na pokeci ale ani raz sa ma to neopýtal .stačila mu fotka . Chlap má vedieť čo si môže dovoliť sa opýtať a tu prešiel 2 x hranicu
A mozno ta chce uniest a zavriet v pivnici. Tak chcel vediet, ci ta dokaze odniest aspon do kufra auta, az at klepne. 🙂 Nie, ze ta ani neudvihne. 🙂
Ja stale neviem pochopit ako sa ludia sleduju na socialnych sietach..tie fotky s realitou nemaju nic spolocne a potom ked sa stretnu to sklamanie tancuje lambadu🙈
Som aka som...keby niesom zadana tak takychto idiotov neriesim...v dnesnej dobe nieje krasa vsetko..ta sa ukaze rano po zobudeny bez filtrov make-upu a ak tam je chemia sympatie nieje o com...krasa casom pominie..

sa ho skus opytat ze kolko si zela aby si vazila 🙂 ked sa tolko vypytuje 🙂 ci ma dake vahove rozpatie kde sa treba vtesnat 🙂 🤣 plus nech on uvedie jeho miery - vsetky podstatne..🤔