Ste po styku vyčerpané?
Ahojte dievcata, take, ktore mate deti (napriklad skolopovinne), pracujete a mate aktivny zivot v meste
Ako casto mate s.x so svojimi partnermi?
My mame 1x tyzdenne, intenzivny. Ja by som zvladla aj 2-3x ale partner ze mu to staci (narocna praca a sport).
Ja som si vsak uvedomila, ze kedze je to intenzivne a nie rychlovka tak som na dalsi den vycerpana 🫣
Predtym som mala s partnerom aj 3-4x do tzydna ale boli to oproti tomuto rychlovky.
Ako to mate vy?
Pretoze kee citam MK velakrat mam dojem se vsetci maju skvelych manzelov, vela sexu, stihaju aj deti.
Este poznamka, my sme obaja eozvedeni a teda sa streravame ked nemame deti (su s deuhym rodicom) a preto aj ten nizky pocet, ajked tesa partner mi povedal, ze je spokojny s 1x tyzdenne
@tosomja co znamena kazdy den ked je doma? To je kolkokrat mesacne?
A mozem sa opytat, co znamena ten intenzivny u vas?
My skoro každý deň niekedy aj dvakrát do dňa a to manžel aj športuje
@ema22270 intenzivne pre mna znamena ze ja sa spravim tak 4-5x a potom aj partner a casovo je to nad pol hodinu. Je to intensivnejsie ako ked som mala styk predtym s chlapmi, tam to bolo vzdy rychlejsie ukocnene z ich strany.
@majusikk a mate deti v skole, obaja pracujete a mate aj svoje aktivity a konicky, hej?
Teraz bol doma dva týždne a mali sme 5 deti doma. (2 z toho sú jeho a má ich len keď je doma)
Ináč 3 týždne je preč, týždeň doma.
@tosomja ked mate doma 5 deti dokazete mat plnohodnotny sex?
Rozumiem, takze pracuje na zmeny. To je ine, lebo jed pride ma deficit
Zaujimave citanie, ale aj vase vyjadrovanie .. 4 az 5x sa urobit za pol hodinku 🤣🤣🤣 my sa milujeme 3 aj 4x do tyzdna... Podla nalady, podla deti, podľa situácii... Tiez to býva intenzivne, nie vsak take ako u vas... A nie, nebývam unavená, skor stastna, plná energie... Mozem sa spytat kolko mate rokov?
@ajaxik123 ja som ale po sexe stastna ale na dalsi den citim menej energie ked ponocujeme 🙂
Neviem to opisat presne, je to intenzivne, cely akt sa venujeme jeden druhemu naplno, v porovnani s mojimi vsetkymi ex je to take viac zmyslove … ze napriklad na dalsi den ked sa stretneme tak nemame tu potrebu.
Ini chlapi boli skor taki ze viuse by len sexovali ale kvalita nebola taka dobra. Len teraz je menej kvantitu
@ajaxik123 oprava 4-5x dosiahnem ja orgasmus a partner po mne
Lebo ja som si myslela, kedze si to tak opisala, ze intenzivne, ze to trva s prestavkami ja neviem - 2-3hodiny... polhodina je podla mna v pohode, ale raz tyzdenne - neviem a tiez neviem, ci si vycerpana z toho (ale to bude tym, ze sa 4-5x urobis asi). Co samozrejme nie je kritika, kazdy to mame inak...
Polhodina je uplne bezny cas, tiez som cakala aspon 2-3 hodiny, ked si potom unavena.
Pises, ze ked ponocujete, ale to by ste sa museli milovat ja neviem min do polnoci ...😊
@ema22270
Nie, 2-3 hodiny som mavala sex s chlapom, ktory si potteboval odsychnut a to bola katastrofa a nebola som unavena ale otravena 🤣
@ema22270 tak chodievame spavat okolo pol noci
Tomu som pochopila 🙂 asi nemusime si tu vysvetlovat co to sex je... Kazdy to ma nastavene inak. Nebyvam ani unavena ani vycerpana ak ked ponocujeme. Vcera sme sli spat o 00.20, mame malu dcerku, cize cumlik alebo pohladkanie pocas noci, a okolo 7 budicek. A fungujeme cely den normalne. Praveze som jak duracelka. Mozno zmeniť sposob sexu. Skor sa skuste zamerat na druhého, uzivat si tie chvilky a ked sa citite taká unavena, orgazmus nech je ta posledna vec... Neviem ci sa chápeme
@ajaxik123 a 3-4x tyzdenne to teda ako slho trva? To je celkom aj dost. Mate obaja aj aktivity popri praci a deti atd?
@ajaxik123 mas malu dcerku? Ale to ked ma cumluk si pravdepodobne na rodicovskej dovolenke. Vtedy som bola ja tiez ako duracelka a mala som deti 2 🤣
Autorka-kolko mas rokov a aku mas kondicku? Lebo z toho, co pises, tak to odhadujem, ze mas davno po 50-tke.
Ano mame. Partner cvičí, pracuje, pracuje aj doma...aj manuálne pretože byvame v dome.
@dskjhfdlkdjhl mam 38 rokov a kondicku mam dost dobru, sportujem a praveze chlapi su so mnou v posteli spokojni
No, ja mam teda 52, sex mame castejsie ako vy a chodime pravidelne spavat po polnoci a teda unaveni nie sme. Tak neviem aku mas potom kondicku.
@dskjhfdlkdjhl predpokoadam ze v 52 rokoch mas vacsie deti a teda menej starosti s nimi, asi u vysokoskolaci. Ja mam deti male, som na ne sama. Mam dost energie, okrem prace spoertujem a domased urcite nie som.
Zvyknem po sexe pospať aspoň chvíľu. Keď mám večer som unavená ďalší deň. Keď v priebehu dňa tak je to síce také onicom za denného svetla ale s energiou lepšie
Oddychnut? 😄 aha, no tak to si neviem predstavit 😀 ale ako hovorim, kazdemu ako vyhovuje... pre teba to je vyhovujuce takto, a ak chodite o polnoci spat, skor to je ten dovod vycerpania asi.
@ajaxik123 pises stale ze partner cvici atd ale ty tiez sportujes? Chodis s detmi na kruzky atd?
No, mozno stiham aj viac porobit ako Ty, sice mam uz jedno dieta dospele, ale jedno ma 14. A stiham aj zahradu a celkovo dost roznych aktivit a fakt nechapem (ale ani nepotrebujem asi chapat), ze z jednej polhodiny moze byt clovek v kondicii tak unaveny.
@sszuzu8 tqkze nie som ja jedina unavena 🙂
Davnejsie ked som nemala deti a sexovali sme 2x denne som v praci bola totalne vycerpana 🤣
Deficit, prvý deň. A áno, dokážeme sa uspokojiť dostatočne, aby sme obaja boli spokojní.
A ináč, ja nešportuje, necvicim, ale vôbec nie som unavená.
Dosť zle vyznela veta, "chlapi sú so mnou spokojní v posteli" 😃 ja by som to ináč formulovala. Možno preto si unavená 😋

Ja mám viac energie aj lepšiu náladu a máme každý deň keď je doma.