icon

Ste štastné v manželstve?

13. sep 2022

Ja si uvedomujem aké veľké šťastie mám ale čo sa týka manželstva mám pocit že to je rutina , také oničom . Moja otázka je ste naozaj šťastné ? Je to také ako ste si to predstavovali ?

nelca84
•
13. sep 2022

ja ano, dakujem za opytanie 😉

babovka2321
•
13. sep 2022

Nemohla som urobit lepsie, ako si zobrat svojho muza za manzela 🙂

waggi
•
13. sep 2022

Som ;) Úplne najviac. Jasné, že niekedy ti môže prísť, že váš vzťah upadá do stereotypu, vtedy ale si musíte zaužívať niečo, čím si ho osviežite.

xena0
•
13. sep 2022

Áno ☺️ manžela milujem a som šťastná že mám muža akého mám

komplikovana
•
13. sep 2022

Ked sa ti zda, ze je to o nicom, treba hodit pokec s manzelom a urobit nieco, aby ste sa z rutiny dostali. Je to iba na vas ako si to nastavite, fantazii sa medze nekladu.

doriiis
•
13. sep 2022

Nie som vydata a nas vztah mal prestavku par rokov....ale vzdy som s nim bola stastna.A som

7lenka11
•
13. sep 2022

ja som s mojím mužom už 10 rokov, z toho manželia sme viac ako 4 roky a nič lepšie sa mi nemohlo stať, ako to, že som ho stretla a vzala si ho.. je to zároveň môj najlepší kamarát, vydržíme spolu aj 24/7.. aj po toľkých rokoch sa vieme spolu rozprávať dlhé hodiny a nikdy sa spolu nenudíme 🙂 je galantný, pozorný a ľúbime sa aj po rokoch

sapetka
•
13. sep 2022

Som stastna a dokonca aj za tu rutinu pri dvoch detoch to niekedy inak nejde. Akurat vcera som mala slabsiu chvilku lebo mala nechcela spat co som ju 2hodiny uspavala , prisiel manzel a zobral ju. Tiez v noci ju nosil ked ju bolelo brusko a nemohla kludne spat. Ja som bola taka unavena ze som ani nepocula… som stastna a vdacna za mojho muza ze nas miluje robi vsetko pre nas aj ked mame niekedy vymenu nazoru co patri do kazdeho vztahu ale nemenila by som za nic

terka402
•
13. sep 2022

Nešťastné ženy ti sem nenapíšu!

...a prajem ti, nech sa vo vašom manželstve všetko na dobré obráti👍

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivik4
•
13. sep 2022

Tu su vsetky stastne co Ti napisu 😄
Ja by som kludne vedela byt aj stastnejsia 😄😄
Ale nestastna niesom

lucia851
•
13. sep 2022

Áno som šťastná milujem svojho manžela neviem si predstaviť život bez neho

autor
•
13. sep 2022

@zoro9836 akurát že tej roboty a všetkého je viac než dosť. Za čo som naozaj vďačná .. ale teda nie som moc snim šťastná . A pýtala som sa či sú aj iné ženy čo to majú rovnako ale vidím že všetky sú šťastné . 😄 O depku viac.

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
lenkakravcova
•
13. sep 2022

Áno, a ta rutina mi celkom vyhovuje. 🙂

17alexis
•
13. sep 2022

Ano, som. Obcas sa poskriepime, ale za nic by som ho nemenila. Moj muz je to najlepsie, co ma v zivote stretlo. ❤

komplikovana
•
13. sep 2022

Daj si otazku, co potrebujes, aby si sa citila v manzelstve stastna? Komunikuj s manzelom, lebo nic sa nerobi samo.

autor
•
13. sep 2022

@komplikovana zaľúbenost .

nicicka
•
13. sep 2022

V každom normálnom vzťahu to niekedy zaskripe. V živote nič nie je len čierne alebo biele. Občasná búrka je prospešná. Vymenou názorov si ľudia vydiskutuju čo sa im páči a čo nie. Tie čo píšu že je ich manželstvo rozprávka buď klamú alebo ešte majú ružové okuliare...kriza príde v každom manželstve.

danusskaaa
•
13. sep 2022

Ja som bola dlho nešťastná a keďže ani po rokoch prosenia, kričania a sľubovania sa nič nezmenilo (len k horšiemu) tak sa rozvádzam... a aj napriek tomu, že je to ťažké obdobie - urobila som dobre. Zrazu sa dokáže človek zmeniť, keď dostane takú šupu od života. Len škoda, že neskoro

janickacrazy
•
14. sep 2022

Ako dlho ste spolu? Zalubenost trvá zvyčajne tak prvé 2-3 roky. Potom príde láska, ak je dobre. Ale na vzťahu treba stále pracovať, aby nebola nuda. Veď choďte na rande len tak.

autor
•
14. sep 2022

@janickacrazy 8 rokov ...

marca12
•
14. sep 2022

Kazdy vztah je casom rutina a treba ho obcas ozivit,snazit sa,aby nezapadol prachom. Ja som stastna a spokojna,mam rada tu rutinu. Viem,ze ma doma niekto caka a viem,ze ked chcem vyskocit z rutiny,nema problem sa pridat,sme partaci.