Strach z dedičnosti mikropenisu u syna: čo robiť?
Ahojte,
som 37-ročná žena, manžel má 44. Má vážny mikropenis. Nie nejaký „trochu menší“, ale až extrémne malý. Funkčne to limituje skoro všetko.
Sex s ním nie je klasický. Penetrácia je často nemožná alebo maximálne povrchová. Musíme to robiť inak – viac rúk, úst, hračiek, iné polohy, kde sa aspoň niečo dá cítiť. Niekedy to funguje, niekedy nie. Orgazmus mám, ale nie vždy a nie tak, ako by som chcela. On to vie. Vidí to. Snaží sa, ale je to frustrujúce pre oboch. Nikdy som ho za to nezhadzovala nahlas, ale vnútorne to nie je ľahké. Časom som sa naučila, že intimita nemusí byť len o penise, ale stále je to handicap, ktorý nás sprevádza.
Napriek tomu sme otehotneli. Čakáme chlapca. A tu začína byť poriadne nepríjemné. Lebo ak má otec takýto mikropenis, čo bude so synom? Mám z toho reálny strach. Nie nejaké „hlavne že bude zdravý“, ale konkrétny strach, že zdedí ten istý odpad a bude mať rovnaký životný problém – malý penis, problémy v posteli, komplexy, sťažené vzťahy.
Otázky, ktoré ma reálne trápia:
Existuje reálna genetická šanca, že syn zdedí mikropenis po otcovi? Alebo je to skôr náhoda / hormonálna vec počas vývoja?
@anonym_c1077f no keď dlhodobo nikoho nenašla tak bola rada že aspoň niekomu sa páči. Alebo ma prachy a dobrý život je pod papučou a podobne.
@anonym_b0af72 tiež to nechápem, ja by som takého s malým penisom nechcela 🫣
Môj syn ho má taký maličký, neviete si predstaviť , ako strašne ma to trápy.stale rozmýšľam či si niekoho nájde alebo bude sám, strašne si prajem , aby bol v živote šťastný
@anonym_a33cf4 a vidíš, čo sem niektoré dokážu napísať. Že odpad. Vôbec to len pustiť z úst. Ak zo svojho syna vychováš slušného chlapa tak bude mať raz dobrú ženu, neboj. A ostatným ženám čo sem písali tak hnusné veci, tak nech sa pozrú na svoje dokonalé decko .
@anonym_a33cf4 a vidíš, čo sem niektoré dokážu napísať. Že odpad. Vôbec to len pustiť z úst. Ak zo svojho syna vychováš slušného chlapa tak bude mať raz dobrú ženu, neboj. A ostatným ženám čo sem písali tak hnusné veci, tak nech sa pozrú na svoje dokonalé decko .
@anonym_7de3e8 každá matka si želá, aby mala zdravé a šťastné deti a keď sa niečo takéto vyskytne, tak to trápi.Ja viem, že môžem byť rada, že je zdravý, ale aj tak..
@anonym_7de3e8 ty sa nauč čítať. Autorka napísala slovo odpad

@anonym_b0af72 Dobre. Tak takto - neviem si predstaviť aká chudera by som musela byť, že by som bola s takým mužom. Nemyslím teraz ten malý penis ako taký . Ale myslím to tak, že mi niečo na tom mužovi vadí, vadí mi to tak, že to nazvem "odpadom" a napriek tomu som s nim, plánujem budúcnosť a založím rodinu. Podľa mňa autorka bola tak zúfalá, že vzala aj niekoho kto má niečo čo považuje za odpad.
Fakt si neviem predstaviť, že randím s mužom, príde na sex, zistím, že má 2cm penis, nie som spokojná, považujem to za odpad a napriek tomu si s nim založím rodinu. No skrátka - musela byť riadne zúfalá, ale aj tak to neviem pochopiť, ale tak nemusím všetkému rozumieť.
@anonym_c1077f no keď dlhodobo nikoho nenašla tak bola rada že aspoň niekomu sa páči. Alebo ma prachy a dobrý život je pod papučou a podobne.