icon

Strata záujmu o sex

piskota81
25. aug 2020

Ahojte baby...
Potrebujem radu...s priateľom sme spolu 5 z toho 3 roky žijeme v spoločnej domácnosti. Žiadne závažné problémy nemáme len bežné výmeny názorov. Obaja sme rozvedení a z predošlých manželstiev mám dieťa len ja 15 ročnú dcéru. Náš problém sa týka sexu, trvá to zhruba rok čo sme spolu intímne možno raz za mesiac ak nie aj viac...
Obaja máme veľmi aktívne zamestnania, tak som to skôr pripísala únave...ale keď príde víkend a obaja sme oddýchnutí tak si zoberie bajk a spraví okolo 100km. Pochopiteľne keď príde domov tak je unavený a nič z neho nemám. Toto trvá už nejakú dobu...
Pred pár dňami mi praskli nervy, a som sa ho spýtala aký má problém vo vzťahu...po dlhom váhaní mi povedal že mu vadia moje kilá..je pravda že som trochu pribrala ale nič extra moja výška 175cm a váha zhruba 80kil. Povedal mi že pri sexe nevládze je z toho unavený ževraj je to z toho že som ťažká...on má 30 rokov a ja som o 5rokov staršia. Pozorujem na ňom únavu aj mimo sexu, príde z práce ide na 2 až 3 hodiny spať, poslednú dobu sa mu stáva že zaspí do práce. Ja osobne si myslím že to nebude mojou váhou keďže som na Tom zhruba rovnako ako keď sme sa spoznali, a nebol žiadny problém nikdy sa na nič nesťažoval. Neni ten typ že by sa mu páčili ,,vychrtliny,, snažila som sa urobiť kompromis že ja schudnem pár kíl a on pôjde k lekárovi... nepríde mi totiž normálne že 30 roční chlap je stále unavený. Veľmi s tým nesúhlasí podľa neho je problém len s mojimi kilami. Nemám pocit že by mal niekoho iného, stále tvrdí že má miluje a aj ja jeho... Viete mi poradiť čo si mám o Tom myslieť ? Stretli ste sa už z niečím takým? Moc ďakujem za všetky rady a názory 🙏🙏🙏 🙂🙂

Strana
z2
fadama
26. aug 2020

A isto chodí na bicykel???😂

svettii
26. aug 2020

@fadama boze 🙂

anita6666
26. aug 2020

Tvojmu partnerovi môžu vadiť kilá,tie nepriťahuju asi žiadneho muža, ale to je až druhotné....môžeš vychudnut aj na 40 kíl a garantujem ti,že sa tým nič nezmení...tvoj mlady usiak je s tebou už príliš dlho na to,aby si pre neho bola ešte príťažlivá....aj so 40 kilami budeš pre neho stále tá istá a okukana staršia pani so skoro dospelým dieťaťom...skôr by som sa bála,aby mi nezačal pokukavat po dcére...chlapec je s tebou od jeho cca 25 rokov? Neviem si predstaviť uviazať k sebe takéhoto mladého chlapca a ocakavat,že bude mať ďalších iks rokov, "az kym nas smrť nerozdeli", oči a ehm príslušenstvo len pre mňa...skus sa na to pozrieť trošku reálnejšie....chalan má ešte minimálne 10 rokov na spoznávanie a skúšanie iných žien lebo zrejme pri tebe toho moc nestihol a tak ti dal dosť jasne,aj keď nepriamo najavo,že by bolo načase nechať ho ísť za výhodnejším materiálom po každej stránke. Tebe prajem šťastie,ale hľadaj rovnocennejsieho partnera v každej oblasti.

eliska13
26. aug 2020

@piskota81 po robote spi, cez víkend športuje kedy ste spolu?môže byť unavený, anemicky, štítna žľaza, ale neverím, že 30 r chalan nepotrebuje sex a to by zase naozaj toľko km nevládal.Vyhovorka, že si mu tazka pri sexe je smiešna.Nieco zmeňte asi je unudeny ste mladí ľudia...chcete aj spoločné dieťa?

karpina
26. aug 2020

Tiež sa mi zdá váha ako hlúpa výhovorka a je za tým niečo iné. Mám kamarátku ešte zo základky a ona má 3 deti a pomaly po každom naberala a vypracovala až niekde okolo stovky. Jej manžel sa vôbec nesťažuje, pozerá na ňu ako na svätý obrázok a erotické napätie medzi nimi len tak iskrí. On je mimochodom velký fešák a dobre stavaný. Ked sa bralli ona bola štíhla. A autorka @piskota81, ako uvádza velmi váhu nezmenila. Je to vyhovorka z jeho strany, už nemá dôvod ju dobývať, cíti sa byť na istom u staršej ženy. Kopla by som ho niekam a nech si hladá iný podnájom.

mondolina
26. aug 2020

@anita6666
Akože 5 rokov je nejaký vekový rozdiel?😂 Ona staršia teta on mladý zajac?
Mám 42 a môj "zajačik" 37, a to ho musím odháňať, keď sa mi nechce 3 x denne sexovať.
Áno mohla ho prestať vzrušovať aj to tak vyzerá, ale vek s tým nesúvisí.

anka2015
26. aug 2020

@bambulienka25 Súhlas, mám osobnú skúsenosť, síce opačnú, nadmerná produkcia hormónov ale oba stavy , či už zvýšená alebo znížená produkcia, robí riadnu paseku v organizme. A nie je to už len prevažne ženský problém, ako v minulosti ale už aj chlapov to chytá dosť často.

piskota81
autor
26. aug 2020

Baby ďakujem veľmi za vaše názory...bajkovanie máme v obľube obaja čiže chodíme spoločne nemám problém ísť aj niečo okolo 100vky, jediné čo vynechávam je terén a kopce...to ide sám. Aj keď som si vedomá nejakej nadváhy ale moje telo nie je tučné ale pevné...
Ja si skôr myslím že je to zdravotný problém, každopádne po dohode sľúbil že navštívi lekára a keď bude všetko o.k tak zase ja sa budem snažiť dať dole nejaké tie kilečká 🙂 veľa názorov tu bolo že určite niekoho má...baby nemám ten pocit, veľa času trávi doma alebo ho trávime spoločne, samozrejme pokiaľ nespí 🙄 ( Myslím že žena vycíti keď chlap niekoho má)

mondolina
26. aug 2020

@piskota81
Držím palce 👍

Strana
z2