icon

Strata ženského vyžarovania po tridsiatke

16. júl 2025

Ahojte potrebujem sa vypísať keďže nemám sa komu zdôveriť. Cítim že moja hviezda zhasla. Už som akoby len ženou jednou z mnoha úplne neviditeľná nezaujímavá. Paradoxne cítim sa krajšia než kedykoľvek predtým lepšie sa o seba starám aj duševne aj výzorom. No akosi už neviem aké je to cítiť sa ženská pôvabná alebo dokonca sexy to už vôbec nie. Kedysi na mne ostali pohľady milovala som flirt úsmevy žmurkanie. Dnes to už vôbec neviem. Kedysi sa muži otáčali a lichotilo mi to. Dnes už nápadníkov nemám. No jedného áno ale je tak o 20 rokov starší a nie je môj typ aj keď sa s ním dá dobre porozprávať. Kedysi som mala v sebe takú iskru a bola som nezabudnuteľná. Koho som si ukázala u toho som dokázala vzbudiť pozornosť. Dnes tomu tak nie je. Ja úplne neviem kvôli čomu som vyhasla. Ani som nepribrala ani nič také. Max zopár drobných vrások ktoré v 20tke neboli ale to je normálne nie je to nič co by nemal každý. Mám 31 a ako som dovŕšila 30 už to proste nie som ja. Starnem ako každý. Mladé 20tnicky sú stredobodom záujmu mužskej strany. ženy po 30 už menej. Vráti sa to ešte niekedy? Aspoň z polovice tak ako to bolo? Či už nebudem mať žiadne vyžarovanie a mám to prijať ze je to tak? Ďakujem

Strana
z2
anonym_4618b6
16. júl 2025

A ked budes mat 40,potom co?🙈Trochu sebavedomia,by ti neuskodilo...

eeffka
16. júl 2025

No nic..len zajst do obi, kupit vrece hliny a prikladat, nech si zvyknes 🤣

anonym_9dc77a
16. júl 2025

v 30 tke si stratila iskru?
som myslela že napíšeš že máš aspoň 50 +

tundra
16. júl 2025
@eeffka

@eeffka 😂😂😂🙈👍

janetinka27
16. júl 2025

@anonym_autor ahoj, podla mna iskra u zeny ziari vekom viac.nevravim, ze u kazdej do sedemdesiatky, ale u tridsiatnicky moze kludne viac ako u dvadsiatnicky. Skor je to o tebe, o uvedomovani si toho, ze vzbudzujes pozornost.mala som na VS spoluziacky a neskor v praci mlade kolegyne, ktore boli ako modelky a pre mna boli ako vystrihnute z casaku a pritom boli skromne a vobec neriesili pohlady ani zaujem chlapov a ani sa nikde nepredvadzali. Nasli si priemerne vyzerajucich muzov a ziju uplne normalne, asi je to o vnutornom nastaveni.

andrea2323
16. júl 2025

Skús sa zamyslieť prečo hľadáš validáciu zvonku? Že prečo vlastne tvoja iskra znamená to, že sa iným páčiš? Že iní nežmurknú? Ty necítiš, že žiariš? 🙂

janinah
16. júl 2025

Fakt potrebujes k zivotu taku iskru? Uz by si mala byt myslenim niekde inde...

frflos_nespokojny
16. júl 2025

pamatam sa ked mi velmi davno kolegyna (45) vravela, ze chyta druhy dych a pre mna to bolo - ze babka 🙂
dnes uz to chapem inak 😉

ahhola
16. júl 2025

Vies co, clovek je telesna schranka a nejaka ta dusa😅intelekt... No a kazda TS starne... Ja ked pozriem na svoje niekdiajsie idoly, Roland Orzabal, John Taylor, Morten Harket... je mi do placu, stars by nemali starnut... Iskra je tatam. Nielen obycajne smrtelnicky, ale aj umelci trpia starnutim. Jednoducho ohurovat chlapov uz budu 2005ky😂nie 1995ky😅

majloo
16. júl 2025

@anonym_autor ja mam čerstvo 44 a olalaa, som vo forme, citim sa super, v 30ke to bolo zle, po pôrode, pribrata, vypelichane vlasy... Uvidíš, bude lepsie🙂

ella1234
16. júl 2025

@anonym_autor mozno preto ze v 20 sa po tebe pozerali resp slintali mladucki chlapci..v 30 sa po tebe obzrie muz a uz hlada aj ine hodnoty nie len pekny obal.
Podla mna to tak funguje ze ked sa citis dobre vo svojom tele a je jedno ci mas modelkovske miery alebo kila navyse tak vyzarujes iskru. Ked si neveris a necitis sa zdravo sebavedomovo tak iskru nevyzarujes.

dzulli1980
16. júl 2025

Tak neviem no ... pre mňa bolo obdobie od 30 do 35 najkrajšie, cítila som sa krásna, plná energie, silná ... po 40-tke som sa kúsok opustila 😀

anonym_7b0a76
16. júl 2025

@anonym_autor no tak uz si asi prezreta a dozreta a nemas tu stavnatost 20ky. No co uz, skus zmurkat na 40nikov, tam este nejaky uspech bude, neboj

reanda
16. júl 2025

nie, nevrati.. clovek zreje a meni sa.. preco ti v tridsiatke chyba 'iskra' dvadsiatnicky? mala by si mat iskru tridsiatnicky, ktora je uz trochu inde.. ono to flirtovanie a zmurkanie ma asi k niecomu viest, nie? desat rokov zmurkas a co z toho? a este chces zmurkat dalej? vsak by si chytila tik do oka 😀

olimuc
16. júl 2025

V 20tke si bola mlada a za zabou sa obzrie sirsie publikum, u 30tky uz chlapi hladaju aj ine kvality ako len kraska z ktorej idu do kolien. 20tka ma vacsi uspech na flirt … naivne,s vaznym vztahom a rodinou neotravujuce stvorenie, lahko sa nadchne nad nejakym hnilym Mercedesom atd … v 30tke si rozumovo inde, takze aj potencialni napadnici sa redukuju. A zmurkanie a tie naivne flirtiky uz posobia v 30tke zufalo. Ono napadnici sa najdu v kazdom veku a hocikde, len nie zmurkanim lebo je pravdepodobne, ze objekt zaujmu mozno uz ani do dialky uplne Ostro nevidi

anonym_4e9951
16. júl 2025

ty si skor stratila zdrave uvazovanie, anie iskru.

berenika39
16. júl 2025

@anonym_autor v 56 je mi líp... začni sama u sebe - makej na sobě, užívej si života hledej, co tě baví, naplňuje. Skuhráním to rozhodně nezměníš.

marianarem
16. júl 2025

@anonym_autor A neodpisala si sa ako 30tnicka sama? Ze si si nejako vnutorne, mozno podvedome, povedala, ze uz patris do stareho zeleza?
Charizmu moze mat podla mna clovek v kazdom veku, poznam aj charizmatickych 60tnikov aj 60tnicky, v pohode si aj nachadzaju nove vztahy. Aj moja 88rocna suseda ma charizmu, uz teda vztah nehlada, ale chodi za nou cela dedina, je takym stredobodom komunity. Len musi sam clovek vidiet na sebe nieco dobre, co moze ukazovat svetu. Ty mas mozno pocit, ze uz nemas co ukazat.

marcellka32
16. júl 2025

Si sa skoro opustila..ja mám 45 a cítim sa skvele, každá časť života prináša niečo iné, snáď nechceš žmurkať do 60

januska12323
17. júl 2025

V 30 máš hádam iné záujmy ako žmurkať na každého, nie?

renesance80
17. júl 2025
@eeffka

@eeffka 🙈😁😂😂😂

renesance80
17. júl 2025

@anonym_autor bože dievča mám 55 a denno denne ma ktosi báli aj keď nikoho nechcem ☺️asi bude kdesi chyba

mirage
17. júl 2025
@renesance80

@anonym_autor bože dievča mám 55 a denno denne ma ktosi báli aj keď nikoho nechcem ☺️asi bude kdesi chyba

@renesance80 trochen prehanas, ze?

autor
17. júl 2025
@marianarem

@anonym_autor A neodpisala si sa ako 30tnicka sama? Ze si si nejako vnutorne, mozno podvedome, povedala, ze uz patris do stareho zeleza?
Charizmu moze mat podla mna clovek v kazdom veku, poznam aj charizmatickych 60tnikov aj 60tnicky, v pohode si aj nachadzaju nove vztahy. Aj moja 88rocna suseda ma charizmu, uz teda vztah nehlada, ale chodi za nou cela dedina, je takym stredobodom komunity. Len musi sam clovek vidiet na sebe nieco dobre, co moze ukazovat svetu. Ty mas mozno pocit, ze uz nemas co ukazat.

@marianarem ja som bola vždy ten hlbší typ. Zamýšľala som sa nad vecami brala život tak trochu aj duchovne mala v hlave rebríček hodnôt a podla toho sa snažila nájsť aj partnera., mojom jediným snom bolo mať úžasného muža pekne manželstvo rodinku spoločné zázemie. Detičky mam ale partnera nie. Bola som žena manželka matka. Už som len matka. Samozrejme ze je to ta najkrajšia vec. Tak nejak to ale na mňa dolahlo keď som s deťmi na pláži vidím okolo seba samé páriky aktivity sú tu skôr pre páry než pre rodiny s deťmi. Akosi mi to začalo chýbať čo si myslím ze je asi normálne. Vlastne som poriadny vzťah nemala. Manželstvo bol len útek od tyranskeho otca vtedy som iné možnosti nemala. Aj rodina to pochopila len ich mrzí ze to dopadlo takto. Túžim vlastne po niečom co som ešte nezažila, žiadna detská láska žiadna prvá láska žiadna ozajstná láska. Žiadny napadnik s ktorým by ten život bol možný. Nikto sa nikdy o to vnútro nezaujímal nielen muži ale ani rodičia. Ako sa cítim co ma boli. Aj ako dieťa som bola len kdesi bokom vedeli ze som ale nezaujímali sa. Teraz sa mi to pripomenulo. Pred deti som celým svetom tu na dovolenke som s nimi 24 hodín chyba mi trochu čas pre seba stisenie. Tak som usúdila ze v živote nikoho nezaujíma vnútro druhého človeka tak som sa preorientovala na zovňajšok ale keď vidím okolo seba x mladších a krásnych žien áno som už do starého železa

autor
17. júl 2025
@renesance80

@renesance80 asi si proste pekná a niečím výnimočná alebo máš len šťastie v živote

0silvia0
17. júl 2025
@anonym_autor

@marianarem ja som bola vždy ten hlbší typ. Zamýšľala som sa nad vecami brala život tak trochu aj duchovne mala v hlave rebríček hodnôt a podla toho sa snažila nájsť aj partnera., mojom jediným snom bolo mať úžasného muža pekne manželstvo rodinku spoločné zázemie. Detičky mam ale partnera nie. Bola som žena manželka matka. Už som len matka. Samozrejme ze je to ta najkrajšia vec. Tak nejak to ale na mňa dolahlo keď som s deťmi na pláži vidím okolo seba samé páriky aktivity sú tu skôr pre páry než pre rodiny s deťmi. Akosi mi to začalo chýbať čo si myslím ze je asi normálne. Vlastne som poriadny vzťah nemala. Manželstvo bol len útek od tyranskeho otca vtedy som iné možnosti nemala. Aj rodina to pochopila len ich mrzí ze to dopadlo takto. Túžim vlastne po niečom co som ešte nezažila, žiadna detská láska žiadna prvá láska žiadna ozajstná láska. Žiadny napadnik s ktorým by ten život bol možný. Nikto sa nikdy o to vnútro nezaujímal nielen muži ale ani rodičia. Ako sa cítim co ma boli. Aj ako dieťa som bola len kdesi bokom vedeli ze som ale nezaujímali sa. Teraz sa mi to pripomenulo. Pred deti som celým svetom tu na dovolenke som s nimi 24 hodín chyba mi trochu čas pre seba stisenie. Tak som usúdila ze v živote nikoho nezaujíma vnútro druhého človeka tak som sa preorientovala na zovňajšok ale keď vidím okolo seba x mladších a krásnych žien áno som už do starého železa

@anonym_autor píšeš: Nikto sa nikdy o to vnútro nezaujímal nielen muži ale ani rodičia. Ako sa cítim co ma boli.

Každý len čaká, že sa všetci budú zaujímať práve o neho, ja sa pýtam, zaujímaš sa aj ty o druhých? Teraz si aj ty rodič, zaujímaš sa o vnútro tvojich rodičov? Čo ich trápi, boli? Či myslíš, že ich nemá čo bolieť?

cecilia29
17. júl 2025
@eeffka

cecilia29
17. júl 2025
@eeffka

@eeffka skoro som sa raňajkami zadrhla keď som to precitala

cecilia29
17. júl 2025

Autorka, viem ako sa cítiš. Aj moja hviezda zhasla ,,ale mam výhodu,, vďaka mne vyšli nadherne 3 hviezdicky , ktoré čím ďalej tým viac rastu a žiaria.

mandzula
17. júl 2025

@anonym_autor zhasla tvoja vnutorna hviezda, lebo sa citis nenaplnena, odraza sa ti to na pohlade aj na vzhlade. Vzdy maju viac pozornosti ludia, na ktorych vidno, ze maju radost zo zivota. Ale zas sa netvarme, ze vekom ten zaujem neklesa, je to prirodzene.

Strana
z2