icon

Strata ženského vyžarovania po tridsiatke

16. júl 2025

Ahojte potrebujem sa vypísať keďže nemám sa komu zdôveriť. Cítim že moja hviezda zhasla. Už som akoby len ženou jednou z mnoha úplne neviditeľná nezaujímavá. Paradoxne cítim sa krajšia než kedykoľvek predtým lepšie sa o seba starám aj duševne aj výzorom. No akosi už neviem aké je to cítiť sa ženská pôvabná alebo dokonca sexy to už vôbec nie. Kedysi na mne ostali pohľady milovala som flirt úsmevy žmurkanie. Dnes to už vôbec neviem. Kedysi sa muži otáčali a lichotilo mi to. Dnes už nápadníkov nemám. No jedného áno ale je tak o 20 rokov starší a nie je môj typ aj keď sa s ním dá dobre porozprávať. Kedysi som mala v sebe takú iskru a bola som nezabudnuteľná. Koho som si ukázala u toho som dokázala vzbudiť pozornosť. Dnes tomu tak nie je. Ja úplne neviem kvôli čomu som vyhasla. Ani som nepribrala ani nič také. Max zopár drobných vrások ktoré v 20tke neboli ale to je normálne nie je to nič co by nemal každý. Mám 31 a ako som dovŕšila 30 už to proste nie som ja. Starnem ako každý. Mladé 20tnicky sú stredobodom záujmu mužskej strany. ženy po 30 už menej. Vráti sa to ešte niekedy? Aspoň z polovice tak ako to bolo? Či už nebudem mať žiadne vyžarovanie a mám to prijať ze je to tak? Ďakujem

Strana
z2
anonym_d60bf5
17. júl 2025
@anonym_autor

@renesance80 asi si proste pekná a niečím výnimočná alebo máš len šťastie v živote

@anonym_autor ja mam 44 a bali ma chlapec, ktory by mi mohol byt synom 😂😂 je to take mladatko, ale padne to dobre, hoci s nim nikdy nic mat nebudem. A vies preco? Lebo sa neopustam. Chlapi zo mna maju pocit, ze mam vzdy dobru naladu. Nikto nevidi vonku moje zle dni... preco by som tym aj mala ludi naokolo obtazovat, ved kazdy ma to svoje... a v 30ke sa takto rucat, ked mas cely zivot pred sebou je nezmysel. Ak to nevies sama spracovat, skus psychologa. Dnes to uz nie je ziadna hanba.

autor
17. júl 2025
@0silvia0

@anonym_autor píšeš: Nikto sa nikdy o to vnútro nezaujímal nielen muži ale ani rodičia. Ako sa cítim co ma boli.

Každý len čaká, že sa všetci budú zaujímať práve o neho, ja sa pýtam, zaujímaš sa aj ty o druhých? Teraz si aj ty rodič, zaujímaš sa o vnútro tvojich rodičov? Čo ich trápi, boli? Či myslíš, že ich nemá čo bolieť?

@0silvia0 veru áno zaujímam. Zaujímala som sa o otca chcela mu pomôcť poslať ho na liečenie aj keď bol ku mne od detstva aký bol nevzdala som sa ho. Zabil sa alkoholom. Ale stala som pri ňom do poslednej chvíle 😔 s maminou mame teraz už veľmi dobrý vzťah zaujímam sa pýtam sa pomôžem vypočujem, v tomto s rukou na srdci naozaj dávam to co by som sama túžila dostávať (aj keď nie kvôli tomu to robím ale bolo by pekne to zažiť opačne)

autor
17. júl 2025
@mandzula

@anonym_autor zhasla tvoja vnutorna hviezda, lebo sa citis nenaplnena, odraza sa ti to na pohlade aj na vzhlade. Vzdy maju viac pozornosti ludia, na ktorych vidno, ze maju radost zo zivota. Ale zas sa netvarme, ze vekom ten zaujem neklesa, je to prirodzene.

@mandzula ja radosť mam. Milujem svoje deti svoju prácu idem študovať cestujem... Len nejaká spriaznena duša mi chýba. Vlečie sa to tak celý život proste už sa mi to pýta tiež zažiť kamarátstvo vzťah atď

0silvia0
17. júl 2025
@anonym_autor

@mandzula ja radosť mam. Milujem svoje deti svoju prácu idem študovať cestujem... Len nejaká spriaznena duša mi chýba. Vlečie sa to tak celý život proste už sa mi to pýta tiež zažiť kamarátstvo vzťah atď

@anonym_autor poviem otvorene, s takýmto ukrivdeným levelom si nepritiahneš k sebe kvalitného muža. Skús nájsť v živote radosť aj bez tých baliacich, obdivných pohľadov a niekto zaujímavý sa určite nájde. Musíš vyžarovať sebavedomie a radosť zo života, nie smútok a krivdu.

mandzula
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom uz len musis stretnut cloveka, ktory bude naladeny na tvoje signaly.

autor
17. júl 2025
@0silvia0

@anonym_autor poviem otvorene, s takýmto ukrivdeným levelom si nepritiahneš k sebe kvalitného muža. Skús nájsť v živote radosť aj bez tých baliacich, obdivných pohľadov a niekto zaujímavý sa určite nájde. Musíš vyžarovať sebavedomie a radosť zo života, nie smútok a krivdu.

@0silvia0 to ani nie je smútok ale bolesť. Niekedy ju necítim vôbec niekedy menej niekedy extrémne ako tieto posledné dni. Netuším co robiť s tým

0silvia0
17. júl 2025
@anonym_autor

@0silvia0 to ani nie je smútok ale bolesť. Niekedy ju necítim vôbec niekedy menej niekedy extrémne ako tieto posledné dni. Netuším co robiť s tým

@anonym_autor bolesť z čoho? Z nedostatku mužského ocenenia tvojej atraktívnosti?

autor
17. júl 2025
@0silvia0

@anonym_autor bolesť z čoho? Z nedostatku mužského ocenenia tvojej atraktívnosti?

@0silvia0 nie. Bolesť z toho ze nech som akákoľvek alebo idem kdekoľvek nikde si neviem nájsť človeka s ktorým to pôjde prirodzene budeme si rozumieť. Chyba mi ľudský kontakt bližší. Nie samotná pozornosť

anonym_d7b39d
17. júl 2025

Ty si teraz na dovolenke s deťmi?Asi tam vidíš manželské páry, rodinky a tebe to prišlo ľúto.

anonym_a0e41d
17. júl 2025

Nebude to tým, že nie si sama sebou, ale tŕpneš, či robíš dobre, či vravíš to, čo by ostatní chceli počuť a ostatní vycítia, že nie si autentická? Preto tam nevznikne také spontánne spojenie, iskra? Že sa bojíš byť taká, aká si naozaj, aby si niečo neprepískla, celý deň si v napätí, či je to ok, akoby len prežívaš v takej krehkej vaječnej skupine? V podstate by na začiatok stačilo, keby ťa niekto objal a prijal takú, aká si, bez nejakého núteného smalltalku? Počuj, kedy si sa naposledy od srdca zasmiala? Nie pousmiala, ale nahlas zasmiala. Sú ľudia, ktorí sa snažia zapadnúť do väčšiny, prispôsobiť sa, zapáčiť sa iným. Ale nedarí sa im vzbudiť záujem, lebo väčšinu ľudí prirodzene priťahujú sebavedomé osobnosti, nie šedý priemer.

kiki68
17. júl 2025

Joj zena, potrebujes aspon 2 teplych kamosov a budes do hodiny ziarit ako jadrova elektraren 😉

0silvia0
17. júl 2025
@anonym_autor

@0silvia0 nie. Bolesť z toho ze nech som akákoľvek alebo idem kdekoľvek nikde si neviem nájsť človeka s ktorým to pôjde prirodzene budeme si rozumieť. Chyba mi ľudský kontakt bližší. Nie samotná pozornosť

@anonym_autor hlbších ľudí sú mraky, keďže sú to väčšinou introverti, tak ťažšie nadväzujú vzťahy, skús byť aktívnejšia. Tiež mám kolegu, ktorý má 40, túži po priateľke,
a nejde mu to. Tiež mu chýba nejaká iskra asi, životná energia.
Porozmýšľaj, čo sa stalo, keď sa ti zmenilo vyžarovanie, čo sa udialo v tvojich signáloch, v tvojom živote, keď to máš takto.

autor
17. júl 2025
@anonym_d7b39d

Ty si teraz na dovolenke s deťmi?Asi tam vidíš manželské páry, rodinky a tebe to prišlo ľúto.

@anonym_d7b39d presne to 😔

autor
17. júl 2025
@anonym_a0e41d

Nebude to tým, že nie si sama sebou, ale tŕpneš, či robíš dobre, či vravíš to, čo by ostatní chceli počuť a ostatní vycítia, že nie si autentická? Preto tam nevznikne také spontánne spojenie, iskra? Že sa bojíš byť taká, aká si naozaj, aby si niečo neprepískla, celý deň si v napätí, či je to ok, akoby len prežívaš v takej krehkej vaječnej skupine? V podstate by na začiatok stačilo, keby ťa niekto objal a prijal takú, aká si, bez nejakého núteného smalltalku? Počuj, kedy si sa naposledy od srdca zasmiala? Nie pousmiala, ale nahlas zasmiala. Sú ľudia, ktorí sa snažia zapadnúť do väčšiny, prispôsobiť sa, zapáčiť sa iným. Ale nedarí sa im vzbudiť záujem, lebo väčšinu ľudí prirodzene priťahujú sebavedomé osobnosti, nie šedý priemer.

@anonym_a0e41d až mi vyšla slza. Vystihla si to úplne presne. Na ten smiech keď sa až človek drží za brucho si nepamätám. To už budú roky

petracandle
17. júl 2025

@anonym_autor to bude skôr tým, že muži na ktorých cieliš (čiže 30-40roční) sú v tomto veku už ženatí, s deťmi, hypo atď, takže už neskončia po každej fešande. Určite si pri pohľade na teba "poslintajú", ale už nebalia.

kiki68
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_a0e41d až mi vyšla slza. Vystihla si to úplne presne. Na ten smiech keď sa až človek drží za brucho si nepamätám. To už budú roky

@anonym_autor zacni zit, fuck the rules, break them 😉 Lebo inak budes mat bud v 60 obrodenie ( ako moja mama), alebo to zle dopadne. Ja sa smejem ako moncicak na heliu, mam taky hlas, myslis, ze ma zaujima, co si o tom niekto mysli? Proste som to ja a hotovo. Nenechaj si vziat radost zo zivota. A to som prave ten hlboky typ a velmi filozoficky, od skolky riesiaci existenciu vobec. Vzdy ked vidim rozne zeny, tak si hovorim, ze to nie je o krase, skor o tom ako vedia byt spokojne.

kiki68
17. júl 2025
@petracandle

@anonym_autor to bude skôr tým, že muži na ktorých cieliš (čiže 30-40roční) sú v tomto veku už ženatí, s deťmi, hypo atď, takže už neskončia po každej fešande. Určite si pri pohľade na teba "poslintajú", ale už nebalia.

@petracandle jemine vies ako balia? Ja len, ze som do materskej robila v butiku posledne cca 3 roky, normalne aj tie 20 rocne stenata ma balili a tiez moju 37 rocnu kolegynu. Som sa citila ako nejaka Milf 😂😂😂 Len im zena zalezie do kabinky nieco skusat a dotycny tam nevedel co so sebou. Niektori prisli vraj zene kupit kabat a pod a potom ze „ mate cas na kavu? „

renesance80
17. júl 2025
@anonym_autor

@renesance80 asi si proste pekná a niečím výnimočná alebo máš len šťastie v živote

@anonym_autor neviem či šťastie ,záujmi mužov sú predovšetkým vieme aké a preto ma už dlhé roky absolútne nezaujímajú, skôr sa divím ženám ,ktoré ich stále riešia a nevenujú sa sebe

anonym_fba7e9
17. júl 2025

Ach chudatko.. tuším iba ďalšia žena, ktorej ide/išlo o pozornosť. Aspoň vieš ako to má väčšina mužov 🙂 vyzniem teraz zle ale tvoja krása a rovnako aj záujem od mužov pôjdu už iba dole kopcom.

Neopúšťaj sa , taký je život 🤷

reanda
17. júl 2025

joj, vsak ale ked si 'hlboky' typ, ktory chce vnutorne suznenie s partnerom, tak preco sa zameriavas na zmurkanie? ved tak by si si aj tak nenasla muza, ktoreho zaujima tvoje vnutro.. teraz, ked uz nie si dvadsatrocna kraska a neobzrie sa kazdy len ta tvojim 'obalom', tak mas prave vacsiu sancu najst niekoho, koho zaujima aj to vnutro.. len na to si niekedy treba pockat a prilis to nesilit

wayway
17. júl 2025

Mam pocit, ze tvoja strata iskry v skutocnosti znamena stratu radosti zo zivota a motivacie. Tieto veci sa daju vycitat z tvare… Mozno si vyhorena zo zivota, vztahov, kde sa ty prisposobujes a snazis a musis zapasovat do nejakeho obrazu, zatial co ti druhi si robia co chce a spravaju sa ako chcu a neberu privelmi ohlady na teba. Krok vpred je vykaslat sa na to, ako posobis na druhych a co ty musis pre nich splnit, aby ta „prijali“. Zacni hladat v zivote radost a motivaciu a riesit svoj smutok. Potom pride aj iskra. Vyhladavaj a obklopuj sa dobrymi ludmi. Nesebeckym ludom (a ani muzom) nepride zatazko mat druhych pohodovych ludi rad „len tak“ a akceptovat ich mierne nedokonalosti. Teraz sa podla mna vidis skaredsia a starsia ako si. Si mlada zena, nemas 20 ale stale si mlada. Ludia s depkou vidia vsetko ciernejsie… Tak ti predovsetkym prajem usmev a nadej ;).

Strana
z2