icon

Stratila som chuť na sex s manželom. Čo robiť?

11. apr 2026

Dá sa toto zmeniť? Mame dieťa ročne. Muž vkuse v práci. Je workoholik. Ale úplný. Vkuse odkladá sex. Až dokym mi to prerástli asi cez hlavu a už ho nechcem ani ja. Nie nemá druhu ani to neni žeby som ho nepritahovala starám sa o seba proste ms to nebaví keď som chcela sex a on zd na to že je unavený tak už nechcem ani ja. Prejde to? Alebo čo mam robiť? Nerobím dosť preto? Veď aj ja som unavená

Strana
z2
anonym_b13091
12. apr 2026

@anonym_autor tak nič, muž ťa miluje, nikoho nemá,... a nemá ani s tebou sex, ale v pohode, keď ťa miluje a si sexy, tak len treba čakať, určite sa niečoho niekedy dočkáš, či sexu, to nevieme, ale vlastne to ani nie je dôležité...🥹

marca12
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_214c84 to si nemyslím 😂😬🙏.. lubime sa.. každý deň mi to “pripomína”. Moja otázka len znela že či to prejde. Určite nechcem takto žiť.

@anonym_autor Podla mna to neprejde. Ale vsak pises,ze ste mali minuly tyzden 2x. To pri malom babatku nie je az taka katastrofa. Hlavne to netreba nechat zajst daleko,lebo sa odcudzite a to uz potom nejde napravit. Mali by ste sa o tom rozpravat,preco je unaveny,ci si uvedomuje dosledky a ci ho netrapi,ze sa odcudzite a rozbije rodinu.

anonym_214c84
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_9eab04 a ešte k tebe ja nie som z tých žien ktoré po pôrode sú “zaseknuté” a odmietajú sex 😉 ani v tehu som neodmietala. Ani po. A to som mala sekciu.

@anonym_autor mala-nemala....píšeš,že ťa nanzel odmieta atď atď...teraz sa obhajujes/aj jeho/ako mate dosť toho sexu😆😆😆😆😆😆😆ale no tak...

autor
12. apr 2026
@anonym_214c84

@anonym_autor mala-nemala....píšeš,že ťa nanzel odmieta atď atď...teraz sa obhajujes/aj jeho/ako mate dosť toho sexu😆😆😆😆😆😆😆ale no tak...

@anonym_214c84 zjavne sa ta to dotklo tých emoji si mohla dať ešte viacej 😬😬😬 … iba som odpovedala že vôbec to nie je tým že by som ho odmietala počas tehu alebo po pôrode. Iba toľko

anonym_214c84
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_214c84 zjavne sa ta to dotklo tých emoji si mohla dať ešte viacej 😬😬😬 … iba som odpovedala že vôbec to nie je tým že by som ho odmietala počas tehu alebo po pôrode. Iba toľko

@anonym_autor co sa ma malo dotknúť?Véd ja nie som autorom tejto témy,ale ty😆Priťahuje ho iná zena-zmier sa s tym🤷‍♀️

autor
12. apr 2026
@anonym_214c84

@anonym_autor co sa ma malo dotknúť?Véd ja nie som autorom tejto témy,ale ty😆Priťahuje ho iná zena-zmier sa s tym🤷‍♀️

@anonym_214c84 ty sama vieš čo sa ta dotklo 😉 ale Oki 😘😘

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor precitala som túto diskusiu a z chuti sa zasmiala🤣
Dievča zlate..najprv píšeš jedno,potom druhé.
Najprv sa ideš postačovať,ako ta manžel odmieta-dostanes rady-reakcie,možno osobne skusenosti žien a ty sa hneď na margo toho branis🤣Zrazu máš sexu dost-minuly týždeň 2× 🤣vlastne zrazu nikde problém nie je🤣
Takto,ak ta odmieta/co je zjavne/ tak už ho nepritahujes-ako ti písali vyssie.Zmier sa s tým.Bud sa on zmieril s tým,že bude s tebou bez intimity,alebo to ma niekde inde a vec je vybavená.

autor
13. apr 2026
@nela82

Najprv sa ideš postačovať,ako ta manžel odmieta-dostanes rady-reakcie,možno osobne skusenosti žien a ty sa hneď na margo toho branis🤣Zrazu máš sexu dost-minuly týždeň 2× 🤣vlastne zrazu nikde problém nie je🤣
Takto,ak ta odmieta/co je zjavne/ tak už ho nepritahujes-ako ti písali vyssie.Zmier sa s tým.Bud sa on zmieril s tým,že bude s tebou bez intimity,alebo to ma niekde inde a vec je vybavená.

@nela82 ak čítaš pozorne tak nepíšem jedno cez druhé. 😃😃😃😃 iba odpovedám že pred týždňom bol 2x. A cez tehotenstvo som ho neodmietala ani po pôrode. Ale väčšinou sex je 1 za dva týždne. Ale cennim že pod svojim menom to píšeš ☺️. Ak dostáva žena takéto reakcie potom sa nečudujte že si tu ženy agresívne a neviem čo. Iba žena ženu vie dogabat 😁 jasne hned musí mať druhu ženu Ano presne tak 😂
Alebo ho už nepritahujem 😂 starám sa o seba nie som pribrata a som stále sexi. A každý deň mi to dáva na oči. Len ten sex
🤷‍♀️

anonym_55a865
13. apr 2026

Naivita najvyššieho stupňa 😀 ja som bola dlhodobo vo vzťahu, kde mi partner tak veril, že ani netušil, že som ho celé roky podvádzala. Áno, mám neposluďnú dieru medzi nohami a milujem sex, milujem adrenalín, vzrušenie. To, že sex s ním som mala, ktorý trval 2 minúty bolo pre mňa nič, tak som to hľadala inde a celých 15 rokov nič netušil a aj teraz kebyže mu poviem, že som ho podvádzala, neuverí. Proste nie a vlastne nie len on, ale ani moja rodina, ani moji známi, dokonca ani moje deti by nikdy neverili, akým životom som žila. To len na margo toho, že na isto ma ten môj manžel nepodvádza, na isto ma miluje tak veľmi, že na inú ani nepozrie, na isto sa mu ani ch*j nepostaví pri inej a bohužiaľ sa mu nepostaví ani pri tebe. Tak buď aj naďalej naivná a mysli si ako veľmi ťa tvoj muž miluje. Lebo odmietanie sexu s manželkou je ten najkrajší prejav lásky.

autor
13. apr 2026
@anonym_55a865

Naivita najvyššieho stupňa 😀 ja som bola dlhodobo vo vzťahu, kde mi partner tak veril, že ani netušil, že som ho celé roky podvádzala. Áno, mám neposluďnú dieru medzi nohami a milujem sex, milujem adrenalín, vzrušenie. To, že sex s ním som mala, ktorý trval 2 minúty bolo pre mňa nič, tak som to hľadala inde a celých 15 rokov nič netušil a aj teraz kebyže mu poviem, že som ho podvádzala, neuverí. Proste nie a vlastne nie len on, ale ani moja rodina, ani moji známi, dokonca ani moje deti by nikdy neverili, akým životom som žila. To len na margo toho, že na isto ma ten môj manžel nepodvádza, na isto ma miluje tak veľmi, že na inú ani nepozrie, na isto sa mu ani ch*j nepostaví pri inej a bohužiaľ sa mu nepostaví ani pri tebe. Tak buď aj naďalej naivná a mysli si ako veľmi ťa tvoj muž miluje. Lebo odmietanie sexu s manželkou je ten najkrajší prejav lásky.

@anonym_55a865 gratulujem 😀

anonym_55a865
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_55a865 gratulujem 😀

@anonym_autor Negratuluj mi, ale si uvedom, že odmietanie sexu s vlastnou manželkou nie je prejav lásky. Je to hanba, ponížovanie. A na tvojom mieste by som mu tie reči o únavé neverila. Možno sa mu po pôrode tvoja vagína už nepáči, skús sa ho na to opýtať.

autor
13. apr 2026
@anonym_55a865

@anonym_autor Negratuluj mi, ale si uvedom, že odmietanie sexu s vlastnou manželkou nie je prejav lásky. Je to hanba, ponížovanie. A na tvojom mieste by som mu tie reči o únavé neverila. Možno sa mu po pôrode tvoja vagína už nepáči, skús sa ho na to opýtať.

@anonym_55a865 ja som nemala prirodzený pôrod 😀 je taká ista ako aj bola. Hanba je podviesť svojho muža. Veď vidim že je unavený ani len cvičiť nejde. Ani sa len sám neurobi. Ano viem lebo ma plne semenníky vždy . Proste mu niečo chyba myslím nejaký vitamin alebo niečo v tele podľa mňa.

autor
13. apr 2026
@nela82

@nela82 píšeš na svojom profile o Šikane ale sama to robíš. Keď sa chová tak isto tvoj syn ako ty, nečudujem sa.

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@nela82 píšeš na svojom profile o Šikane ale sama to robíš. Keď sa chová tak isto tvoj syn ako ty, nečudujem sa.

@anonym_autor toto si moja zlata prestrelila.Neznesies pravdu-ty si vlastne veľký problém pre vlastného manžela.Necudujem sa mu.
Môjho syna si do huby neber!Máš dieta-ved uvidíš čo ťa ešte čaká,keď ako matka sa ideš vysmievať z môjho dieťaťa skrz príspevku?Si úbohá.Zjavne to vidí aj tvoj muž.
Inak-sikanu vlastného dieťaťa by si zažiť nechcela,ale nie nadarmo sa hovorí,že karma je zdarma.

nela82
13. apr 2026
@anonym_55a865

@anonym_55a865 ona je pribrzdena.Prilis vysoke ego a manžel jej isto paletuje kade tade.

autor
13. apr 2026
@nela82

@anonym_autor toto si moja zlata prestrelila.Neznesies pravdu-ty si vlastne veľký problém pre vlastného manžela.Necudujem sa mu.
Môjho syna si do huby neber!Máš dieta-ved uvidíš čo ťa ešte čaká,keď ako matka sa ideš vysmievať z môjho dieťaťa skrz príspevku?Si úbohá.Zjavne to vidí aj tvoj muž.
Inak-sikanu vlastného dieťaťa by si zažiť nechcela,ale nie nadarmo sa hovorí,že karma je zdarma.

@nela82 ja sa nevysmievam. Lenže ty šikanuješ ako dospela osoba. Ja nejdem niekde do témy sa napojiť aby som sikanovala a ponizovala ženy ako ty. Ale Ano, karma je zdarma 😚

nela82
13. apr 2026
@anonym_autor

@nela82 ja sa nevysmievam. Lenže ty šikanuješ ako dospela osoba. Ja nejdem niekde do témy sa napojiť aby som sikanovala a ponizovala ženy ako ty. Ale Ano, karma je zdarma 😚

@anonym_autor TY píšeš piate cez deviate...ty si problemova ženská riadne.A to nemusím sa skrývať za anonym.

autor
13. apr 2026
@nela82

@anonym_autor TY píšeš piate cez deviate...ty si problemova ženská riadne.A to nemusím sa skrývať za anonym.

@nela82 😂

samo848595
Dnes o 02:32

@anonym_autor mohol by som ti pomôcť

Strana
z2