icon

Chuť na častý sex: Ako to zvládať?

7. apr 2026

Caute máte to tak aj vy? Máte chlapov ktorí fakt že makajú celý týždeň? On je vždy unavený :( ja by som chcela mať sex aj 3x za deň. Bez srandy. Nie nemá druhu a ani nie som pribrata, starám sa o seba. o tom mi ani nepíšte prosím 😊 mame ročne dieťa aj ja som unavená to mi verte 😂 ale aj tak ho chcem šukať 🙉

Strana
z3
dennissa16
7. apr 2026

@anonym_autor nemám to tak, našťastie

anonym_c4353f
7. apr 2026

😰 už zase?

anonym_e1fdd4
7. apr 2026

Zase ty? Furt dookola? Daj si nejaké tabletky predpísať, lebo ty nie si ok.

autor
7. apr 2026

Takže zjavne nie som jediná 😃👍🏻

anonym_a6a5e3
7. apr 2026

Musela som to poslať mužovi 😀 , máme doma rovnaký problém 😂.

anonym_486747
7. apr 2026
@anonym_autor

Takže zjavne nie som jediná 😃👍🏻

@anonym_autor jeden z vás má rozum, ten druhý dieru 😁

autor
7. apr 2026
@anonym_a6a5e3

Musela som to poslať mužovi 😀 , máme doma rovnaký problém 😂.

@anonym_a6a5e3 fakt 🤣 koľkokrát mávate sex?

anonym_a6a5e3
7. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a6a5e3 fakt 🤣 koľkokrát mávate sex?

@anonym_autor veľmi málo, ak poviem 3x do mesiaca tak preháňam 🥲. Viedli sme na túto tému už xy diskusií, ale nijak sme to nevyriešili.

autor
7. apr 2026
@anonym_a6a5e3

@anonym_autor veľmi málo, ak poviem 3x do mesiaca tak preháňam 🥲. Viedli sme na túto tému už xy diskusií, ale nijak sme to nevyriešili.

@anonym_a6a5e3 aj my tak isto 🥱 a koľko máte rokov ak sa môžem spýtať? Koľko ste spolu?

anonym_a6a5e3
7. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a6a5e3 aj my tak isto 🥱 a koľko máte rokov ak sa môžem spýtať? Koľko ste spolu?

@anonym_autor medzi 35 a 40 . 6 rokov.

ivicatolic
7. apr 2026

@anonym_autor inak veľmi pekne sa vyjadruješ... také vhodné k ľúbostnému aktu....

autor
7. apr 2026
@ivicatolic

@anonym_autor inak veľmi pekne sa vyjadruješ... také vhodné k ľúbostnému aktu....

@ivicatolic no prepáč ale som taká nadrzana že milovanie by som si nechala na potom 😬 najprv by som ho asi reálne že vyšukala 😃🥱

anonym_e1fdd4
7. apr 2026
@anonym_autor

@ivicatolic no prepáč ale som taká nadrzana že milovanie by som si nechala na potom 😬 najprv by som ho asi reálne že vyšukala 😃🥱

@anonym_autor takéto vyjadrovanie by som netolerovala nikomu, ani mužovi, ani žene. Ak sa takto chováš a vyjadruješ, tak sa nečuduj, že chlapa prejde chuť.

autor
7. apr 2026
@anonym_e1fdd4

@anonym_autor takéto vyjadrovanie by som netolerovala nikomu, ani mužovi, ani žene. Ak sa takto chováš a vyjadruješ, tak sa nečuduj, že chlapa prejde chuť.

@anonym_e1fdd4 haha, tak schválne nech sa tu vyjadrí nejaký muž. Či by ho prešla chuť 😁

dennissa16
7. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_e1fdd4 haha, tak schválne nech sa tu vyjadrí nejaký muž. Či by ho prešla chuť 😁

@anonym_autor a tvoj muž, co hovorí na to, keď mu oznámis, že ho chceš vyšukať?

autor
7. apr 2026

Bavi ma vás provokovať inak 😃 keď ste takéto a myslite si, že takéto vyjadrovanie mam na dennej báze. Samozrejme, že mu to nehovorím takto 🙉 on mne to hovorí takto, ked je fakt nadrzany 😬

anonym_0bb16d
7. apr 2026

@anonym_autor Tak buď sa s tým zmier alebo si nájdi iného partnera na život.

thirstymonk
7. apr 2026
@anonym_autor

Bavi ma vás provokovať inak 😃 keď ste takéto a myslite si, že takéto vyjadrovanie mam na dennej báze. Samozrejme, že mu to nehovorím takto 🙉 on mne to hovorí takto, ked je fakt nadrzany 😬

@anonym_autor "Šukať" mám chuť asi tak raz za pol roka... Úplne bezbožne, jak z posledneho Pčka. A milovať sa chcem tiež trikrat denne a milujem sa trikrát mesačne. Keď Boh dá. Niekedy ani to.

Keby mne žena povedala, že ma chce ošukať, hneď ju zdrapim za prdel a idem na to. Ale ak by mi to povedala - konkrétne to slovo šukať - častejšie ako raz za pol roka, asi by sa mi to zhnusilo.

dennissa16
7. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jaaaj, že to len tu si prišla hrať sexuálnu drsnacku/šukačku a čakáš ma mužské pokolenie, ktoré ti napise, že by takú brali vsetkymi 🙌

autor
7. apr 2026
@dennissa16

@anonym_autor jaaaj, že to len tu si prišla hrať sexuálnu drsnacku/šukačku a čakáš ma mužské pokolenie, ktoré ti napise, že by takú brali vsetkymi 🙌

@dennissa16 nie, ja len odpovedám že prečo by sa to muzom nepáčilo?
Nehovorím to vôbec mužovi takto. Ide iba o moje myslenie v hlave 😬 ale samozrejme že vie že som dosť

autor
7. apr 2026

A neviem prečo riešite to slovo , nenapísala som nič zle. Som len človek. Rada sa milujem. Ale keď dlho nie je sex, tak čo myslite? Radšej z neho a aj on zo mňa vyšuka dušu 😃😂 nech vás netrafi šľak podaktorxch.. ja si myslím že na toto sa chytajú len tie ženy ktoré sex majú násilu alebo ho nemajú vôbec. Alebo ho nechcu. A to je v poriadku. Ale nekazte druhým chute 😂😬

anonym_da4b12
7. apr 2026

@anonym_autor V nadpise ma byt i alebo u?

anonym_c7e0d4
8. apr 2026

Ja bezne pouzivam podobne slova pri muzovi. Ved sme dospeli. Co mu mam kvetnato a romanticky opisne vyjadrovat vyznam spojenia milovat sa?

dennissa16
8. apr 2026
@anonym_autor

A neviem prečo riešite to slovo , nenapísala som nič zle. Som len človek. Rada sa milujem. Ale keď dlho nie je sex, tak čo myslite? Radšej z neho a aj on zo mňa vyšuka dušu 😃😂 nech vás netrafi šľak podaktorxch.. ja si myslím že na toto sa chytajú len tie ženy ktoré sex majú násilu alebo ho nemajú vôbec. Alebo ho nechcu. A to je v poriadku. Ale nekazte druhým chute 😂😬

@anonym_autor a ako často máš teda sex? Nech sme aspoň v obraze, či je to na sťažovanie alebo to máš len ako taký “zlozvyk”

bomba36
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor napíš Borisovi, ten to má rád a tinedžerkami.. neverím že toto píše dospelá osoba

anonym_486747
8. apr 2026
@anonym_e1fdd4

@anonym_e1fdd4 presne. Môj bývalý muž bol síce dobrý milenec,ale mal občas taký nápad, či čo to mal v hlave, počas milovania mi "šepkal že by ochutnal moju p...že by ma vyšukal atď atď" a mne vtedy v hlave preplo a už som len myslela na to, kedy to skončí, lebo má chuť prešla.

anonym_dbe12c
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor myslím že je úplne v poriadku mať chuť aj na drsný sex. Aj keď každý to má veľmi individuálne nastavené, ale, ak je medzi dvoma láska naozaj skutočná hlboká láska tak sa väčšinou dvaja milujú a potom majú na seba aj takú tú dravú "násilnú" chuť. Myslím že paradoxne viac žien má takúto chuť. Lenže to je veľmi krehká hranica a chce to dvoch vedomých ľudí, lebo napríklad ak by som ja cítila z muža že mu naozaj ide len o trtkanie tak tam by bola v momente stopka, a zase aj v dlhodobejších vzťahov ak by sa viac sexovalo ako milovalo a hlavne po nejakom drsnom sexe by partneri neostali ešte po tom pri nejakej jemnej nehe ale išli hneď niečo iné riešiť, láska sa pomaly z takéhoto vzťahu vytráca. Ale ze isto..a keďže človek potrebuje viac lásku ako sex , tú lásku začne hľadať inde. Takže aj milovanie aj sex je super len treba to robiť vedome🙂

anonym_926d94
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prosimta ani ich nerieš su to zabrzdené kravy. Sem sa neoplatí nic pisat lebo dostaneš minimum rad. Skoro každá je tu zakomplexovaná zo svojho života a v témach len chytajú za slovíčka a podpichujú. Neviem ci je to dobou alebo su tie ženy proste padnuté na hlavu ale fakt tu väčšina chodi iba rýpať a zdvíhať si ego.
A co ze chyba autorke sex? Co vas do toho? Ked neviete poradit buďte ticho nikto nie je zvedavý na vase “múdre” rady. Česť výnimkám a dobrým ženám, ktoré vedia dat normálnu radu milú láskavu bez odsudzovania a kritizovania

anonym_5d44f8
8. apr 2026

Veď ty si urob na ňom svoje a on nech ide spať 😃

anonym_cda3a0
8. apr 2026

@anonym_autor mne sa tiež chce častejšie ako mužovi😉niekedy mi stačí len, keď sa o neho obtieram vyskúšaj je to Win-Win.Otrasna doba, keď muži nechcú sex

Strana
z3