Stratilo libido a suchosť pri sexe
Ahojte, toto bude veľmi intímna téma, tak verím, že nikoho nepobúrim. Vždy som bola veľmi náruživá žena, veľmi povedzme vaginálne vlhká, od mojich 14-15 rokov, až mi to prekážalo. Sex som mala rada, užívala som si ho. Avšak niečo sa zmenilo od mojej asi 43tky. V prvom rade kleslo mi libido, nemám záujem už tak o sex. Chcem intimitu, byť spolu, objímať sa, maznať sa, ale samotný sex pre mňa nie je potrebný. Viem však, pre muža áno. Tak sa snažím premôcť... ale.... vôbec nie som vlhká, aj keď používam lubrikačný gél, samotný sex je pre mňa bolestivý, páli ma to tam a som suchá. Popravde sa snažím premáhať počas toho a zatvárať oči a predstavovať si niečo iné a modlím sa, aby bol už koniec, lebo ma to bolí. Môj partner nie je typ 5 minútovky, sex si užíva a chce ho aspoň 20 minút, meníme polohy a ja ticho trpím a chcem, aby sa už urobil. Niekedy som taká suchá, že ho ani nevie dať dovnútra, jednoducho to nejde. Po sexe som dole úplne podráždená, červená, bolestivá a musím sa dať dokopy. Partner sex chce a ja mu ho chcem dať, ale neviem. Pre neho orálny sex nie je riešením. Ja čo som celý život mazala poriadne a sexovala som niekoľko čísel za sebou, teraz nie som schopná normálneho sexu. Neviem si ženy rady. Som z toho nešťastná. Partner už vie, že ma to bolí a že pritom trpím.
@anonym_autor je to o psychike, lebo keď tam dole dáš pred sexom kopu gélu, tak to musí ísť, ale toto je už o inom o hlave a nie vagíne. A prečo sa pýta? Veď vie, už niekoľko rokov, že máš problém, tak prečo ide 20 minút, orál nechce. Za mňa, je to sebec. Pomery sa zmenili, zmeniť prístup musí aj on. Menej, iné techniky, prestávka od sexu na nejaký čas, ... a pod.
@rejka7 to všetko robíme, sú niekedy aj mesiace, kedy nemáme sex, lebo on ma rešpektuje. Ale ja sex chcem mať, tak ako som ho mávala pred tým. A chcem sexovať normálne, možno už nie 2x denne, ale aspoň každý druhý deň.
@anonym_autor " Žiaľ v každom vzťahu je sex dôležitý a keď to nefunguje, nie je to dobré " to fakt? Žena my sme vyše 2 r nemali sex ( ok sú tam aj zdravotné problémy ) ale vieš čo? Predstav si inak všetko medzi nami dobre funguje, je všetko v poriadku, milujeme a máme sa radi. Nvm kadiaľ berú ľudia že ten sex je super dôležitý pre vzťah a ked tam to nie je tak to už nie je vzťah 🙄
@stellarstar majú povrchný vzťah, stačí ako o celej situácii píše...
@anonym_autor
Treba sa zmierit s tym, ze starnes a nieje to ako za mladi.Prichadzas do prechodu, hormony blbnu a bude to este horsie.Takze vyskusaj gely co ti tu radili
Okrem toho, ze ides do prechodu moze to byt nejaky vnutorny blok voci tomu chlapovi a telo ho odmieta ked ti ani gely nezaberaju
Charakterovo ten chlap nebude terno ako ho tu popisujes
Urcite mate len tento jeden problém?
@rejka7 to všetko robíme, sú niekedy aj mesiace, kedy nemáme sex, lebo on ma rešpektuje. Ale ja sex chcem mať, tak ako som ho mávala pred tým. A chcem sexovať normálne, možno už nie 2x denne, ale aspoň každý druhý deň.
@anonym_autor čiže máš chuť na sex ale nevieš zvlhnut?
@anonym_autor čiže máš chuť na sex ale nevieš zvlhnut?
@goodidea mám, síce menej ako som mala, lebo predtým som bola taká, že som nikdy nemala dosť. Teraz aj chuť mám, ale neviem zvlhnúť a pri sexe ma to bolí a som z toho nešťastná.
@goodidea mám, síce menej ako som mala, lebo predtým som bola taká, že som nikdy nemala dosť. Teraz aj chuť mám, ale neviem zvlhnúť a pri sexe ma to bolí a som z toho nešťastná.
@anonym_autor rozumiem,no proste potom ak máš chuť že ti je ten sex príjemný a chces ho,tak potom nájsť nejaký vhodný lubrikant
Skus denne kazdy vecer zvhlcujuce capiky do posvy, nie iba krem. A ak to nepomoze, treba ist na gyndu a skusit Ovestin. Pisala som ti to vyssie, sestra si ho pochvaluje a kombinuje s Ialuna.
Skus denne kazdy vecer zvhlcujuce capiky do posvy, nie iba krem. A ak to nepomoze, treba ist na gyndu a skusit Ovestin. Pisala som ti to vyssie, sestra si ho pochvaluje a kombinuje s Ialuna.
@simsalabim ďakujem, hormóny brať môžem nemôžem, tak skúsim tú lalunu.
@simsalabim ďakujem, hormóny brať môžem nemôžem, tak skúsim tú lalunu.
@anonym_autor Ovestin je iba krem s aplikatorom, teda posobi lokalne a nepouziva sa denne. Mozno by si ho mohla.
@anonym_autor teraz si protirečíš. V pôvodnom príspevku píšeš, že sa premáhaš, predstavuješ si niečo iné a modlíš sa, aby už skončil. Píšeš, že ticho trpíš a chceš, aby sa už urobil. Citujem: "Po sexe som dole úplne podráždená, červená, bolestivá a musím sa dať dokopy." Teraz tvrdíš, že ťa rešpektuje a sex nemáte aj mesiace. Zmenila si rétoriku po našich vyjadreniach, že je sebec. Nám to môže byť jedno, ide o teba. Za mňa je nepochopiteľné ísť proti sebe a trpieť. Ak ťa ľúbi, mal by ťa pochopiť, rešpektovať tvoje nepohodlie. On nevidí, ako sa pri tom tváriš? ja tú bolesť veľmi dobre poznám a nedokážem ju zamaskovať. Manžel hneď prestane a pokračujeme inak.
@anonym_autor teraz si protirečíš. V pôvodnom príspevku píšeš, že sa premáhaš, predstavuješ si niečo iné a modlíš sa, aby už skončil. Píšeš, že ticho trpíš a chceš, aby sa už urobil. Citujem: "Po sexe som dole úplne podráždená, červená, bolestivá a musím sa dať dokopy." Teraz tvrdíš, že ťa rešpektuje a sex nemáte aj mesiace. Zmenila si rétoriku po našich vyjadreniach, že je sebec. Nám to môže byť jedno, ide o teba. Za mňa je nepochopiteľné ísť proti sebe a trpieť. Ak ťa ľúbi, mal by ťa pochopiť, rešpektovať tvoje nepohodlie. On nevidí, ako sa pri tom tváriš? ja tú bolesť veľmi dobre poznám a nedokážem ju zamaskovať. Manžel hneď prestane a pokračujeme inak.
@anonym_7f8c73 nie, počas toho, keď zo bolí sa premáham. Keď do mňa vnikne. Áno, počas toho sa modlím, aby bolo po tom. Ale to nič nemení na situácii, že chuť na sex mám a pokiaľ do mňa nevnikne, som vzrušená, len suchá.
@anonym_autor skus tento. Maximalna spokojnost nevysycha a dobre maze. Nedrazdi, je sice drahsi ale vydrzi dlho a staci ho malinko. Riesila som rovnaky problem toto ho vyriesilo.
@anonym_96dffd roky pouzivam tento a iny by som nechcela. Tiez som vyskusala vsetko mozne. Ano nie vzdy sa da, treba o tom komunikovat.
@mirokub aj keby som nemala hormonálny profil ok, tak čo by sa stalo? Hormóny brať nemôžem, na sóju som alergická.
@mirokub aj keby som nemala hormonálny profil ok, tak čo by sa stalo? Hormóny brať nemôžem, na sóju som alergická.
@anonym_autor je to aj o pohode. Ked mas hlavu inde a si v strese aj to to ovplyvnuje. Skus ten lubrikant a porozoravaj sa o tom s muzom. Este co pomaha je drmek Vitex jahnaci. Odporucaju ho aj gynekologovia. Pozri si to.
@palculienka40 o com sa mam s nim rozpravat? Ved sme sa uz o tom rozpravali niekolko krat. On nechce mat sex, ked ma to boli a je mi to neprijemne.
@palculienka40 o com sa mam s nim rozpravat? Ved sme sa uz o tom rozpravali niekolko krat. On nechce mat sex, ked ma to boli a je mi to neprijemne.
@anonym_autor veď teba to boli stále, písala si že to pretrpis, teraz píšeš že nechce sex, potom že ho chce 20min, orál nechce, tak máte sex alebo nie, keď píšeš že ho nechce keď ťa to boli? Máš tu kopec rád, na nič skoro nereagujes, len si tu protirečiš, pretože ak by nechcel sex keď ťa to boli, tak neriešis že ťa niečo bolí a modlis sa kedy to skončí. Alebo si len robíš prdel
@anonym_autor aha ok. Tak skus ten lubrikant. 😉
@anonym_autor veď teba to boli stále, písala si že to pretrpis, teraz píšeš že nechce sex, potom že ho chce 20min, orál nechce, tak máte sex alebo nie, keď píšeš že ho nechce keď ťa to boli? Máš tu kopec rád, na nič skoro nereagujes, len si tu protirečiš, pretože ak by nechcel sex keď ťa to boli, tak neriešis že ťa niečo bolí a modlis sa kedy to skončí. Alebo si len robíš prdel
@anonym_df8ce9 on sex chce, ale nie, ked ma to boli. Ja ten sex chcem, ale ak ma to boli, tak sa modlim, aby uz bol koniec. Na konci mu uz hovorim, prosim urob sa.Chcem, aby sa vsetko vratilo do normalu a zvladla so aj dve - tri cisla za sebou.
Inak pozdravujem admina, čo prepísal názov témy: Stratilo libido je naozaj TOP 😂
@anonym_autor toto prepisovanie tiez neznasam, castokrat to uz potom nedava uplne zmysel. hroza!
Skus orálne pupalkovy olej. Mne toto robí brutálnu vlhkosť, az to bolo moc, tak som znížila dávku na 1 tabletku za cyklus 🤣
@mirokub a toto bol o čom príspevok? Poradil si mi konkrétne čípky? Alebo nejaký lubrikant?
@mirokub a toto bol o čom príspevok? Poradil si mi konkrétne čípky? Alebo nejaký lubrikant?
@anonym_autor Nečítala som príspevky. Už ti tu poradili vaginálne čípky Cicatridina? Sú veľmi dobré.
@mirokub škoda snahy, kopec žien jej tu všeličo poradilo a má v paži. Protirečí si v každom druhom reagovani. Ona nehľadá ani riešenie problému, chce sa len namazat lebo starne, aj to len zvonku
@anonym_autor poradil ti, ze mas skusit daco hormonalne. Lebo to ti vie dokazatelne pomoct.

@rejka7 on nechce mať sex, keď ma to bolí. aj počas toho, chce prestať, keď vidí, že to nie je ok.
@anonym_autor je to o psychike, lebo keď tam dole dáš pred sexom kopu gélu, tak to musí ísť, ale toto je už o inom o hlave a nie vagíne. A prečo sa pýta? Veď vie, už niekoľko rokov, že máš problém, tak prečo ide 20 minút, orál nechce. Za mňa, je to sebec. Pomery sa zmenili, zmeniť prístup musí aj on. Menej, iné techniky, prestávka od sexu na nejaký čas, ... a pod.