icon

Stretávame sa len u mňa

31. aug 2023

Stretávame sa tri mesiace, na začiatku sme si povedali, že zatiaľ nič vážne, ak by sme si rozumeli a bolo nám spolu fajn, tak časom by sme videli či aj niečo vážne. Trikrát sme spolu boli vonku, na káve, na obed, prechádzka atď. Potom som ho pozvala k sebe. Problém je..alebo neviem či problém, skôr neviem čo si o tom myslieť je, že on ma k sebe zatiaľ nepozval. Ja už premýšľam, analyzujem čo v tom môže byť, či nemá partnerku prípadne manželku, keď sme len u mňa a ani nenavrhne stretnutie u neho.
Neviem či to má nejakú budúcnosť, ja by som chcela vzťah. Mali sme sa stretnúť teraz v sobotu, ale že dostal ponuku ísť niekde na trip, že nad tým premýšľa, ale zároveň dodal, že ale už je dohodnutý so mnou. Prišlo mi to také manipulačné...
Chcela by som len vedieť nestranné názory.
Ďakujem 🙂

maratonka
31. aug 2023

podobná diskusia je aj: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-zistit-ze-ma-vazny-zaujem/ ... veľmi si sa naviazala na človeka, ktorého ani nepoznáš, nevieš o ňom nič,... Čo o ňom vieš , tak to sú kraviny - dopravák naozaj nerieši vlámačky.. a ani mesto nevieš- vieš len to, čo Ti povedal, ale či je to pravda ??? .... Jeho rodinu, kamarátov, kolegov ... poznáš? Zoznámil Ťa aspoň s jedným z nich za tie 3-4 mesiace? A priezvisko - už vieš?

autor
31. aug 2023

@maratonka Nie, s nikým ma nezoznámil.

maratonka
31. aug 2023

už som to raz písala, vnímam Ťa ako citlivú, až jemnocitnú bytosť. Musíš sa odpútať od svojej predstavy o skvelom vzťahu s ním. Veď to asi aj vieš... Určite behá po svete a aj okolo Teba veľa iných chlapcov, ktorí sú oveľa lepší, zaslúžiš si niekoho lepšieho. Neboj - stretneš ešte toho pravého. (tento pravý nie je )

h2
31. aug 2023

Na hľadanie v katastri nestačí okres. Musíš vedieť katastrálne územie. Keď vieš mesto, ktoré má viac katastrálnych území, tak skús všetky.

autor
31. aug 2023

@h2 Ja som vyhľadávala fyzické osoby na katastri, tam meno a priezvisko a okres stačí.

autor
31. aug 2023

@maratonka Ďakujem. Asi skôr hlúpa a nekonečne naivná, že vždy niekomu naletím.

h2
31. aug 2023

Dáš mi link, kde si hľadala? Neviem o takom, kde by stačil okres.

autor
31. aug 2023
maranco
31. aug 2023

Podľa mena hľadaj tu https://cica.vugk.sk/VL_vyber.aspx

tanyag
31. aug 2023

Poznám muža, ktorý pár mesiacov nepozval priateľku k sebe do bytu (nie, nebol to môj priateľ, ale priateľ osoby mne blízkej) a dôvodom vôbec nebola žiadna iná žena, manželka alebo deti...vieš, čo bolo dôvodom? Hanbil sa za to, aký má záchod 🤭🤭🤭 v byte mal vraj čisto, ale záchod úplne od vodného kameňa až žltý...to mi tá osoba vravela, že bola v jeho meste a trebalo jej na toaletu...on samé výhovorky, že do reštiky alebo kaviarne atď. a ona na drzovku, že veď ty tu neďaleko bývaš, tak idem k tebe...nevedel z toho vykľučkovať, tak už povolil...a sú spolu už 12 rokov a dodnes sa na tejto situácii smejú...
Veď na drzovku mu povedz, že by si rada zašla k nemu na kávu 🙂 a podľa reakcie uvidíš...

h2
31. aug 2023

Tam ti ale len okres nestačí. Všade, kde sa vyhľadávajú údaje z katastra nehnuteľností, je potrebné zadať katastrálne územie.

autor
31. aug 2023

@h2 Ja tam vyhľadávam podľa fyzických osôb, tam stačí meno a okres.

h2
31. aug 2023

Prepáč, ale to sa mi nechce veriť. Bez zadania katastrálneho územia ťa to ani nepustí ďalej.

iv007
31. aug 2023

Poznala som podobneho chlapika. Chodili sme spolu dlhe mesiace, vyslovene sa vyhybal tomu aby som isla k nemu, vyhovaral sa.. Vzdy som sedela v aute a cakala ho pred domom a isli sme von alebo ku mne. Casom som zistila, ze bol neskutocny bordelar😱 pritom vzdelany uspesny chlap co by si mohol platit upratovacku.

lilke
31. aug 2023

Autorka, nebýva v podnájme? Potom by si ho na katastri nenašla...

tanyag
31. aug 2023

@h2 Ja som majiteľka bytu, a skúsila som to na tom linku, čo dala autorka...
Najprv som zadala katastrálne územie a moje priezvisko...našlo
Potom som zadala len obec a moje priezvisko...a našlo taktiež 🙂 takže možné to je...aj bez katastralného územia...
Ak si majiteľka nehnuteľnosti...skús si to sama...🙂 mne to našlo v oboch prípadoch...

h2
31. aug 2023

@tanyag Ale ona píše, že zadala len okres.

tanyag
31. aug 2023

@h2 píše, že zadala meno a okres

h2
31. aug 2023

@tanyag Áno, tak. Meno a okres. Nie obec. Najprv musíš zadať to katastrálne územie, ináč ťa to k menu ani nepustí. Tebe stačila obec, lebo ak má obec len jedno katastrálne územie, nabehne tam automaticky. Ja viem, o čom píšem, som geodetka s cca 25 ročnou praxou. Vyhľadávanie údajov na katastri je môj "každodenný chlebík". Bez katastrálneho územia to nejde.

tanyag
31. aug 2023

@h2 Nehádam sa...ja som dala len moje priezvisko a mesto Trebišov 🙂 chápem, čo myslíš...ale nevieš, kde autorka býva...možno tiež len v meste malom ako napr. ja...čiže ak jej to nenašlo, tak možno nie je majiteľom žiadnej nehnuteľnosti...
Ak mňa to pustilo ďalej a našlo moju nehnuteľnosť len ma základe priezviska a mesta, pustilo by to ďalej aj ju...tiež som išla tak ako autorka - cez fyzickú osobu...ale ako som písala vyššie...nehádam sa...len píšem, že mňa to ďalej aj bez zadania katastrálneho územia pustilo 🙂 čiže aj to tvoje tvrdenie, že to človeka ďalej nepustí nie je správne 🙂

tanyag
31. aug 2023

@h2
Pozri 🙂

h2
31. aug 2023

@tanyag Tak áno, v prípade mesta, ako Trebišov, je to možné, lebo má len jedno katastrálne územie a to Trebišov. Ja sa nehádam, tvrdím to isté, čo ty. Ale autorka trvá na tom, že jej stačil okres. Teda, okrem mena. Trebišov je zhodou okolností aj okresné mesto. Ale v prípade, že niekto býva v meste, ktoré nie je okresné, alebo býva na dedine, tak mu názov okresu nestačí.

tanyag
31. aug 2023

@h2 Chápem aj ja. Ale ako som písala, nevieš ani ty, ani ja, kde autorka býva, resp. kde býva jej známosť 🙂 myslím, že ak by ju to ďalej nepustilo, tak by to spomenula, ona len napísala, že jej nič nenaslo...čiže z toho vyplýva asi len jedno, že pravdepodobne nie je majiteľom žiadnej nehnutelnosti 🙂 idem už, dobrú noc 🙂

kristiii
1. sep 2023

Zažila som niečo podobné. Zo začiatku sme chodili hlavne von, neskôr ku mne. Ja som ale vedela, že on býva s otcom, ale aj to, že jeho otec robí na dve zmeny a má tým pádom každý druhý týždeň poobede byt prázdny. Aj tak ma nikdy nezavolal, tak som sa mu tam raz pozvala, respektíve doslova nanutila sama 😅. V jeho izbe, keď som chcela pozrieť výhľad, tak som položila ruky do asi centimtrovej vrstvy prachu, tak som pochopila, že chudák, musel kvôli mne po dlhej dobe upratať. A ako pohostenie bola JEHO obľúbená bonboniéra 🤣. Proste to bol lafo, čo sa nechal radšej obskakovať u mňa. A čo sa týka toho výletu, je to naozaj manipulatívne. Ak chce ísť radšej na trip, má sa ťa normálne spýtať, či by ti to nevadilo. Je v poriadku, že má aj kamarátov. Ono zas napríklad ten môj dotyčný spomínaný na mne visel a všetko a všetkých kvôli mne rušil (tak ako ti ženy tu písali, že by to tak v začiatkoch malo byť), ale mňa to napríklad dusilo, v podstate to bol jeden z dôvodov, prečo som sa s ním rozišla. Možno je na tom podobne, ale ten spôsob jeho/tvojho rozhodovania sa mi tiež nepozdáva.

sim_mi
1. sep 2023

@tanyag @h2 pokial to je ta ista autorka z diskusie, ktoru sem baby pridavali (co dam ruku do ohna, ze to je ona) tak on byva pri Brne, neviem teda, co skusa

maratonka
1. sep 2023

skúša a pokúša sa o zázrak - že chlap, ktorého pár krát videla, ktorý nejaví o ňu záujem a nič o ňom nevie, že sa do nej zaľúbi

janka_23
1. sep 2023

@maratonka mne by frekvencia stretnutia raz za mesiac jasne naznacovala ze ten chlap ma ma v paži, ale tak autorka asi stále čaká na zázrak 🤷🏼‍♀️

tanyag
1. sep 2023

@sim_mi
Teraz som si prešla tú diskusiu a tiež mi to sedí aj na autorku tejto diskusie, čiže neviem, o čo jej ide 😁
Ale to nemení nič na tom, o čom sme debatovali s @h2 🙂

domkakvet
1. sep 2023

Ked byva sam tak je to zvlastne, ine by bolo keby este s niekym byval.

maratonka
1. sep 2023

@janka_23 presne tak, ale nie len frekvencia stretnutí, ale aj to, že o ňom nevie základné info ako sa volá, kde býva, aký má vzťah s rodinou, kamarátmi... Zase plánované stretnutie zrušil akýsi výlet ... a videli sa naposledy začiatkom júla. Prečo na ten výlet nejde aj ona? Lebo ju tam NECHCE!