icon

Stretávame sa potajomky a mne to nerobí dobre na psychiku

3. sep 2023

Ahojte, zvyknem čítať rôzne diskusie tu a aj názory, odpovede. Chcela by som sa na jednej strane tiež vyrozprávať a aj sa poradiť. Niektoré ma istotne aj odsúdia ale sme ľudia,sto ľudí, sto chutí...
Som slobodná (rozvedená) a už dosť dlhú dobu sa stretávam s jedným mužom (rozvedený) ktorý oficiálne však so mnou nechce byť,iba potajomky sa stretávame čo mi už asi nerobí dobre hlavne psychicky. Sex medzi nami funguje úžasne ale asi to je všetko a čím ďalej tým viac mám pocit, že by som to mala asi ukončiť. Sú aj týždne, keď sa mi vôbec neozve, potom zrazu vtedy keď si samozrejme chce užiť a vždy vyhrá on, nakoľko vie, že mám pre neho slabosť. Musím dodať, že žije stále s bývalou. Ukončiť, neukončit? Neviem si to predstaviť, že by sa ma už nikdy viac nedotkol,nepobozkal avšak na druhej strane táto radosť trvá pár hodín,potom opäť ticho a prázdnota v mojom živote a tiež by som niekedy túžila po tom aby som sa mala s kým vonku prechádzat, či si dať niekde kávu,kino...

nikaeli
9. sep 2023

5 rokov si mu robila rohožku?? to myslíš vážne? 😯🤦🏻‍♀️
* on je akože 5 rokov rozvedený a stále žije s ex? ja som myslela, že je to zálezitosť pár týždňov a že trebárs ešte riešia BSM, ale takto??
* ste z jednej dediny a stretávate sa u teba - to ho nikto nikdy nevidel zakrádať sa do tvojho domu?
* videla si sms, kde sa mu exka vyhráža, že ak bude s niekým randiť, nedá mu deti? a kde mu ich nedá, keď spolu naďalej žijú? na čo by mu to písala do správy, keď mu to môže povedať do očí?

karolinakr
9. sep 2023

jaj ty si ho uz poslala?

autor
9. sep 2023

@nikaeli ano,zial ano,uplne vazne... nevidel,lebo neskoro v noci chodil.sms nevidela,len to hovoril sice raz som uvidela na vlastne oci kde pisala ze ak sa da so mnou dokopy, deti neuvidi.
@karolinakr neposlala,ved sa zas neozval ako zvykol predsa takze "nebola moznost"

katkami123
9. sep 2023

Ale o tom rozhoduje súd a nie ona či si on deti uvidí alebo neuvidí. Potom sú vadní obaja ak takto realne spolu žijú a nemuseli sa ani rozvádzať.

autor
9. sep 2023

@katkami123 moje slova a ked som mu to x krat povedala ja som bola ta blba ktora nevie ich,jeho pochopit

karolinakr
9. sep 2023

Takže on bol lenivy aj pre " košík" si prísť? tak to už naserie 😂

katkami123
10. sep 2023

Tak potom keď ty ho nevieš ešte pochopiť, tak tam asi nie je o čom, keď je taký drzý, ze ešte z teba blbú robí.

autor
10. sep 2023

@katkami123 tak tak. Skoda za tie roky... ach ja blba...ale lepsie neskoro ako nikd

nika185
10. sep 2023

A kedy ste sa stretávali ked je vraj pod papučou s jeho ,,ex" ? Dokonca keď o vás vedela, že sa mu vyhrážala, že neuvidí deti a k tomu mu potrebovala poslať sms, ked spolu bývajú? Určite vie akú má pracovnú dobu, či spolu pracujete? Alebo kde ste sa spoznali, keď je doma nakrátko? Nerozumiem.

autor
10. sep 2023

@nika185 pisala som vyssie ze po robote v noci. Ona uz vtedy spi ako vacsina ludi o takom case. A ta sms bola poslana ked ho vyhodila na par tyzdnov a potom prijala spat lebo potrebovala peniaze,pomoc s detmi...

katkami123
10. sep 2023

Pre pána 😂😂😂 to človek nevie či sa smiať alebo plakať. To tebe nevadilo ho zakazdym do noci čakať? Veď si musela byť nevyspaná na druhy deň. Ze nech si užije a potom šup šup domov, nech ex manželka nezistí? To kde je láska, kino, výlet, reštaurácia, welness, spoločne nákupy, dovolenky? To ste celých tých 5 rokov iba takto fungovali, že sa vytriasol a hajde domov? Veď to si mu robila prostitútku zadarmo.

charlotte911
10. sep 2023

a to takto si fungovala 4 roky? OMG dobrá výdrž a to ti nedoplo, že ťa má za....utekaj kade ľahšie a nájdi si chlapa, ktorý k tebe nebude utekať potajomky v noci, ale budete na verejnosti deň, noc a sláviť spolu Vianoce. Taký exot je na smiech, zhoď tie ružové okuliare, kopni ho raketovo do zadku, aby mohol prisť niekto, kto si ťa bude vážiť a neklamať ťa. Daj svojim deťom otčima, ktorý vás bude milovať a nie takého, čo stojí za prd a hlavne nezakopni zasa o zadaného, proste takého, čo zdieľa jednu domácnosť s manželkou alebo hoc aj ,,ex,, takých sviniarov pošli rýchlo kade lahšie, nezabúdaj, že roky ti utekajú a hádam nepremárniš mladosť s nejakým trtkošom, držím palce, aby sa na teba slnko usmialo a prišiel ten pravý, taký, čo ťa bude mať naozaj rád ako aj tvoje deti a nebude s tebou len kôli sexu ako hento čudo vybité.

nika185
Autor odpoveď zmazal
nika185
10. sep 2023

a vy spolu pracujete?
a ked ho vyhodila býval u teba?
ak si to neukončila, urob to, to je kus chmula a nie chlapa a jeho žena by mala urobiť to isté, vykopnúť ho navždy

autor
10. sep 2023

@katkami123
@charlotte911 ano,takto som "fungovala" viac ako 5r. Cakala ho do noci,potom on si siel domov a ja do roboty. Asi takato hlupa zena este jedna nenajde. Ked bol mimo domu,vykopnuty,vratil sa k mame na ten cas. Ani ho nenapadlo dat nam sandu uz ani vtedy...
@nika185 nepracujeme spolu,ja som ho vzdy cakala. Mate pravdu,teraz to uz vnimam aj ja tak, kedze ruzove okuliare uz su out.

autor
10. sep 2023

Opr este jedna sa nenajde 🙂

katkami123
10. sep 2023

Ja, že keď ho vykopla, býval u teba 🫣🤦🏻‍♀️,… Kks…. No ty máš vydrž. To už vtedy ti mohlo dopnúť, keď si mu ani za to nestála, radšej išiel ku mame, že ako ťa berie. To na také poleno máš slabosť?

katkami123
10. sep 2023

Vieš ako sa musí o tebe vyjadrovať poza chrbát, keď ti nedava pred ostatnými vôbec žiadnu úctu, ze niečo spolu máte a ide radšej k mame bývať? To pred jeho ex si určite taká a onaká a nikdy nič s tebou nemal ani nechce mať, to ty ho cely čas otravuješ…

No bude ti nabudúce pod okienkom klopať v noci, zavolaj rovno jeho ex manželke, že ti tu v noci klope na okienko a nech si ho príde zobrať, teba to otravuje. A bolo by vyriesene.

autor
10. sep 2023

@katkami123 100x som mala chut to urobit a ukazat jej spravy ako o nej pisal,frigidna a mozno lesbicka ze ju sex vobec nebavi... viem si to predstavit ako sa o mne vyjadruje, o tom niet pochyb
@katkami123 mohlo ano :( sprosta p... som ,nic viac :( neviem ci dokazem este niekomu uverit este

katkami123
10. sep 2023

Pozri… príde, zavolaj jej, ze kde ma svojho ex manžela. A vyriešené. Keď sa bude pýtať a chcieť vedieť viac, tak jej ukáž správy. Len sa prosím ťa, už nikdy viac tak neponižuj a nenechaj ponižovať.

kataina
10. sep 2023

urobila si chybu, poučila si sa a musiš si odpustiť, mať sa rada. Nehovor o sebe škaredo, všetko nech je odteraz inak. Najlepšie ked nebudeš s nimi vôbec komunikovať, nevíriť emócie, nebud pomstychtiva ani zakerna. Dorazíš ich mlčaním. Dorazia sa sami. Keby na teba kydali špinu, brán sa opat bez emocii. Odstrihni sa. Daj si čas na reset, a veci budu jasnejšie.
Bud k sebe dobra ! Nehovor že si "taka onaka" Maj sa rada!
Držím palce

katkami123
12. sep 2023

Ahoj, už sa ti ozval?

autor
12. sep 2023

@katkami123 nie.vobec a podla mna sa uz neozve a aj dobre robi sice ja som mala sto chuti ho poslat do riti

nika185
12. sep 2023

ten by si zaslúžil zostať sám, aj manželka by ho mala znova vykopnúť, lebo zachvíľu bude u inej hovoriť tú svoju rozprávku a oblbovať hlavu, milenky sa menia a žijú ďalej svoj život, no manželka je stále jedna a možno nič netušiac takto žije vedľa hnusného potkana

charlotte911
12. sep 2023

@nika185 ktovie, možno nič netušiac aj jeho manželka tu píše a radí jej a ani len netuší, že sa jedná o ňu, nuž daj nám vedieť ako to dopadlo, držím palce

petronelag
13. sep 2023

On teraz čaká, že mu budeš vyvolávať. Celé to uzavrieť, nekontaktovať ani jeho ženu, ani jeho.

katkami123
13. sep 2023

Z tvojho popisu je to doslova čudák a podivín, ktorý ťa vedome ponižuje a neváži si ťa. Toto si nemala ani začínať, veď to ani vzťah nie je, vyslovene len si zatrtkať a ísť domov. Toto si už mala dávno ukončiť, už dávno bolo neskoro. Treba mat aj nejakú sebaúctu.

autor
13. sep 2023

@nika185
@charlotte911
@petronelag
@katkami123 ja sa mu neozvem ani nahodou,nikdy som to ani nerobila lebo co ak prave mu kuka do tel a uvidi ze mu ja pisem.jemu to aj vyhovovalo,nemusel sa bat,pisal ked bola ona v robote,on v robote,na wc... podla mna uz davno vypisuje inej,oblbuje druhu,tretiu a veru ta jeho ex nic netusi

autor
13. sep 2023

Dakujem vam 😍

madeline1
13. sep 2023

Preco s nim randis, ak zije s inou?!