icon

Stretávame sa potajomky a mne to nerobí dobre na psychiku

3. sep 2023

Ahojte, zvyknem čítať rôzne diskusie tu a aj názory, odpovede. Chcela by som sa na jednej strane tiež vyrozprávať a aj sa poradiť. Niektoré ma istotne aj odsúdia ale sme ľudia,sto ľudí, sto chutí...
Som slobodná (rozvedená) a už dosť dlhú dobu sa stretávam s jedným mužom (rozvedený) ktorý oficiálne však so mnou nechce byť,iba potajomky sa stretávame čo mi už asi nerobí dobre hlavne psychicky. Sex medzi nami funguje úžasne ale asi to je všetko a čím ďalej tým viac mám pocit, že by som to mala asi ukončiť. Sú aj týždne, keď sa mi vôbec neozve, potom zrazu vtedy keď si samozrejme chce užiť a vždy vyhrá on, nakoľko vie, že mám pre neho slabosť. Musím dodať, že žije stále s bývalou. Ukončiť, neukončit? Neviem si to predstaviť, že by sa ma už nikdy viac nedotkol,nepobozkal avšak na druhej strane táto radosť trvá pár hodín,potom opäť ticho a prázdnota v mojom živote a tiež by som niekedy túžila po tom aby som sa mala s kým vonku prechádzat, či si dať niekde kávu,kino...

Strana
z6
autor
13. sep 2023

@madeline1 to je prehnane slovicko , to nebolo nikdy rande :( neviem co som si myslela,ze naivne som verila,dufala moze sa za mna nehanbit a ukazat aj na verejnosti,mylila som sa

madeline1
13. sep 2023

Tak sa opytam inak, preco si sa stretavala, ak nie teda randila s muzom ktory zije s inou zenou? Vas vztah bol ovplyvneny tymto, aj ked si to najskor nevidela. Najdi si naozaj slobodneho.

charlotte911
13. sep 2023

škoda že sa tu nepíšu mena takých krásavcov

autor
14. sep 2023

@madeline1 lebo som sa zalubila a vzdy dufala :(

any_soj
14. sep 2023

Ahoj. V prvom rade gratulujem k rozhodnutiu! Si statočná, vytrvaj v tom... A v druhom rade - píšeš, že nevieš, či niekomu ešte uveriš. Už som to sem písala, neviem, či si si pustila. Super podcast, o tom, čo si všímať, ako zistiť, či je druhý schopný vzťahu alebo len využívania. Nie je to nemožné zistiť. Len si musíš vážiť seba aspoň tak, ako si ťa vážim ja, cudzia žena, ale pokladám ťa za vzácnu, hodnú toho, aby ťa niekto miloval. Podcast sa volá Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť je pre teba - 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

katkami123
14. sep 2023

Zas podľa mna môže oblbovat, ale nie každá žena mu pristane na takýto druh stretávania, takze mu to ostane iba pri tom oblbovaní. Zas tiež asi nebude bratt Pitt, ze sa už všetky o neho potrhajú.

autor
14. sep 2023

@any_soj dakujem,pustim si to a dakujem moc za slova,potesili ma a dodavaju silu 🥰

autor
14. sep 2023

@katkami123 kto vie. Hajzlom patri svet , urcite uz mu na to skocila dalsia. Je mi to uz fuk, vobec ma to nezaujima,netrapi.

autor
25. sep 2023

@katkami123 ahoj,poslusne hlasim ze este stale nic a uz podla mna oblbuje dalsie 😁 nevadi. Vobec mi nechybaju uz jeho oblbovacky 😃

katkami123
25. sep 2023

No škoda reči… a možno mu len ex manželka dala zaracha. Divný to chlap. Nájdeš lepšieho. Tiež netreba brat hneď čokoľvek len kvôli tomu, že je to blízko po ruke a z jednej dediny, keď o niekoľko km ďalej nájdeš ďaleko lepšie. Ty musíš zmeniť postoj k sebe a naučiť si vážiť samu seba, inak si zas nájdeš debila. Pokým si nestanovíš jasné hranice a čo od vzťahu očakávaš a čo má spĺňať, stáť si za tým a ísť do toho s rozumom, tak sa nikam nepohneš.
Tu si prečítaj :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfb...

autor
26. sep 2023

@katkami123 dakujem 😍 urcite si nechcem najst niekoho nasilu len aby bol. A dakujem aj za link,idem si precitat 😃

pochod
3. mar 2024

On nežije s bývalou ale s terajsou a ty si jeho bokovka 🤣

marca12
3. mar 2024

Ako si to vyriesila?

autor
3. mar 2024

@marca12 už sa nestretávame. Skončila som

adka176
3. mar 2024

Ja mám len jednu básnickú otázku " prečo sú tí muži také svine? " Také riadne hovädá...???

pochod
4. mar 2024

@adka176 by ste sa cudovali, ze koľko vydatych žien ma bokovky tak ako tento špekulant o ktorom bola rec v príspevku. Takze to pomenovanie "hoväda" neplatí len pre jedno pohlavie bohužiaľ 😂

katarinka89
4. mar 2024

Rozhodne úkoncit a uvedomiť si svoju hodnotu.....

ibatanecnica
4. mar 2024

@melanta ja sa tak čudujem že ešte niekto môže byť tak naivný. A určite spolu nespávajú - myslím so ženou, Či aj tá jeho ,,spolubývajúca,,vie, že sú rozvedení

tiika
4. mar 2024

Je to pre teba asi tazke ukončiť. Chceš a potrebuješ niekoho blízkeho, a aj keď si sama uvedomuješ, že toto nezodpovedá tvojim predstavám, je to aspoň “niečo”. Vieš, že ukončiť tento vzťah bude bolieť, možno sa budeš musieť ešte brániť voci pokusom dotyčného obnoviť tento neperspektivny vzťah. Áno, jemu určite vyhovuje, nemá žiadne záväzky, berie si len to, čo chce, nič neinvestuje. Takto sa naozaj nespráva niekto, kto o teba stoji a s kým chceš ty tvoriť budúcnosť. Zároveň však nevies kedy, či vôbec stretneš niekoho, kto by bol pre vzťah lepsi.
My to tiez nevieme a ani ti nepovieme.
Avšak poviem ti, že pokial budeš s aktuálnym milencom, zatváraš si tým iné dvere. Nechavas šliapať po svojej hrdosti, dôstojnosti, citoch, sebahodnote a to sa niekde odrazí. Najlepšie by bolo sama sa rozhodnut, že už ďalej nechceš trpiet vo vzťahu k opačnému pohlaviu. Máš možnosť sa vo vnímaní mužov posunúť ďalej. Verím, že dokážeš pre seba v tomto nájsť poučenie, nie zatrpknutie, zlosť či hnev.

autor
4. mar 2024

@tiika ďakujem za povzbudivé slová.mas pravdu.boli aj dvaja,traja, ktorí o mňa mali záujem ale ja som ich odmietla,lebo som v nich hľadala jeho a sama neviem prečo, veď sama som vedela a viem čo je zač.dnes som už múdrejšia, škoda, že som prišla na to až za takú dlhú dobu.

Strana
z6