icon

Stretla som podnikateľa: Zrazu sa mi vyhýba?

21. okt 2024

Som sama, uz mam 50 a zoznamila som sa s muzom. Podnikatel, velmi sympaticky, ma firmu, dobre zaraba, dom, auto. Stretavali sme sa parkrat v tyzdni asi 4 mesiace, kecali, smiali sa, aj flirtovali a nikdy nic nebolo. Strasne dobre nam bolo citili sme sa spolu fajn. A sme pokecali samozrejme aj o sukromi. Niektore dni sme si cez den pisali, niekedy az vela. Priznam sa, ze mi bolo divne, ze taky chlap je sam (rozvedeny, deti velke, rovnako ako ja), a ze nema pri sebe volajaku zlatokopku. Aj ked so mnou flirtoval, nikdy nejak vyrazne nic nepodnikol smerom ku mne, okrem letmeho dotyku, alebo ze sa postavil tesne vedla mna, ked sme nieco niekde pozerali, alebo mi ukazoval. Nakoniec sme skoncili unho v posteli, povazovala som to za dostatocny cas a pekne vyustenie celeho obdobia. Aj sex bol s nim velmi dobry. Este v ten den, vsetko ok, ale na druhy uz to bolo ine, poslala som mu spravu, slusne ale stroho odpovedal. Cely den sa neozval. Na druhy den som mu zase napisala, ako sa ma, to iste: V pohode. Ked to tak bolo aj treti den, tak som mu so smajlikom napisala, ze tusim si sa ma zlakol. Neodpisal vobec. Vecer som napisala znova, ci je vsetko ok. Vraj ano a nic viac. Na dalsi den, uz mi bolo jasne, kolko bije, tak som mu napisala, ze sme dvaja dospeli ludia a snad si teda narovinu povieme co a ako, a ze ked som nieco spravila, budem rada, ked mi to povie, nie som si vedoma. Odpovedal podrazdene, ze on ma firmu a nema cas mi odpisovat kazdu chvilu (zrazu). A ze mi dakuje za spolocnost, teraz musi ale pracovat a pripadne sa ozve.
Nechapem to. Pripada mi to ako velmi komplikovana cesta, ako dostat 50r. zenu do postele. Alebo vobec nejaku zenu, ked chcel iba sex. Ak som mu v comkolvek nevyhovovala, myslim, ze sa mohol k tomu postavit trochu zrelsie. A aj keby to bola pravda, ze mu zrazu do toho nieco vletelo, stale si myslim, ze to mohol ponat inak a hned mohol napisat druhy den, (aj keby sa uz vtedy chcel z toho vyvliect), ze je zrazu zaneprazdneny a ozve sa v priebehu tyzdna. To som este nezazila, hrat takeho mrtveho chrobaka u 55r chlapa. Ako sa moze niekto takto otocit o 180°? To je nejaky psycho?

Strana
z5
germaniawerks
25. nov 2024

Možno bolo chybou napísať mu, že sa ťa zľakol, a tak podobne. Pretože tým si seba etablovala ako lovkyňu a jeho ako korisť. A to asi nie je vhodná poloha, ak vzťah je to, čo chceš. Takže ak bolo medzi vami takýchto momentov viac, možno nebude mať chuť pokračovať.

Strana
z5