Stretla som podnikateľa: Zrazu sa mi vyhýba?
Som sama, uz mam 50 a zoznamila som sa s muzom. Podnikatel, velmi sympaticky, ma firmu, dobre zaraba, dom, auto. Stretavali sme sa parkrat v tyzdni asi 4 mesiace, kecali, smiali sa, aj flirtovali a nikdy nic nebolo. Strasne dobre nam bolo citili sme sa spolu fajn. A sme pokecali samozrejme aj o sukromi. Niektore dni sme si cez den pisali, niekedy az vela. Priznam sa, ze mi bolo divne, ze taky chlap je sam (rozvedeny, deti velke, rovnako ako ja), a ze nema pri sebe volajaku zlatokopku. Aj ked so mnou flirtoval, nikdy nejak vyrazne nic nepodnikol smerom ku mne, okrem letmeho dotyku, alebo ze sa postavil tesne vedla mna, ked sme nieco niekde pozerali, alebo mi ukazoval. Nakoniec sme skoncili unho v posteli, povazovala som to za dostatocny cas a pekne vyustenie celeho obdobia. Aj sex bol s nim velmi dobry. Este v ten den, vsetko ok, ale na druhy uz to bolo ine, poslala som mu spravu, slusne ale stroho odpovedal. Cely den sa neozval. Na druhy den som mu zase napisala, ako sa ma, to iste: V pohode. Ked to tak bolo aj treti den, tak som mu so smajlikom napisala, ze tusim si sa ma zlakol. Neodpisal vobec. Vecer som napisala znova, ci je vsetko ok. Vraj ano a nic viac. Na dalsi den, uz mi bolo jasne, kolko bije, tak som mu napisala, ze sme dvaja dospeli ludia a snad si teda narovinu povieme co a ako, a ze ked som nieco spravila, budem rada, ked mi to povie, nie som si vedoma. Odpovedal podrazdene, ze on ma firmu a nema cas mi odpisovat kazdu chvilu (zrazu). A ze mi dakuje za spolocnost, teraz musi ale pracovat a pripadne sa ozve.
Nechapem to. Pripada mi to ako velmi komplikovana cesta, ako dostat 50r. zenu do postele. Alebo vobec nejaku zenu, ked chcel iba sex. Ak som mu v comkolvek nevyhovovala, myslim, ze sa mohol k tomu postavit trochu zrelsie. A aj keby to bola pravda, ze mu zrazu do toho nieco vletelo, stale si myslim, ze to mohol ponat inak a hned mohol napisat druhy den, (aj keby sa uz vtedy chcel z toho vyvliect), ze je zrazu zaneprazdneny a ozve sa v priebehu tyzdna. To som este nezazila, hrat takeho mrtveho chrobaka u 55r chlapa. Ako sa moze niekto takto otocit o 180°? To je nejaky psycho?
@lucka_ke ako veľa ľuďom dopne po sexe keď sa ten druhý stiahne, že ok asi sme si v Tom nesadli... Mne by bolo trápne keby sa mi chlap napríklad ozval len kvôli tomu aby vravel, že niesom v posteli pre neho dosť príťažlivá, alebo že som sklamala jeho očakávanie. To radšej nech sa ten chlap neozve 😅 ako v tomto prípade..
Čo chcel dosiahol, nevyhovovalo mu to a možno mu vadil aj ten nátlak z jej strany, veď z toho cítiť zúfalstvo keď žena takto vypisuje aj keď z druhej strany záujem nieje.
@dharmasanata mne sa to síce nestalo, ale podľa mňa je elementárna slušnosť sa ozvať a ukončiť to, alebo proste sa len tak neodmlčať... ale ja som už stará 🙂
@dharmasanata Vies co, toto by si musela zazit.
@grof_monte_christo ja som si už zažila kade čo, aj takéto odmlčanie..
@dharmasanata Zaboli to, ked ti to spravi niekto, od koho to absolutne necakas, ani nemusis byt neviem ako zalubena.
@777januska777 presne čo by akože zmenilo keby sa mu neozvala? No jednoducho by len nevedela na čom je.. neznášam nevyjasnené veci, autorka urobila len dobre a aspoň vďaka správam prišla na to, ze ani 55r chlap nemusí byť nutne vyspelý.. 😒
Inak mne sa to tiez stalo, sice nie hned po sexe, ale po spolocnej dovolenke a vo vztahu, teda ja som to tak vnimala ako vztah, s odstupom casu to beriem tak, ze chcel spolocnost na tej dovolenke a viac ocividne nie, zil totiz v zahranici. Bola som mladsia, zalubena, velmi ma to ponizilo a zabolelo, schudla som niekolko kg. Casom ma opat kontaktoval, ale u mna skoncil. Tiez netusim, co to malo cele znamenat..
citanim tejto temy sa tak zamyslam, ci naozaj prvy sex je az takto dolezity a ze ak ano, tak ja budem potom uz bez chlapa asi do konca zivota.... Ja sa proste neviem len tak odviazat, urcite nie s clovekom ktoreho poznam 3 mesiace... co je podla mna uplne v pohode doba, kedy to sklzne do postele... akoze ako sa zachovat? stretavas sa s niekym, je ti sympaticky... evidentne si nachadza na teba cas aj on.... romantika jak vysita... potom prvy sex a hned koniec??? lebo panko mal inu predstavu, ktoru ani nepovedal, len proste ocakaval???? a pritom ak by dotycny domu dal sancu - tak skor zisti, ci si naozaj v sexe nerozumeju, alebo islo zo strany zeny len o zdrzanlivost.... robit taketo zavery po jednom sexe je tak pritiahnute za vlasy......
@grof_monte_christo skús si vygoogliť "dismissive avoidant attachment style" a čím sa vyznačujú takíto ľudia. Veľakrát sa v nich niečo zlomí v momente, keď sa k niekomu citovo viac pripútajú. Veľmi mi to pripomína tvojho ex priateľa, podľa toho čo si napísala.
V mladosti sme narazili na kadejakých ha ha . Samozrejme aj z počutia a kúsenosti kamaratuch známych.uuz človek nemá klapky na očiach. Ale keď aj má tak si v tých rokoch radšej ani verejne neprizná.
Ano kríza stredného veku býva nie len u mužov,ale aj u žien. Neobíde hlavne tých čo sa nevybláznili a neužili si v mladosti .
Za mňa je to strašne detinské a v 50tke dávať to na Mk mi príde uz fakt smiešne 🙊 Čakala by som to od 20tky čo ešte veľa toho nezažila a nemá rozum ani skúsenosti.
@cukroska tak vieš, zabudla si na fakt, že vek ešte nemusí odrážať skúsenosti vo vzťahoch. Napríklad ja poznám ženu, ktorá má 50+ a nikdy v živote nemala normálny vzťah s mužom. Žije s rodičmi.
@ina2405 Myslim, že toto on nemá. Je to taky normálny chlap, ma za sebou 20 ročne manželstvo a 2 dlhodobejšie vzťahy. To bolo čisto o tom, že mu nesadol ten sex.
@janickacrazy Tak to pravda.
Pre Teba bol sex super ale pre neho zrejme nie. Alebo sa mu nieco konkretne nepacilo. Nic viac nic menej .
Zaujímavá téma
@autorka len som ti chcela este napisat, ze ty si nic zle neurobila. Je uplne v poriadku, ze si sa ozvala. Suhlasim s tym, co tu uz niekto napisal, ze hrat sa na to kto sa prvy ozve je take pubertalne, to si myslim, ze zreli ludia nerobia🤷♀️ kazdopadne on sa zachoval ako hulvat, mohol ti normalne vysvetlit, ze nema zaujem pokracovat. Takze ty si nic nevycitaj, verim, ze pride niekto iny s kym to klapne
Nie, nie je psycho. Bol akurat nadrzany, tak bol sex. Potom mu to prišlo trápne, ze sa s tebou vyspal, lebo to ani nemal povodne v pláne. Nepriťahovala si ho natoľko, aby ta chcel fyzicky od prvej chvíle. Proste taky kamarátsky sex zo zúfalstva z jeho strany. Hanbí sa a preto hra mŕtveho chrobáka. Hod to za hlavu, je to tak ako pisem, ver mi. Chlapi su taki, aj keď ich tá žena az tak nepritahuje, proste je situacia a vyspia sa s nou. Možno veril, že tym sexom sa u nieco u neho zobudí. No zobudil sa akurát tak odpor k tebe, preto ten chlad. Na tvojom mieste pozbieram zvyšky sebaucty a bloknem ho všade. Uz za ním nedoliezaj, jeho mlčanie a chlad je jasná odpoved. Nechce ta a nikdy chcet nebude.
Zrejme to nesplnilo jeho očakávania alebo tvoja postava, sa mu nepáčila.Čím viac vzdelanejší a pri peniazoch, tým majú muži vyššie nároky.Vedel, že máš 50, nie 30,tak neviem čo očakával.Blokla by som ho všade a žiadnu myšlienku mu viac nevenovala.
Ako sa to vyvíja?
@gerdusha NIjak, on nic, ja nic 🙂 Takze vlastne podla planu?
ale uz ti je lepsie a predychala si to, vsak?
@kaktusik007 Ano jasne, zlepsuje sa to. NIekedy mam nanho hnev, niekedy take pochopenie, aj ze ho ospravedlnujem. Aj ked to teda nebol vztah, je to asi ako kazdy iny rozchod.
Nieco podobne som zazila aj ja,, zial chlapi vedia byt riadne hnusni....

@lucka_ke Ked po vylete videl, ze hru na mrtveho chrobaka uz neuhra a ja s nim odmietam akykolvek dalsi kontakt, tak mi napisal, ze v sobotu rano, po tom sexe sa v nom nahle nieco zmenilo, comu sam nerozumel.
Ale zaroven dodal, ze by sme mali byt k sebe tolerantni a travit spolu nadalej cas bez zbytocnych ocakavaní. Pritom sme sa spoznali na zoznamke za ucelom nadviazanie vztahu a cela nasa komunikacia k tomu po cely cas smerovala. Toto ma uplne dorazilo a uvedomila som si, že tento clovek ku mne neprechovava absolutne ziadne pocity, ani len na urovni dobreho priatela a ze nema vyznam pokracovat v komunikacii s nim. Nechala som to tak a potom sa to pohlo, ked mi napisal na tie meniny, ale to som uz pisala, co sa dialo potom.