icon

Sú veľké prsia na krehkej postave prekážkou?

5. aug 2026

Dobre rano. vcera som mal rande s rovesnickou zo zoznamky a cely cas ma nej prekazala jedna vec. Asi mi vynadate alebo budete tvrdit, ze je to hlupost, preto prosim take komentare nepiste. Ale je normalne ak 30 rocna bezdetna zena vysoka zhruba 165 cm mala menej ako 50 kilo, a pri mojom odhade oblecenie xs. No a k tomu prirodzene prsia tak zhruba stvorky? neviem to presne ocislovat ale boli velmi velke na jej krehku postavu a neustale mi to vadilo. Ale baba celkom pekna a rozumeli sme si. Jednoducho mi to vadilo. a rusilo pozornst ale nie v dobrom. Je to podla vas prirodzene? alebo uz divne?

Strana
z3
januska12323
5. aug 2026

Ak sú prirodzené čo s tým má robiť? Ísť na operáciu lebo tebe vadia?

bronkax
5. aug 2026

Tak ak má prirodzené tak asi je to prirodzené ja neviem šak tak kašli na ňu ak máš toto neustále komentovať alebo ju niekedy uraziť. Sa pýtaš ako keby mala druhú hlavu.

anonym_074324
5. aug 2026

Ak take ma, tak co?
To akoby si hovorila ze ci je divne ze ma niekto velky a krivy nos. A tebe to prekaza pri komunikacii s nim. Take nizke...

anonym_f9f6f0
5. aug 2026

Žiaľ, tak ako sú niektoré ženy úplne ploché, sú aj také, ktoré majú od mladosti obrovské vemená. Najhoršie je, že v tehotenstve a po kojeni sa zvyknú takéto prsia este viac zväčšiť a následne ovisnuť.
Vsimni si niektoré ženy okolo 50, mnohé majú prsia veľké ako vedrá, idú im od krku az na brucho. A to brucho je široké a veľké, to je taká typická postava typu jablko po viacerých deťoch.
Je síce možnosť chirurgicky prsia zmenšiť, ale to by musela ona chcieť. A sotva to urobí kvôli tomu, ze sa Tebe nepáčia. Ak sa ti nepáči, kašli a na ňu a hľadaj ďalej.

autor
5. aug 2026

len mne to prislo aj stylom podprsenky ze to este akoby viac ukazovala, a mozno realne to tak nevyzera umelo ale proste mi tam padali stale oci a vadilo.

cutespider
5. aug 2026

Problém nie sú jej prsia, ale Tvoja hlava. Ak Ťa škrtili trenky, zober si nabudúce trochu voľnejšie, alebo pred stretkom vezmi malého na ruky 😁

autor
5. aug 2026
@anonym_f9f6f0

Žiaľ, tak ako sú niektoré ženy úplne ploché, sú aj také, ktoré majú od mladosti obrovské vemená. Najhoršie je, že v tehotenstve a po kojeni sa zvyknú takéto prsia este viac zväčšiť a následne ovisnuť.
Vsimni si niektoré ženy okolo 50, mnohé majú prsia veľké ako vedrá, idú im od krku az na brucho. A to brucho je široké a veľké, to je taká typická postava typu jablko po viacerých deťoch.
Je síce možnosť chirurgicky prsia zmenšiť, ale to by musela ona chcieť. A sotva to urobí kvôli tomu, ze sa Tebe nepáčia. Ak sa ti nepáči, kašli a na ňu a hľadaj ďalej.

@anonym_f9f6f0 toto aj mna napadlo, ze ako to bude po tehotenstve.

anonym_165c15
5. aug 2026

Takú blbu tému si založil. Lebo len tupelo sa môže toto pýtať. Verím tomu že ty vyzeráš horšie ako ona. Že ti nie je hanba. Fuj

anonym_fd35ef
5. aug 2026

Mne to príde divné, že ti to vadí. Mužom sa to väčšinou páči, nepoznám muža ktorému by to vadilo.

bronkax
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f9f6f0 toto aj mna napadlo, ze ako to bude po tehotenstve.

@anonym_autor 😀 a ty máš čo s jej tehotenstvom a prsiami po ňom po prvom stretku? Daj si studenú sprchu

anonym_a5a46d
5. aug 2026

Ženy majú rôzne typy postáv a veľkosť a tvar pŕs, to je ale prekvapenie... riešiš neuveriteľnú kravinu, asi rande nebolo až také super, tak na ďalšie nechoď, koniec príbehu... je úplne okej, že sa ti to nepáči, ja mám tiež veci na mužoch, ktoré sa mi nepáčia a oni za ne nemôžu, ale o čom tu chceš akože diskutovať, či je to normálne? proste jej také narástli... a áno, veľa mužom sa to páči, preto to možno na rande zvýraznila oblečením...

anonym_633264
5. aug 2026

To si k tomu musel zalozit diskusiu? Mozno tvojmu dalsiemu rande bude vadit, ze mas privelku hlavu.

bronkax
5. aug 2026

Najhoršie je že takéto veci riešia muži ktorí naozaj nestoja ani za tú kávu a esteticky to tiež nevyhrali

anonym_165c15
5. aug 2026

Určite si chorý človek pretože riešiš jej tehotenstvo. A taký človek má pravo voliť .

autor
5. aug 2026
@anonym_fd35ef

Mne to príde divné, že ti to vadí. Mužom sa to väčšinou páči, nepoznám muža ktorému by to vadilo.

@anonym_fd35ef tu ide o neprirodzenost. Ako to opisat. predstav si dva grepy pomerne velke ktore polozis na maly dezertovy tanier a cely den ich nosis.

januska12323
5. aug 2026

Tak sa s ňou už nestretni a nerieš kraviny.

anonym_d0e814
5. aug 2026

Prepana, ak ti to vadilo viac sa s nou nestretni a daj jej pokoj. Naco o nej zakladas diskusiu? Teda o jej prsiach... Vsak, ked mi niekto niecim nevyhovuje tak viac sa s nim nestretnem. A este na modrom koniku, kde su vacsinou zeny ohovarat zenu, ze ma velke prsia. Toto ries s kamosmi. Aj ti by ta obliali vedrom ladovej vody, nech sa spamatas.

anonym_cc86c8
5. aug 2026

Mas link na jej insta? Kamarat sa pyta...

anonym_d1a6cb
5. aug 2026

Jasný buzerant..

sisska96
5. aug 2026

Nechápem prečo ti vadí. Hádam tebe nebude bolieť chrbát. ak jej áno, tak urobí s nimi niečo, ak nie a jej nevadí, tak kvoli tebe nebude určite zmeniť. Mimochodom čo ak ona nebude spokojná s tvojimi veľkosťami, a máš malého pipíka ?

anonym_a5a46d
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_fd35ef tu ide o neprirodzenost. Ako to opisat. predstav si dva grepy pomerne velke ktore polozis na maly dezertovy tanier a cely den ich nosis.

@anonym_autor O tom by sa dalo možno porozprávať, keby ich mala spravené, že čo už je moc...ale aj keby, čo by s tým mala kvôli TEBE robiť?... nepáčia sa tebe, budú sa páčiť inému.... nie s každým si sadneme...

domkakvet
5. aug 2026

@anonym_autor ak ich mala velke, tak aj keby ich nezvyraznila, tak aj tak by boli stale velke, kazdemu sa paci nieco ine na zenach, tak ako zenam na muzoch a ak ti to vadilo, tak hladaj inde, nejaka chemia musi byt.

anonym_633264
5. aug 2026

Prsia mala normalne, len telo mala oproti nim mensie ...

autor
5. aug 2026
@anonym_633264

Prsia mala normalne, len telo mala oproti nim mensie ...

@anonym_633264 Ano, mozno aj tak sa to da povedat. Ale to telo bolo prave take ako sa mi paci. Len...

anonym_61b62c
5. aug 2026

A ty si sa už vyzliekol? Možno zase tvoje "vnady" budú oproti tvojmu telu malé a tiež jej to bude vadiť 🤭

anonym_f7083e
5. aug 2026

No áno
Je to nesumerne
Ale a čo
Kto je podľa pravítka?
Veď nikto ťa nenúti ďalej sa snou stretavat

katkazatka
5. aug 2026

Stihla baba s velkymi prsiami. O tu sa musia chlapi bit.😉

anonym_f87df7
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_633264 Ano, mozno aj tak sa to da povedat. Ale to telo bolo prave take ako sa mi paci. Len...

@anonym_autor nechápem čo riešiš, každá sme sa nejak vyvinuli, jedna je doska, druhá má dvojky, ďalšia päťky. Ak ti nevyhovujú veľké tak hľadaj babu s malými. Každý chlap má iné preferencie. Môj je spokojný, že mám veľké, plochú by nechcel.

anonym_4a7c5a
Autor odpoveď zmazal
anonym_c22f41
5. aug 2026

mne tu chyba opis tvojich prednosti a take tie prirovnania k ovociu a pod

Strana
z3