icon

Sú veľké prsia na krehkej postave prekážkou?

5. aug 2026

Dobre rano. vcera som mal rande s rovesnickou zo zoznamky a cely cas ma nej prekazala jedna vec. Asi mi vynadate alebo budete tvrdit, ze je to hlupost, preto prosim take komentare nepiste. Ale je normalne ak 30 rocna bezdetna zena vysoka zhruba 165 cm mala menej ako 50 kilo, a pri mojom odhade oblecenie xs. No a k tomu prirodzene prsia tak zhruba stvorky? neviem to presne ocislovat ale boli velmi velke na jej krehku postavu a neustale mi to vadilo. Ale baba celkom pekna a rozumeli sme si. Jednoducho mi to vadilo. a rusilo pozornst ale nie v dobrom. Je to podla vas prirodzene? alebo uz divne?

Strana
z3
mandzula
5. aug 2026
@procrastique

@mandzula Ale aby bola téma adekvátna alebo rovnaká, tak by sa nemalo riešiť u mužov, že či sa ti páčia ich plešinky a pupky ale či sa ti páči, že im vidno vtáka cez kraťasy a hodnotíš, že či sa k jeho postave hodí tá veľkosť vtáka alebo ju považuješ za zbytočne neprimeranú alebo primeranú.

@procrastique Ja to takto nevidim. Vidim to ako hodnotenie telesneho znaku, ktory je pre cloveka relevantny.

explorer666
5. aug 2026

Píšeš to dosť neohrabane, ak mala malé oblečenie a veľké oné, že je vyliezali až do neba, tak bola, nazvyme to, nevkusne oblečená.

dadis
5. aug 2026
@marca12

@anonym_autor Zrejme sa nevhodne oblieka. Ak svoje prsia zvyraznuje a vystavuje,posobi to vulgarne. Keby sa decentnejsie obliekla,tak ani tie prsia by tak nekricali.

@marca12 A co si ma obliect v 40tkach? Rolak? Paneboze, su muzi, co sa im pacia male kozy, je to pol na pol - niekto melony, niekto ma rad male pevne - to neznamena, ze tu budeme chudatko dievca obvinovat neviem z coho. Nepaci sa autorovi, bude sa pacit inemu.

anonym_cbb431
5. aug 2026
@rozculena

@anonym_cbb431 to si na velkom omyle,mala som spolužiačku na základnej,bola malá,štíhla a prsia veľmi veľké.

@rozculena moze byt. S mojou hmotnostou sa vzdy hybala aj velkost podprsenky tak to beriem.podla seba

autor
6. aug 2026

Uz to nieje nutne riesit. Po vcerajsej navsteve u mna som to dnes stopol. Jednoducho mi to prekazalo a bez podprsenky to vyzeralo este horsie ako som si predstavoval. Neustale ma to rozptylovalo a naviac z jej strany nezaujala ani v ...... natolko aby som to toleroval.

anonym_d0e814
6. aug 2026
@anonym_autor

Uz to nieje nutne riesit. Po vcerajsej navsteve u mna som to dnes stopol. Jednoducho mi to prekazalo a bez podprsenky to vyzeralo este horsie ako som si predstavoval. Neustale ma to rozptylovalo a naviac z jej strany nezaujala ani v ...... natolko aby som to toleroval.

@anonym_autor No toto je otrasne. Takze jeden den ste sa stretli, nepacili sa ti jej prsia este aj diskusiu si o jej prsiach zalozil. Napriek tomu si ju pozval domov a pretiahol. A nasledne po sexe si ju poslal do ritky. A este aj to potrebujes na net pisat.
Jedine mi je luto tej zeny. Ist hned druhy den po zoznameni ku chlapovi a nechat sa pretiahnut je ozaj velmi skoro.
A k tebe uz len tolko, nemaj nikdy deti. Lebo co kojenie urobi s prsiami niektorych zien by si netoleroval a opustil zenu. Kup si gumenu Ancu, vyberies aj velkost prs na takej Anci, a nebudu menit tvar.

autor
6. aug 2026
@anonym_d0e814

@anonym_autor No toto je otrasne. Takze jeden den ste sa stretli, nepacili sa ti jej prsia este aj diskusiu si o jej prsiach zalozil. Napriek tomu si ju pozval domov a pretiahol. A nasledne po sexe si ju poslal do ritky. A este aj to potrebujes na net pisat.
Jedine mi je luto tej zeny. Ist hned druhy den po zoznameni ku chlapovi a nechat sa pretiahnut je ozaj velmi skoro.
A k tebe uz len tolko, nemaj nikdy deti. Lebo co kojenie urobi s prsiami niektorych zien by si netoleroval a opustil zenu. Kup si gumenu Ancu, vyberies aj velkost prs na takej Anci, a nebudu menit tvar.

@anonym_d0e814 pises hluposti.Od zaciatku to smerovalo sem. Sama by si nechcela pri sebe chlapa na ktorom ti nieco vadi.

anonym_d0e814
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d0e814 pises hluposti.Od zaciatku to smerovalo sem. Sama by si nechcela pri sebe chlapa na ktorom ti nieco vadi.

@anonym_autor Ja mam manzela, ktory mi od zaciatku vyhovuje vsetkym. S chlapom na ktorom by sa mi nieco nepacilo by som sa viac nestretla a nerozoberala na internete , ktora cast tela sa mi na nom nepaci.
A este na modrom koniku, kde je ovela viac zien ako chlapov ohovarat prsia zeny je od teba ozaj otrasne. Neviem co si cakal. Ci si myslel, ze my zeny tu budeme nadavat na prsia inej zeny. Alebo co si cakal od tejto svojej diskusie. Chvalabohu pre tu zenu, ze uz ma od teba pokoj.

autor
6. aug 2026
@anonym_d0e814

@anonym_autor Ja mam manzela, ktory mi od zaciatku vyhovuje vsetkym. S chlapom na ktorom by sa mi nieco nepacilo by som sa viac nestretla a nerozoberala na internete , ktora cast tela sa mi na nom nepaci.
A este na modrom koniku, kde je ovela viac zien ako chlapov ohovarat prsia zeny je od teba ozaj otrasne. Neviem co si cakal. Ci si myslel, ze my zeny tu budeme nadavat na prsia inej zeny. Alebo co si cakal od tejto svojej diskusie. Chvalabohu pre tu zenu, ze uz ma od teba pokoj.

@anonym_d0e814 teraz sedim za compom a v ruke mam mobil kde mi prisla od nej uz asi 40 sprava ze ona to chce skusit dalej a ze nemame koncit. Tak minimalne ta posledna veta ti nesedi.

anonym_d0e814
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d0e814 teraz sedim za compom a v ruke mam mobil kde mi prisla od nej uz asi 40 sprava ze ona to chce skusit dalej a ze nemame koncit. Tak minimalne ta posledna veta ti nesedi.

@anonym_autor Vela sebavedomia ta zena nema to uz bolo jasne tym, ze druhy den po stretnuti isla k tebe domov a hned sa nechala pretiahnut. To by sebavedoma zena neurobila. Len taka co sa ulakomi na hocikoho. Uz jej neodpisuj a daj jej pokoj. Ju to prejde a prestane ti snad pisat. Snad si najde normalneho chlapa, a nie taketo co riesi jej prsia na internete.

mandzula
6. aug 2026
@anonym_d0e814

@anonym_d0e814 Preco ti je jej luto? Ci sa dala znasilnit myslis? Zrejme k nemu isla dobrovolne a vedela, ze nebudu obzerat zbierku motylov.

anonym_d0e814
6. aug 2026
@mandzula

@anonym_d0e814 Preco ti je jej luto? Ci sa dala znasilnit myslis? Zrejme k nemu isla dobrovolne a vedela, ze nebudu obzerat zbierku motylov.

@mandzula Mne je ju luto, ze o nej zalozil diskusiu a ohovara jej prsia. Otras spravanie chlapa.

jeennyv
6. aug 2026

Si riadny kus debi…la , zeny si davaju silikony kvoli tomu, aby mali prsa a kuk som diskusiu…dobre pre nu, ze ju nechces takeho, co toto zalozi na mk na materske forum len obist a oplut

mandzula
6. aug 2026
@anonym_d0e814

@mandzula Mne je ju luto, ze o nej zalozil diskusiu a ohovara jej prsia. Otras spravanie chlapa.

@anonym_d0e814 Neznamy clovek "ohovara" prsia neznameho cloveka. Ozaj hrozne.
Mimochodom, ohováranie je šírenie nepravdivých informácií o človeku, ktoré môžu vážne poškodiť jeho dobrú povesť, prácu, rodinu alebo postavenie v spoločnosti.

jeennyv
6. aug 2026
@mandzula

Mimochodom, ohováranie je šírenie nepravdivých informácií o človeku, ktoré môžu vážne poškodiť jeho dobrú povesť, prácu, rodinu alebo postavenie v spoločnosti.

@mandzula uz len ze chlap takto s takou temou ide na mk je hrozne, on moze byt rad, ze videl prsia a mal sex vobec…

anonym_d0e814
6. aug 2026
@mandzula

@mandzula Ale ja mozem lutovat koho chcem. A mne je tej zeny luto. Vytvorit diskusiu o jej prsiach je ozaj otrasne.

anonym_d0e814
6. aug 2026
@jeennyv

@mandzula uz len ze chlap takto s takou temou ide na mk je hrozne, on moze byt rad, ze videl prsia a mal sex vobec…

@jeennyv On mozno cakal, ze budeme nadavat na jej prsia s nim. Normalny nebude. Take strasne prsia mala, ze chudacik bol uplne znechuteny.

jeennyv
6. aug 2026
@anonym_d0e814

@jeennyv On mozno cakal, ze budeme nadavat na jej prsia s nim. Normalny nebude. Take strasne prsia mala, ze chudacik bol uplne znechuteny.

@anonym_d0e814 ja sa cudujem, ze to 💩 u cesty si pripustila k sebe…ze ona je zufala, zle prsia atd…sak on moze byt rad vobec…zenska asi si myslela, ze bude bude z toho nieco, vztah atd…tak zjavne zlavila z narokov a riadne pri tomto kandidatovi a co nech sa on pochvali aky je fesak..,

anonym_8a9f94
6. aug 2026

Mne by viac ako velké prsia na chudej babe prekážalo, že roztiahla nohy na druhom rande. A na tebe by mi vadilo, že aj keď si tušil, že sa ti nebude páčiť a nič z toho nebude, tak si to aj tak hrotil na sex. Otrasní ste obaja 👎

midka
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prosim ta, preposli jej link na tuto diskusiu, ver, ze 41 spravu ti uz viac nenapise 🙂

autor
6. aug 2026
@midka

@anonym_autor prosim ta, preposli jej link na tuto diskusiu, ver, ze 41 spravu ti uz viac nenapise 🙂

@midka dobru chut k obedu. Uz prisli dalsie 4. a neodpisujem jej vobec. Je to spusta riadkov napisanych od nej o jej predstavach a co moze byt ak by bolo.

autor
6. aug 2026
@mandzula

@mandzula samozrejme ze dobrovolne. Navhol som to ja, ale vobec nepremyslala a suhlasila.

anonym_d0e814
6. aug 2026
@anonym_autor

@midka dobru chut k obedu. Uz prisli dalsie 4. a neodpisujem jej vobec. Je to spusta riadkov napisanych od nej o jej predstavach a co moze byt ak by bolo.

@anonym_autor Vies co, ja ti neverim, ze ti jedna zena napisala cez 40 sprav bez reakcie od teba. To by musela byt psychicky chora. A teda normalny nie si ty a ani ona. Ty nie si normalny, ze riesis na nete jej prsia. A ona nie je normalna, ze ta obtazuje. Lebo tolko sprav bez reakcie je obtazovanie. Preco si ju nezablokujes uz ak je to naozaj pravda a pise ti ako besna aj ked neodpisujes nic?

anonym_f57a08
6. aug 2026

@anonym_autor Tak ti neviem. Keď ti od začiatku vadilo ako vyzerá mal si na prvom stretnutí hneď povedať že nie je tvoj typ a hotovo. Dali by ste si kávu a išli svojou cestou. Na čo si s ňou chrapal? Ty budeš asi taký ten kurevnicek čo sa nechce viazať. Aj keby si stretol babu čo by vyzerala ako mladá Pamela Anderson (predtým nez si dala spraviť kozy), Monica Beluci či niektorá zo súčasných krások, našiel by si niečo čo ti bude straasne vadiť - malé kozy, veľké kozy, pisklavy hlas, väčší nos, nie úplne ploché brucho, veľké nohy. Vždy nájdeš dajakú pitchovinu čo bude neprekonateľnou prekážkou pre vzťah až skončíš ako zatrpknuty 50tnik.

anonym_c61812
6. aug 2026
anonym_a14cd8
6. aug 2026

@anonym_autor vraj rusilo pozornost, povedz ze ten dole si myslel daco ine👧

Strana
z3