icon

Svoju manželku nemilujem

7. okt 2022

Mile mamicky,

taká tema na úvahu.. som ženatý, mám deti.. no nemilujem svoju manželku.. milujem niekoho iného, už niekolko rokov.. láska, vášeň, motyle v bruchu, porozumenie.. stale, aj po tych rokoch.. boli medzi nami aj hádky a nedorozumenia, ale prehrmeli.. o domácnosť sa starám, manželku mám rad a vážim si ju.. ona ma miluje, aspoň to tvrdí.. ale vydiera ma.. vydiera ma citovo a deťmi.. chce docieliť aby som ju znova miloval..ale to sa neda.. kto zažil, pochopí.. snazi sa, ale už je neskoro.. dlhodobo sa o seba nestarala a odmietala ma.. sex tak 3-4x do roka.. rodinu neopustím ale srdcu neviem rozkázať.. stalo sa, nič som nejvyhladaval, ani to nebolo mojim cieľom.. . a tak sa pytam, nie je láska sebecka? Manželka chce aby som ju miloval (vydieraním cez deti, že s nimi odide, si vynucuje aktivity a p.).. lebo ona miluje mna.. nie je to tak, že ten kto miluje mal by chciet stastie toho druhého, aj keď jeho samého to boli (ak je to teda prava láska)? Prečo vydiera? Aj keď začnem pre nu robiť nejaké veci, nikdy to nebude úprimne a ona to bude cítiť..

blanblan
7. okt 2022

Toto sa dlhodobo nedá, poznám to. Trápiš manželku, milenku aj sám seba. Pokračuj takto a kopnúť ta do zadku obidve, len otázka času kedy a ešte aj pred deťmi budeš hajzel, sorry za vyraz

katkati
7. okt 2022

@blanblan Takýto majú šťastie. Vedia dobre hrať a manipulovať.

doriiis
7. okt 2022

@zoro9836 ....hovori ten,co odpoveda za druhych.Oznacena osoba ani nestihne zareagovat,ale ty uz pises svoju odpoved na dotaz venovany jej

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
doriiis
7. okt 2022

@zoro9836 ...samozrejme.Vsetci vieme aky

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
doriiis
7. okt 2022

@zoro9836 ...nie,nie to si ty.Ja za druhych neodpovedam😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
modrymotyl8
7. okt 2022

@lentilka78 stávajú sa aj také veci nevravím, ale je to rarita 😊 A tou druhou ktorá na neho čakala si ty 😊 Tak ti prajem veľa šťastia v takom vzťahu.

viestta
7. okt 2022

@zoro9836 všade kde si aj ty.

ivangeline
7. okt 2022

1Keby som hovoril ľudskými jazykmi aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som ako cvendžiaci kov a zuniaci cimbal.

2 A keby som mal dar proroctva a poznal všetky tajomstvá a všetku vedu a keby som mal takú silnú vieru, že by som vrchy prenášal, a lásky by som nemal, ničím by som nebol.

3 A keby som rozdal celý svoj majetok ako almužnu a keby som obetoval svoje telo, aby som bol slávny, a lásky by som nemal, nič by mi to neosožilo.

4 Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa,

5 nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé,

6 neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy.

7 Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží.

8 Láska nikdy nezanikne. Proroctvá prestanú, jazyky zamĺknu a poznanie pominie.

9 Lebo poznávame len sčasti a len sčasti prorokujeme.

10 Ale keď príde to, čo je dokonalé, prestane, čo je len čiastočné.

11 Keď som bol dieťa hovoril som ako dieťa, poznával som ako dieťa rozmýšľal som ako dieťa. Keď som sa stal mužom, zanechal som detské spôsoby.

12 Teraz vidíme len nejasne, akoby v zrkadle; no potom z tváre do tváre. Teraz poznávam iba čiastočne, ale potom budem poznať tak, ako som aj ja poznaný.

13 A tak teraz ostáva viera, nádej, láska, tieto tri; no najväčšia z nich je láska.

catch22a
7. okt 2022
h2
7. okt 2022

@zoro9836 Dala som si tú námahu, že som spočítala tvoje príspevky v tejto diskusii, kým sem prispela @viestta. Bolo ich 14! A ty ideš jej písať, že ona je všade? 🤦🏻‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
doriiis
7. okt 2022

@h2 ...🤣...a z toho 10 bolo vyjadrenie jeho nazoru inym prispievatelkam na ktory sa ho nikto nepytal,a nikto ho ani neoznacil.Len proste precital nazor ineho a hned ho okomentoval

h2
7. okt 2022

@zoro9836 Spočítala som to, lebo pomaly "každý druhý" príspevok je tu od teba. Lebo keď diskusiu založil chlap, považuješ za svoju svätú povinnosť sa ho zastať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. okt 2022

@zoro9836 prosím Ta, nerieš moju osobu v cudzích diskusiách. Keď máš nejaký koment k tomu co som napísala, tak napíš. Ale nespamuj cudzie debaty jalovinami prameniacimi v tvojej posadnutosti mojou osobou.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. okt 2022

@zoro9836 "ja som chúďa žena"??? Veď túto diskusiu nezaložila tá "chúďa žena", ale ten chudák chlap, ktorý strašne trpí tým, ako ho tá jeho hnusná zabedbaná asexuálna žena trápi, keď ho nepošle s úsmevom za šťastím v náručí inej, ale namiesto toho ho hnusne vydiera, že ho opustí, hoci on s ňou chce zostať (len nech mu nebráni v sexvýletoch za milenkou) a dokonca ho neváha týrať spoločne stráveným časom pri nezmyselných aktivitách s rodinou cez víkend! 🙄

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. okt 2022

@zoro9836 To teda neviem.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. okt 2022

@zoro9836 Ja netvrdím, že chyba nie je v oboch. Reagovala som na tvoj príspevok z 10:14. Túto diskusiu založil chlap. Nie jeho žena. A dokonca ani v jeho príspevkoch nevidím, že by jeho žena mala správanie, že "pokloňte sa mi, len ja mám pravdu, muž mi ubližuje..." Práveže vidím, že ona už zvažuje aj ukončenie vzťahu. To je to, čo autor považuje za jej vydieranie. Lebo on by chcel manželstvo zachovať, kvôli deťom, ale s tým, že manželka mu dá voľnú ruku na jeho mimomanželské sexuálne aktivity. Lebo ho miluje a teda jej má záležať na jeho šťastí. (On ju nemiluje, čiže jemu na jej šťastí záležať nemusí.)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. okt 2022

@zoro9836 Takže ak uznávaš, že je chyba na oboch stranách, prečo od začiatku píšeš, ako keby to bola chyba tej ženy? Chlapská solidarita?

doriiis
7. okt 2022

@h2 ...zaujimava otazka

zoro9836
Odpoveď bola odstránená