Tak trošku vtipný rozchod
Normalne sa vam tu musim ,,pochvalit,, 🤣🤣 s chlapom som bola 5 mesiacov, nastahovala som si ho od mamicky ku mne, mal to blizsie do prace ja mam vlastny byt, aj cim skor spolu vyskusame byvanie tym lepsie takze nevidela som problem. Vsetko islo v pohode az do dnes. 😂 Mam taku mensiu traumu z detstva ked som si cistila usi bratranec ma sotil a natrhla som si palickou bubienok, bolelo to hrozne, tiekla mi krv, mala som videnie rozmazane utekali sme na pohotovost no fakt si to hrozne pamatam. Takze vzdy ked som si cistila usi a nahodou bol somnou daky ex v kupelke tak som povedala prosim davaj pozor teraz okolo mna. Nikdy s tym nikto nemal problem a ani on az dneska sa rozhodol, ze hned ked som mu to povedala ma zo srandy postrcil. Tak som si to pichla do ucha, nastastie sa nic nestalo ale kto to pozna tak vie jaka je to bolest. Tak som v panike a bolesti zvysila hlas ze ci je normalny preco mi to urobil ked sa bojim dobre to vie, povedala som mu nech ma necha uz napokoji, ze idem spat. A ON sa normalne vytocil chapete to?? 😂😂😂 poslal ma dopi.. ze som jak male decko co revem za sprostosti (od tej bolesti presiel hnev na plač), ze on nechce taku zenu do zivota, ze co sa hram na princeznu ked zijem v 2 izbaku 😂😂😂 ja som kukala jak obarena ze ci mu fakt preplo a ci zabudol, ze doteraz zil sice v 3 izbaku ale u mamky na gauci v obyvacke 😂😂 ani som nemala slov hodila som mu pred 2 hodinami topanky pred dvere tak sa zobral a odisiel... kde inde ako do kralovstva jeho mamy 😀😀 akoze som ja ta sprosta?? povedzte mi. Ani som to nechcela eskalovat ale za tie reci s nim koncim to mu je hadam jasne. Dostal spravu, ze zajtra kym bude v robote mu odnesiem veci k mame a blokujem. Odvtedy 12 zmeskanych 😂 ale z tohto neni cesta spat pre mna. Nie kvoli tej ,,srande,, co mi mohol ublizit a aj ked nie fakt to bolelo, je to nebezpecne a mam traumu z detstva ale za tie reci a urazky ktore som sem radsej ani nenapisala. Po 5 mesiacoch sa teda ukazal, dobre som urobila, ze siel ku mne byvat. 😂 Keby sa po tomto palickovom incidente ukaze po 2 rokoch tak by som aj smutna bola. Aj mi napadlo, ze sa so mnou nevedel rozist tak vyvolal impulz, ktory potom aj sam vyeskaloval. Ale fakt nic tomu nenaznacovalo, este dneska ma poprosil nech si vezmem dovolenku na pondelok, ze pojdeme na predlzeny vikend. 😂😂 No smiesno mi ostalo poviem vam uprimne. Ale urcite sa k nemu neplanujem vracat, az moc mi klesol v ociach u mna po tom jeho divadle. Aby ste dobre pochopili nerozchadzala by som sa za tu palicku aj ked uz to som sa drzala aby som nevybuchla a on mi tu divadlo spravi a vyjadrovanie jak v 5 cenovej. 😂 To neni chlap pre mna.
Neskutočne, ako dve deti.. Sa ani nečudujem ze vzťahy v dnešnej dobe vyzerajú ako vyzerajú, aj po prečítaných komentároch
Títo hrdinovia z detskej izby sú naj. Mama sa už aj isto potešila ako sa dospelé decko konečne vypratalo z bytu a ľaľa, po pár mesiacoch má tenisky naspäť doma 😭
Veľmi rada by som vedela ako by ste chceli zvládať nejaké ťažké a zložité životné situácie s ktorými si každý jeden z nás musí prejsť keď sa rozchádzate už kvôli tomuto už nemám ozaj slov na dnešnú dobu... ako moja babka vždy hovorila dnešná doba je len o tom že všetko ak sa pokazí rýchlo zahodiť a vymeniť a nesnažiť sa opraviť
@drm21 tak radšej sa vyhnem ťažkým životným situáciám s takýmto mužom. Neviem, prečo by toto mala autorka znášať. Sú aj normálni muži, ktorí si nepotrebujú nič dokazovať, nadávať a ktorí si uvedomujú hranice.
Predstav si, že nevieš dobre plávať a niekto ťa len tak zo srandy strčí do bazéna. Je to v poriadku? Akože veľká sranda? Ha ha?
V prvom rade, usi sa necista uchostourami, to uz by si mohla vediet.
Za druhe, mozes podakovat vsetkym hviezdam, ze sa prejavil velmi rychlo a nestracala si s nim zbytocne cas.
@drm21 myslím, že aj v minulosti to v tých partnerstvách nebolo až také ružovučké, akurát sa o tom nevedelo aké divadelné etudy ľudia za stenami svojich domácností prežívajú. Nebol internet, nikto nič zo svojho života nevycapoval na verejnosť, čo sa doma navarilo, to sa zjedlo. A bolo aj vtedy kopec nezrelých jedincov.
@elizabet173 tak isto. Veď som v tom duchu aj písala komentár
@viestta to je jedno či sa má alebo nie. Ja si nimi tiež čistím a nikoho nenapadne vtedy do mňa strkať. Keď si nimi dcéra čistí uši, tak tiež upozorní, pozor! Ak ideme okolo. A ani mi len nenapadlo zo srandy do nej strčiť. Viem, ako by to mohlo skončiť. Tak o čom to všetko je? Akože potrebujem si niečo dokazovať? Nech si dokazuje inde. To pri každej veci, ktorá by autorke vadila, by zo srandy robil opak? No ďakujem pekne za takého priateľa
@kvetinka75 v tomto pripade nie su uchostoury dolezite, dolezity je ten cirkus co nastal po tom. Uchostoury som spomenula len preto, aby som zvysila zdravotne povedomie pospoliteho ludu.
@elizabet173 tak u mňa to nezvýšiš, ja v tom budem aj naďalej pokračovať 😂 Takto mám pocit dôkladne vyčistených uší.
@viestta Aha takže toto čo tu niektoré vypisujú a predvádzajú v príspevkoch sú šťastné vzťahy? Lebo toto mám pocit ako keby sa stretli puberťáčky namiesto normálnej rady ako by to mala riešiť. Tu ide iba o princíp že keď sú schopní rozísť sa a to len koli takéto kravine čo chcú robiť keď prídu problémy Ozaj vážne Ale keď v tom nevidíte rozdiel tak ste živote asi nezažila horšie a ste šťastná žena
@0silvia0 ale ja si myslím že ono ani jeden vzťah nie je ružový ja nepoznám nikoho Kto žije na nejakom obláčiku a má priviazaného jednorožca podľa mňa bežné problémy musí každý jeden pár riešiť či skôr alebo neskôr... Ale je rozdiel pokúšať sa o nápravu a chovať sa ako by som mala 15... ja už sa ani nečudujem prečo je toľko slobodných matiek a minimálne prečo toľko ľudí nedokáže znikym normálne žiť..., keďže Toto bol evidentné strašné závažný problém a pani si asi myslí že si s tým zvýši ego lebo sa tu pochváli na modrom koníkov... Už len čakám dalsiu tému prečo si nikoho nemôže nájsť
@kvetinka75 ale tu nejde o to čo spravil jasné že s tým Nesúhlasím robiť si Takéto naschvály normálne keď niekto má traumu Ale ide o princíp čo predvádzajú Ako by mali 15 rokov a hlavne túto ja nepovažujem za tak strašne závažný problém aby som sa vychvaľovala na modrom koníkovi o rozchode a jak som mu to ja natrhale.... Hovorím o tom že cirkus úplne jednoduché na stenu doslova a myslím si že tak ako tam nemá s takým chlapom sa zaťažovať tak to platí aj opačne... pretože tiež ma správanie ako pubertiačka
@drm21 a o pár rokov bude vypisovať, že ju manžel zhadzuje pred deťmi, nadáva jej, aj deťom, príp. ju udrel nie? Ak by mi niekto toto povedal, tak mi zabliká kontrolka, či chcem niekoho takéhoto v živote. A čo si myslíš, že takýto človek jej bude oporou, keď príde niečo vážnejšie? Akurát na ňu zvalí vinu, povie si svoje a vybavená vec.
@drm21 no chceš mi povedať, že ty si nikdy nezvýšila hlas, že ťa nikdy nič nenaštvalo, že si nevybuchla? Zase nehrajme sa na dokonalé. Každý má občas výbuchy, či už väčšie alebo menšie. Ale nebudem druhému nadávať a posielať ho do pi...
@drm21 v dobe mojej babky zili zeny s muzmi, lebo sa tak patrilo a bolo kazdemu u prdele, ze chlap je kazdy den naliaty, alebo mlati zenu. A co poznam v okoli zeny z tej doby, tak bud boli vdovy od 40tky, alebo to doma neklapalo, ale navonok hrali hrdinky.
Radsej takehoto chlapa poslat do prdele vcas, ako potom tu vypisovat a pytat sa po 5rokoch a 2detoch, ze co s agresivnym, neschopnym muzom?
Mamicka sa mozno tesila, ze sa konecne zbavi synacika a po par mesiacoch ho ma spat. Este by bola sila, ze by ho nezobrala spat, nech sa komecne stara sam o seba. Mozno by si princ zadovazil palac-garzonku.
@kvetinka75 Veď práve preto hovorím že obidvaja sú rovnakí ako malé deti ani hlava ani päta.. takíto ľudia radšej nech si Nikoho nehľadá ju keď nemajú rešpekt jeden k druhému a nevedia sa správať na svoj vek... z môjho pohľadu by mal jednoducho dospieť jeden aj druhý
@viestta No veď práve preto hovorím že obidvaja by sa mali nad sebou zamyslieť že sú ako dve malé deti a Takto sa veci neriešia Ani jedna strana ani druhá strana.. samozrejme taktiež si neviem predstaviť aby ma partner urážal Ale zase na druhej strane nikto sme neboli prítomní co sa tam všetko udialo
Bola som s chlapom, ktory kazdy svoj vlastny preslap otoci proti zene, zacne jej nadavat, vrieskat, trieskat vecami a urazat sa. Kazdej z vas, co jej reakciu povazujete za detinsku, by som dopriala, si to s takym skusit. Skuste si nechat vulgarne nadavat za nieco, za co je na 100% zodpovedny on, to clovek nevie, ci sa nachadza v ustave pre postihnutych, alebo v skolke. Som zvedava, ako budete potom riesit komunikaciu.
@drm21 vidis a teda dopracovala si sa k tomu istemu, sice strasnou oklukou ale k tomu istemu. Maju sa rozist pretoze to nema perspektivu. Ani mnohe vztahy rovesnicok tvojej babky nemali perspektivu ale "nepatrilo sa" riesit veci rozchodom a tak trpeli vsetci zucastneni a neviem ci zrovna za toto si zasluzia obdiv.
A ak sa k nemu vrati, tak je to jej chyba. Pretoze toto je sice kravina, ale moze byt aj horsie. Co si vyberie, to bude mat.
@viestta a navyše nárazom A na to že ho Evidentne vlastné takmer vôbec ani nepoznala a nasťahovala si ho do bytu ja neviem či vy by ste toto urobila, Ja som s mužom chodila rok stretávali sme sa a keď už som mala istotu až potom sme sa rozhodli spolu žiť, ale ako zase Chápem že niektorí sa prejavia až neskôr že sa dokážu dosť dlho pretvarovať

Dobre si urobila (nie tvoja reakcia nebola detinská ale normálna)....veď jej ublížil a miesto toho aby sa ospravedlnil začal vrieskať. Ešte aj autorku vpodstate urážať, hlavne že on nemá nič a ešte sa aj chová na nič.
Ak sa takto chová po 5 mesiacoch ako sa bude chovať po 5 rokoch 😅.