icon

Tak trošku vtipný rozchod

12. júl 2023

Normalne sa vam tu musim ,,pochvalit,, 🤣🤣 s chlapom som bola 5 mesiacov, nastahovala som si ho od mamicky ku mne, mal to blizsie do prace ja mam vlastny byt, aj cim skor spolu vyskusame byvanie tym lepsie takze nevidela som problem. Vsetko islo v pohode az do dnes. 😂 Mam taku mensiu traumu z detstva ked som si cistila usi bratranec ma sotil a natrhla som si palickou bubienok, bolelo to hrozne, tiekla mi krv, mala som videnie rozmazane utekali sme na pohotovost no fakt si to hrozne pamatam. Takze vzdy ked som si cistila usi a nahodou bol somnou daky ex v kupelke tak som povedala prosim davaj pozor teraz okolo mna. Nikdy s tym nikto nemal problem a ani on az dneska sa rozhodol, ze hned ked som mu to povedala ma zo srandy postrcil. Tak som si to pichla do ucha, nastastie sa nic nestalo ale kto to pozna tak vie jaka je to bolest. Tak som v panike a bolesti zvysila hlas ze ci je normalny preco mi to urobil ked sa bojim dobre to vie, povedala som mu nech ma necha uz napokoji, ze idem spat. A ON sa normalne vytocil chapete to?? 😂😂😂 poslal ma dopi.. ze som jak male decko co revem za sprostosti (od tej bolesti presiel hnev na plač), ze on nechce taku zenu do zivota, ze co sa hram na princeznu ked zijem v 2 izbaku 😂😂😂 ja som kukala jak obarena ze ci mu fakt preplo a ci zabudol, ze doteraz zil sice v 3 izbaku ale u mamky na gauci v obyvacke 😂😂 ani som nemala slov hodila som mu pred 2 hodinami topanky pred dvere tak sa zobral a odisiel... kde inde ako do kralovstva jeho mamy 😀😀 akoze som ja ta sprosta?? povedzte mi. Ani som to nechcela eskalovat ale za tie reci s nim koncim to mu je hadam jasne. Dostal spravu, ze zajtra kym bude v robote mu odnesiem veci k mame a blokujem. Odvtedy 12 zmeskanych 😂 ale z tohto neni cesta spat pre mna. Nie kvoli tej ,,srande,, co mi mohol ublizit a aj ked nie fakt to bolelo, je to nebezpecne a mam traumu z detstva ale za tie reci a urazky ktore som sem radsej ani nenapisala. Po 5 mesiacoch sa teda ukazal, dobre som urobila, ze siel ku mne byvat. 😂 Keby sa po tomto palickovom incidente ukaze po 2 rokoch tak by som aj smutna bola. Aj mi napadlo, ze sa so mnou nevedel rozist tak vyvolal impulz, ktory potom aj sam vyeskaloval. Ale fakt nic tomu nenaznacovalo, este dneska ma poprosil nech si vezmem dovolenku na pondelok, ze pojdeme na predlzeny vikend. 😂😂 No smiesno mi ostalo poviem vam uprimne. Ale urcite sa k nemu neplanujem vracat, az moc mi klesol v ociach u mna po tom jeho divadle. Aby ste dobre pochopili nerozchadzala by som sa za tu palicku aj ked uz to som sa drzala aby som nevybuchla a on mi tu divadlo spravi a vyjadrovanie jak v 5 cenovej. 😂 To neni chlap pre mna.

Strana
z3
zooeynka
13. júl 2023

@drm21 praveze autorka sa zachovala vyspelo a vobec nie ako dieta. Za kazdu cenu sa drzat vulgarneho muza, len aby niekoho mala by bolo velmi nevyspele. Zjavne ma sebavedomie v poriadku ked pri sebe nepotrebuje takeho muza a nema problem ho vykopnut, nenecha si kakat na hlavu. Tvoja babka a jej rovesnicky by tisickkrat od svojich muzov odisli keby mali kam a neboli by fin.zavisle od jeho prijmu. Tomu ver. Ake nebolo kam odist. Moja babka sa az v dochodkovom veku rozviedla so svojim alkoholickym manzelom a zostali byvat v jednom byte....a nic sa nezmenilo. (Po case sa znova vzali aby, ked uz bol chory a cakalo sa ze zomrie, po nom aspon dochodok dostavala). Takze taka je realita zivota babiek....opravovat za kazdu cenu nefunkcny vztah je ukazka nezrelosti, nerozhodnosti a nedostatku sebavedomia.

cacianka
13. júl 2023

@ruzovakrava keby len tenisky, aj oprdené trenky !

0silvia0
13. júl 2023

@drm21 vieš, ono sa to nedá porovnávať ako sa žije teraz a ako pred 20, 40, 60 timi rokmi. Okolnosti boli iné. Ja sa tiež pozastavujem, že dnešní mladí ľudia sa veľmi nespoliehajú na svoj vlastný úsudok, viď diskusie tu. Niekedy sa baby pýtajú fakt koniny, ale je to preto, že môžu a majú možnosť a prostriedok (internet). Za našich bezinternetových čias som sa nepýtala na webe či mám dať decku do škôlky ráno pančuchy alebo ponožky, jednoducho som si to musela sama rozhodnúť alebo si odpozerať v škôlke kto je ako oblečený. Preto dnešné mladé ženy pôsobia na nás postaršie trocha nesvojprávne, lebo my sme neboli zvyknuté hodiť každý problém, každú otázku takto do pléna. A tak isto po 22-ročnom manželstve sa mi zdajú tieto odúvačky a teatrálne výstupy a vyhadzovanie topánok za dvere dosť cez čiaru z dôvodu špárania sa v ušiach spojeným s vulgarizmami. Ale tak človek o dekádu, dve mladší rieši veci s horúcou hlavou a nie je ešte životom otrepaný.
P. S.: ja som tiež s mužom nebývala pred svadbou, kedysi sa to nepatrilo a nebolo veľmi vo zvyku, ale svet sa zmenil.

cacianka
13. júl 2023

@kvetinka75 presne s tou vodou - ako decko som sa topila, takže trauma riadna. ale do termálov chodím, relaxovať. Môj chlap už vedel že plávanie ee, ale raz na začiatku vzťahu to na mňa skúšal, že veď ma naučí plávať. Srandista. znova to skúšal inde, ešte ma aj nadvihol že nech splývam, takú som mu vylepila facku, že sa celý bazén obzeral. Našťastie tá jedna facka- podmienený reflex - zabrala, keby rýpal ďalej alebo reagoval ako henten geroj autorkin, tak neletia len tenisky ale aj on veľmi zrýchleným letom.

hope87
13. júl 2023

@cocolino234 100% súhlasim 👏 @autorka urobila si dobre. Vcas sa vyfarbil a tebe tym urobil velku sluzbu. Nieze ho vezmes spat 😕😀

kvetinka75
13. júl 2023

@cacianka ja tiež neviem dobre plávať. A muž mal tendenciu hocikedy ma hodiť do vody alebo zhodiť z nafukovačky. Nečakane a dosť som sa vtedy zľakla, nalogala vody. Raz som mu tiež zo šoku takú struhla. Pochopil. Viac to nerobil. Čo je sranda pre jedného, nemusí byť pre druhého.

akiana
13. júl 2023

@kvetinka75 V pohode, ved ta mohol iba zabit, ale inak pohodicka. Co ti j*be. To len taka sranda. Zeny, vy mate standardy niekde v pivnici, vsak? Respektive este hlbsie, lebo toto uz nie je ani pivnica, toto je siedma uroven pekla. Moja kamoska sa 3x vratila k typkovi, ktory ju pri soferovani terorizoval neprestajnymi smskami a telefonatmi, aby niekde naburala a zabila sa. Mobil musela mat zapnuty kvoli navigacii. Tu nie ze zeny si nevazia svoju hrdost, ony si nevazia uz ani vlastny zivot.

cacianka
13. júl 2023

@drm21 čo je nezrelé na autorkinom počine ?!
chlap vedel že má problém, aaaale geroj musí srandovať, poriadne nepatrične. panický atak si asi ešte nezažila, takže autorku úplne chápem že zvýšila hlas, a usmernila ho. keby sa tu aspoň trochu stiahol, že ok prepáč, už to nespravím, po chvíli tichej domácnosti by boli OK obaja.
Ale on, kráľ oprdeného gauča v maminom byte, začne ziapať, urážať, trieskať, vulgárne nadávať ?! Halooooo, to mu mala tie tenisky naleštiť a položiť na piedestál ? ešte môže byť rád, že mu veci pobalí a odvezie, že mu nelietali ako vrabce von oknom

adrianap83
13. júl 2023

@drm21 toto, čo urobil, nebola kravina. Hnusne zaútočil na jej slabé miesto vytvorené traumu z detstva. A nepochopil, ze prestrelil! Čo stvaral potom, to uz je uplne mimo. S takým mužom prekonávať ťažké časy musí byť jeden horor. Nemala by si to zena dobrovolne robiť. Autorka nie je na neho odkázaná. Nemá s nim dieťa, ani iný záväzok.

aurora33
13. júl 2023

@drm21 tak v prvom rade on nemal čo do nej strkať ako také malé decko, pokiaľ vedel akú ma ona traumu kvôli tomu. Autorka môže len ďakovať že sa debilko hneď prejavil a ukázal sa aky vlastne je. Nech si teda sedí u mamičky v trojizbovom byte. Hrdina

hope87
13. júl 2023

Ja neviem ale kde je napisane, ze vybuch=nezrele/detinské spravanie? Ved sme ludia a mame emocie, povahu, nalady bez ohladu na vek...samozrejme, ze vekom sa iste veci menia...prisposobujeme reakcie podla toho, kde a s kym sme. Neriesime kopec veci, za ktore by sme v istom veku vystrajali...ale toto? Clovek, co ti ma byt oporou si z teba spravi "srandu", ked dobre vie, ze mas traumu z detstva, ublizis si a on si dovoli ti nadat a dourazat ta v tvojom vlastnom byte po 5mesačnom vztahu???? NEHROZÍÍÍ
Ja teda mozem za seba povedat, ze keby toto urobil mne chlap, tak to autorkine "daj mi pokoj, idem spat" je este velmi slaby odvar toho, ako by som zareagovala ja.

barborachors
13. júl 2023

v živote by som si chlapa bez vlastného zazemia nenastahovala k sebe do vlastného... uz len preto,.ze tento chodiaci komplex moze byt nielen trapny, ale aj nebezpečny psychopat. Bacha na to, beha ich po svete dost...

zooeynka
13. júl 2023

@barborachors a muz s bytom nemoze byt psychopat? To je vysada iba muzov bez vlastneho zazemia?

drm21
13. júl 2023

@zooeynka myslím ze stačí sa pozrieť kto tu také komentáre dáva, ich je viac s takým názorom zvláštnym

akiana
13. júl 2023

@zooeynka Jasne, ze moze, ale ked uz na prvy pohlad vidim, ze typek v pokrocilom dospelom veku este nikdy nestal na vlastnych nohach a vzdy ho niekto ubytovaval, pripadne horsie aj zivil, je to red flag na sto honov.

mayben
13. júl 2023

@autorka Téma super :D Ale ak máš takýto blok z detstva, načo si pred niekým umývaš uši? Treba sa zamknúť v kupelni, toto sa mi zdá ako vyvolaný konflikt. Aspoň sa ukázal, no…

veronika66
13. júl 2023

Toto iste by som aj spravila a už ho nepustila naspäť

aandrea9
14. júl 2023

Zistiť, ze ta chlap dokáže sotit a poslať do péčka vieš aj bez sťahovania po piatich mesiacoch...

0silvia0
14. júl 2023

@mayben inak presne toto mi napadlo. Ja osobne tiež nemám rada, keď sa mi v kúpeľni niekto motá, som tam najradšej sama. Ale keď už idem robiť takúto pre mňa fobiotickú záležitosť v kúpeľni, tak nebudem kričať pozor pozor pozor, moje uši, vzdiaľ sa odo mňa. Ale zatvorím sa a vybavím čo treba v tichosti a bez upozorňovania. Ale tak ako píšeš, aspoň mala dôvod sa ho zbaviť

domkakvet
14. júl 2023

Dobre si urobila.

cimage
14. júl 2023

Dnes to ako vyzera s gaucovym princom?

kvetinka75
14. júl 2023

@cimage 😂

dkethe
14. júl 2023

Mojmu strykovi sa to stalo. Teta ho zavolala, on sa otocil, a prask rukou so spilkou v uchu o zarubnu.
Ta prihoda mi velmi utkvela v pamati, a tiez som na to mega opatrna.

vilma7
15. júl 2023

@anonymanonym úplne s tebou súhlasím.

lenka1993
15. júl 2023

Baby ja som si tiež tak debila nasťahovala k sebe. Ale on teda žil v detskej izbe nie na gauci 😀. Po 3 mesiacoch spolocneho bývania išiel ku kamosovi oslavovať. Na oslavu som pozvaná nebola tak išiel sám. A keď sa 2 dni neozval tak som zistila že vlastne na oslave spoločnosť mal ale nie mna. Tak som mu zbalila tašku, odniesla k mame a vzala si kľúče od bytu 😀

derdia
15. júl 2023

No proste decko, nech ide k mame. Dospely chlap, by pochopil, ze sa bojis, a este k tomu by daval velky pozor okolo teba, pretoze by si ta vazil
Tento nech sa ide hrat k mamicke. Otras.

nnikka
15. júl 2023

A koľko chlapov na skúšku už táto pocestna pani mala nastahovanych vo svojom dvojizbaku na skúšku. Mne to tiež príde divné niekoho si hneď dať do bytu. Čo keď je nejaký psychos a ju zamorduje v spánku....

marca12
15. júl 2023

@drm21 a ja sa zase vobec necudujem,ze tu tolko zien vyplakava,s akymi debilmi doma ziju. Halooo pani,unikla pointa? Vobec nejde o palicky,ale necitlivost voci partnerke a ukazali sa,ze si ju nevazi,robi si posmech a vulgarne ju zjazdi okrem ineho aj za to,ze byva v 2 izbovom byte. Treba vediet rozlisovat,co si mozem dovolit v hadke a co nie. Samozrejme,ze aj my v stastnych vztahoch sa pohadame,ale nikdy si nenadavame a nevykrikujeme vulgarizmy. Uz ked si po 5 mesiacoch toto dovoli,co by robil po rokoch?

goodidea
15. júl 2023

Takže po 5 mesiacoch už je koniec veľkej lásky?

Strana
z3