Tehotenstvo v 48. rokoch
Ahojte, trošku zvláštna téma nevedela som dať názov a áno žiadna z nás nemá vestiacu guľu . Možno sa mi jedna len o postrehy, názory.
Ide o to že sa stretávam s niekým proste prišlo to hneď po jeho rozchode. Nie sme pár, ale nie sme len kamaráti...ex sa s ním rozišla on ma 34 ona 48 boli spolu vyše roka a pol. Dôvod prečo sa rozišli nevie ani on sám ale že ona to robievala pravidelne. Pokúšali sa spolu o dieťa myslím že zhruba rok ona sa vraj zdravo stravuje postava všetko ako mladšia. Ale nedarilo sa..Ona už má aj vnúča, on dieťa ešte nemá 2 x mal mať ale neudržalo sa s inými ženami. Ona ho niekoľko x počas doby čo sa stretáva so mnou kontaktovala, áno teraz to bude znieť kus divne neustále si ho na FB pridávala do vzťahu on to rušil.stale mu písala....a dnes mu teda volala potom čo on ju neriešil že jej to mešká 7-8 týždňov - dobre toto tak povedal on ...ale je to vlastne od doby čo spolu spali posledný x pred tým ako sme sa my spoznali...mňa len zarazilo to že prečo si nespravila tehotenský test? Veď ukázať by mal keby aj vezmeme do úvahy že jej to mešká len jeden cyklus. Mne toto príde ako manipulácia z jej strany. Áno jasne ak je náhodou v Tom idem mimo hru nech sú šťastná rodina a jemu sa splní sen o dieťati....ma ju rád vždy ju bude mať rád...ja ani neviem čo chcem počuť od vás možno názor postoj...podľa mňa je v hre aj prechod a príde mi celé toto jej správanie zvláštne...veď keď to žene mešká nespraví si test hneď aj niekoľko x ?
A musis riesit meskanie nejakej 48rocnej osoby? Nechces sa na to vykaslat a riesit nejake prijemnejsie zalezitosti?
@zmrzlinka2021 Povedzme že jeho novú partnerku?
@0silvia0 my sme si navzájom boli príjemná záležitosť kde sme sa viac menej zaľúbili do seba navzájom...dobre zaľúbili nooo po tak krátkom čase povedzme že zapozerali, spoznávali sa, plánovali?
Ak jej to mešká 7-8 týždňov, v tom veku skôr menopauza. On stále rieši svoju bývalú partnerku? Poobzerala by som sa inde
Meskat jej to moze uz aj prichadzajucou menopauzou. Ak by bola tehotna, zalezi ako to on zoberie. Ty s tym nic neurobis. Bud sa k nej vrati a budu stastna rodinka, alebo zostane s tebou a bude sa stretavat s dietatom.
@cimage toto ja od neho nežiadam....to by som sa hneď zdekovala....to je jasné...a on môj postoj vie...a ja viem jeho že dieťa bude prvoradé. Len mne to príde zvláštne že proste nespravila napríklad test...alebo či aj spravila a verí naďalej že je...a jeho len potrebuje vidieť a skúsiť zmanipulovať
@bluka2 on ju nejak nerieši ona rieši jeho...a áno tiež vravím že zvláštny postoj vyjadriť sa že ex ma stále rád ale vraj on to tak má s každou že si sem tam napíše a tak že ten človek bol súčasť jeho života že s ňou nejakú etapu prežil ...ja zas napríklad pálim mosty ale každý to má inak nastavené
tak to tehu tam nebude ani náhodou.... 🙂
ďaleko pravdepodobnejšie bude menopauza...
ja by som pani odporučila nie spraviť tehotenský test - načo, škoda e, - nech si radšej kúpi test na menopauzu....😉
Uprimne ...mne keby meskalo 8t tak sprintujem cydesena na smrt do lekarne po test a nevypisujem somariny exovi a to mam "len" 46
Keď jej mešká 6-8 týždnov ...to kolko si ty s ním? Veď to este ani vzťah nie je. Chlap nech si doriesi staré veci a potom začína nové.
@eeffka presne toto mi príde ako bežná reakcia ..bez ohľadu na to koľko má žena rokov chce vedieť či je tehotná či nie...mne to preto príde ako čistá manipulácia z jej strany...len ako si ho pritiahnuť späť...
@deti95060810 aj také testy existujú? To som ani netušila...ja mu povedala že veď nech ide za ňou a donesie jej testy nech vidí už teraz...on povedal že aj k dr s ňou pôjde lebo jej jednoducho neverí
@hipuska veď som vravela že je to také skôr zakukavanie proste nie jasné že to nie je nejaký vzťah extrémny ale áno niekedy sú veci kus rýchlejšie ako bežne ...a áno začali sme spolu dosť chvíľu po rozchode, neplánovali sme ani jeden ale proste to prišlo
@deti95060810 záleží od okolností. Ja mám čerstvo 47,menzes ako hodiny a na ochranu nezabúdam! Ibaže ja mám dieťa 5,5r a telo je akoby reštartované. Ale v tomto prípade to asi tak nebude.
@autorka, však keď jej menštruácia mešká 7-8 týždňov, nech zájde na gynekológiu. Tam jej hneď povedia, či je tehotná alebo je to začínajúca menopauza. Ja sa prikláňam skôr k druhej možnosti, aj keď tehotná tiež môže byť, ale je to veľmi malé %.
Píšeš, že s chlapíkom, s ktorým sa stretávaš, nie ste pár ale ani kamaráti. Dobre to chápem, keď napíšem, že LEN spolu spíte? Nebudeš Ty pre neho len nejaká "prestupná stanica", "hojička zlomeného srdca" alebo len proste potrebuje sex? Nešla by som do vzťahu s mužom, ktorý nemá vzťah v hlave ukončený a stále "rieši" svoju ex-partnerku.
Logicky by mu volala preto, ze je s nim tehotna nie? Ked sa cely cas pokusali, moze sa stat aj v tomto veku.
Ten tvoj objav je nesvojprávny či ako? Keby má rozum kúpi testy, príde k nej nech to ocika a bude vyriešená celá záhada.
@sovica nie nie je to len o sexe...máme obaja zložitejšie obdobia sme si navzájom oporou atď...toto a môj vzťah by som nejak neriešila to prebolí...mňa hlavne zaráža toto jej správanie...ale isto im obom prajem nech je to tak ako si želajú
@maria1989 práveže ona mu len zavolala že jej to mešká
@januska12323 tak on volal v šoku z tejto info...jeho ďalší postup nepoznám
Ale ty nemusis riesit preco ona riesi veci tak ci onak, ci manipuluje ci nemanipuluje a aky by bol najbeznejsi sposob riesenia pre vacsinu zien.
Je to zalezitost ich dvoch, tak nech si to vyriesia. Ak ona manipuluje a on sa necha manipulovat, je to jeho blbost. Ty si s nim kratko, ty si pockaj, ako si to vyriesia. Natahovat a manipulovat s moznym tehotenstvom ho nebude 6 mesiacov, pravda medzitym davno vyjde najavo.
A prečo riešiš frajerovi ex ty?
@zmrzlinka2021 ja ich neriešim...len proste sa má to kus nejak dotklo...a možno ma zaujímal názor iných....a áno mám pocit že som na verdikt viac napätá ako ona a on ...
Prepáč ale pred šiestimi týždňami šukal Inú ženu o dosť rokov staršiu od seba a ty už si s ním namotaná?? Veď sa nemôžete ani poznať, nieto ešte byť do seba zamilovaní. A je ti veľkou oporou?? Ten človek je celý čudny, s takou starou babou si robiť deti a medzitým si začne s ďalšou.
...a gol by bol keby otehotnela aj autorka....a typek nech plati na vsetky strany....
Však stačí urobiť jeden test alebo ísť ku gynekológovi a je to jasné.
Toto hovoria ženy mužom, o ktorých vedia, že sa nevyznajú a všetko im zhltnú.
Ale podľa tohto on s ňou ešte pred 2mesiacmi niečo mal alebo má ešte aj doteraz.
Podľa mňa je teta v menopauze
Daj od nich ruky prec , nech si robia ako chcu

A čo v tejto groteske hráš ty?