Tipy na prípravu bytu pred prvým rande
Ahojte. dnes mam po velmi dlhom case rande a ma prist ku mne, pride az vecer o 19 30 tak potrebujem aby bolo vsetko tip top. co poradite? Hlavne ma zaujima take veci ako ci nechat vonku iba jeden paplon a vankus alebo hned vytiahnut oba, aby to neposobilo divno. Rovnako uteraky do kupelky a osusky. ak tam budu dve hned nieje to divne? Mam aj vyupratovat a vumyvat kupelku dokladne? mne by to prislo napriklad take ze sa niekto na mna pripravoval. V kuchyni dlho mam iba jednu stolicku tiez uz priniest vsetky? alebo ako? ja totalne panikarim, neviem co a ako, Uz je to davno a nechcem nieco pokazit. Pomooc.
@anonym_autor normálne iba uprac a hotovo. Ja som mal kondom vo vrecku, ale nepoužil som ho, nebaví ma to s tym
@anonym_761a0e dávaš to tzv . na Kollára? 😀
Ja ked som mala prvé rande som tak sme najprv boli na drinku vecer von a potom keďže bolo uz veela hodín a všetko pozatvarane sme išli ku mne domov. Upratané bolo, vzdy viac stoličiek uterákov atd. Pokecali sme a išli do postele. Nie nie som ľahká žena. Nie nespali sme spolu a ani nic okolo toho. Normálne sme zaspali vedla seba 😁 a keďže to bol pre nas ten najlepší spánok po dlhej dobe, tak sme sa zobrali a sme uz manželia. Doteraz spomínam nato ako si par hodín pred týmto rande zlomil nohu a keďže som mu neverila a chcela ukončiť kontakt definitivne ,tak sa aj s tou zlomenou nohou dotrepal za mnou 60km a dobre sme si pospali😁 a spi sa nám skvelo doteraz❤️
@anonym_autor kriste 🙈 jediné čo by som urobila, že si dôkladne oholim nohy a umyjem pipinu 🤷😀 a budem dúfať, že si to dnes dobre užijem.
@anonym_761a0e dávaš to tzv . na Kollára? 😀
@anonym_565e36 keď je to nejaká staršia, tak áno. Najlepšie ukončenie 😃
@anonym_autor no ako, bol chlapec? A bola si aj ty?
Alebo bolo len upratané?
Chlapovi je to jedno. Aj keby si tam spala na kope hliny
@anonym_autor radím nemať prvé rande u Vás doma... Keď už, tak pekne upratať, pridať stoličku, prezliecť periny. Uterák dať neskôr, vymeniť len ten na ruky. Nesnažiť sa až príliš s jedlom. Odporúčam knihu prečo majú muži radi potvory

@anonym_autor normálne iba uprac a hotovo. Ja som mal kondom vo vrecku, ale nepoužil som ho, nebaví ma to s tym