Trápi ma náš sexuálny život
Baby mám taký problém. Mám vzťah, spoznávame sa, je to už rok a pol. Všetko by bolo v poriadku, ale trápi náš sexuálny život. Je to mladý chalan, teda po 30, najlepší vek, ale pri sexe vôbec nevydrží, snáď 5 min a je po všetkom, buď je hotový, alebo sa snaží vydržať alebo mu potom jednoducho opadne. Ja už neviem čo s tým. Áno viem, že sa to dá riešiť rukami, hračkami a neviem čím, ale chápete, nebaví ma to a už vôbec nie zakazdym. Keď si predstavím, že niektorí muži vydržia celé hodiny... No som z toho rozčarovaná a mám pocit, že by som dlhodobo bola frustrovaná, lebo už teraz som. Avsak nájsť si niekoho k sebe nie je vôbec jednoduché. Som z toho smutná, ale dá sa to vôbec takto žiť a vydržať? Ľúbim ho, ale normálne mám chuť si nájsť milenca a toto si nezaslúži, teda neurobím to, ale príde mi to, že mňa to obmedzuje. Vy by ste to vydržali alebo skončili s ním? 😔
to môže byť, že keď spomalí, mu to nič nerobí a ochabne.... preto ide rýchlo, rýchlo, ale na druhej strane ho to až tak vzruší, že je rýchlo hotový.. ani z voza ani na voz.
Tak nemôže byt sebec a myslieť iba na seba, lebo Ta " necíti" jasné, že keď sa rozkokosi je za chvíľu po sexe.Ale, keď sexujete rok aj pol toto by mal mat už vychytane akú techniku a čo robit.Alebo chce chybu hodiť na teba🤪že si mu široká.Kup mu kondóm a povedz, že chces tiež z toho niečo mať a potom nech si ho dá dole.Kto mu kaže behať maratóny vieš čo nejaký je divný.Asi by ma to nebavilo, keď za takú dlhú neprišiel na to ako to robit
@autorka Ešte jedno riešenie tu nepadlo: obriezka. Tá je v tomto smere na 99,99% účinná.
@lenkakravcova obriezku už má
@luccija on nikdy nepovedal, že ja som široká pre neho, to ja hovorím, že on je malý, všeobecne, nielen pre mňa.
A neda sa aj s malým gašparkom zahrať veľké divadlo? :_(
@toskanka 😅 🐰🐇
@karolinakr 🤭😃😛
Podľa mňa sa len vyhovára, je to somarina. Môj môže ísť aj rýchlo aj pomaly a vydrží vždy dlho. Tam bude nejaký iný problém. Ideálne by bolo dostať ho k sexuologovi, ale to neviem či bude ochotný ísť.
Rozpravat sa. Alfa a omega uspesneho vztahu. Ak je taky, ako moj byvaly, mozes do neho hucat roky - po dobrom, po zlom a nic to neprinesie.
Skus raz, 2x, 3x. Daj ultimatum, ak vas to nikam neposunie tak hladat dalej.

Tieto témy sú síce veľmi chúlostivé, len obávam sa,že iné ako rozhovor nepomôže. On musí povedať, v čom je problém. Ty nie si jasnovidec. A ak má problém,nech ho rieši s lekárom