Trojka vo vzťahu
Ahojte ... priateľ mi nedávno navrhol trojku. Aj som si niečo hľadala ohľadom toho,názory a tak ale všetci chlapi ktorý chceli vo vzťahu trojku to chceli s ďalšou ženou. U nás je to naopak priateľ chce trojku ja on a ďalší chlap. Vôbec som to od neho nečakala a neviem čo mu mám na to povedať. Podotýkam že v posteli nám to aj po štyroch rokoch klape úplne skvelo. Čo si o tom myslíte vy ?
Asi chce skúsiť sendvič...
Tvoj chlap kludne moze byt by. Mala som kolegu, doma zena s dcerkou 2 rocnou, v praci milenka a popri nich este stretavky s chlapmi na sex. Nahovovoril milenku na trojky, vzdy s niekym inym. Raz boli s jednym panom na jeho jachte, samy luxus. Jeho milenka bola moja kamaratka a snim som si tiez rozumela. Bol pohodak, vacsinou v dobrej nalade (aspom na povrch). Skoro mi zabehlo, ked dali navrh na trojku aj mne. Nevedela som, ci sa smiat, ci plakat. Pre mna to bol extrem, bo trpel on celou svojou orientaciou a pocitmi viny voci manzelke. Tu balil 1,5 roka, kedze uz vtedy mal povedt zaletnika. Nakoniec uverila ze sa zmenil a stala sa z nej manzelka. Netusila, co ju caka a uz vobec, ze manzel je by.
Nakoniec sa rozisiel s milenkou, ostal pri zene.
V tvojom pripade zalezi, ci ta to laka alebo mu len chces z lasky vyhoviet - to by ta znicilo. Ak to nechces, nepripusti to a zvaz, ci rozchod nie je rozumnejsi. Nechod proti sebe.
Pokial ta to laka, nech sa paci. Proti gustu… Len mu povedz podmienku, ze ten chla musi byt tiez by - aby si nebola vynechana. Uz tu podobne temy boli, najdi si.
Hlavne nechod proti sebe a NIKDY nerob nieco take z lasky.
Za mna- pokial to ludom vyhovuje, nie som moraöna porota aby som im hovorila co maju a co nie. Je to ok.
U mna je to nepredstavitelne, ja som teritorialna 😁 zasadne sa nedelim a moj partner/ manzel = moje teritorium!
Navrh od tych kamosov do trojky som tiez odmietla 🥴 Nech si robia co chcu , ale bezo mna.
V mojom pripade by to nas vztah urcite pokazilo, preto za mna neexistuje. Tebe drzim palce aby si sa pre seba dobre rozhodla.
Sprav si s partnerom také malé 'cvičenie' nezávisle od seba si každý spíšte na papier:
1. pre a proti - aspoň 5 dôvodov prečo trojku chcete, a aspoň 5 dôvodov prečo nie
2. ako to bude prebiehať - nemusí to byť scenár k filmu, ale trojka sa spája s určitou fantáziou a očakávaniami. Kto čo bude robiť aké praktiky sú akceptovatelne a čo je no go. Predstava že starý domov dovlecie cudzieho chlapa a potom sa uvidí je návod na katastrofu.
3. prevencia chorôb - chlamýdie, herpes atď, všetci 3 sa dáte otestovať?
4. čo keď jeden bude od istého okamihu navyše - napríklad chlapi ťa vynechaju - bude to pre teba ok? alebo sa ty budeš viac venovať druhému - nebude ti to priateľ vyčítať?
5. čo potom - ak si to priateľ bude chcieť zopakovať a ty nie alebo naopak teba to nadchne a on že nikdy viac?
6. kde toho chlapa zoženiete?
7. kde sa to udeje?
Potom si porovnajte či sa vaše predstavy zhodujú a či sa viete dohodnúť.
Podľa toho sa rozhodni.
No myslim si o tom asi tolko ze co chcete robit po svadbe ked uz teraz chce trojku ˇˇˇ za dalsie 4roky vztahu bude vymyslat este visc ˇˇˇ neskonci sa to dobre
Z tvojej otazky citim, ze do toho zrejme nepojdes (co je ok ak s tym nesuhlasis). Pre ostatne citatelky len doplnim: neodcudzujte. Pokial su partneri k sebe otvoreni a nastavia si jasne hranice, co sa smie/nesmie s tym tretim/stvrtym/dalsimi robit a obaja po tom tuzia, vztah to vie naopak posilnit. V zmysle, ze robite nieco co nie je standardne a mate to spolocne. Zaroven je to tajomstvo, jednoducho sa o tom nehovori, lebo vacsina ludi by to nepochopila 😉
Ale musi to byt naozaj spolocny zaujem. Ak s tym jeden pride a druhy to robi len kvoli nemu, zrejme to dobre nedopadne.
@ivetz chore je liezt druhym ludom do spalne a prikazovat im co mozu a co nie 😉
myslim si, ze nespekulujte a vazte si exkluzivitu vo vztahu.
Ahoj,ono je to úchylka s názvom cuckold, on má pôžitok z toho,že sa pozerá na to ako sa ťa dotýka,bozkáva,prípadne sexuje s tebou iný chlap.Ja mám práve opačný problém a to,že ja presne hľadám takýto pár 🙂 aby som našiel pár v ktorom ten muž sa ukája na mne pri sledovaní jeho partnerky.

Mám veľmi dobrú kamarátku, ktorá toto absolvovala, akurát tam bol jej partner a druhá žena. Bol to jeho nápad a ona to podstupovala len preto, aby si ho udržala. Ona ho milovala, on si užíval.
Neviem, ja som asi extrém, ale mne by ublížilo už len to, že by mi takéto niečo môj partner navrhol.