Trojuholník

12. dec 2022

Ahojte, mam taky problém s priateľom. Alebo ani neviem ci je to problém. Máme pomerne čerstvý vztah. Priatel mal predo mnou vztah o ktorom velmi nechce rozprávať. Viem len tolko ze ju lubil a ze to v podstate ukoncila ona a okolnosti. Problem je ten, ze stale si obcas napisu, ako kamarati. To mi nevadilo az do tohto vikendu, ked sme boli vonku. V bare sme sa stretli s ňou, bola tam s kamarátkou. Cely vecer bol priatel ako na ihlach, doslova som citila ze mu vadi ze sedim ja vedla neho a nie ona. Jednoducho tam bola zmena spravania aj ked to potom pocas konfrontácie poprel. Vcera mi to nedalo a opytala som sa jeho kamarata na vztah ktory mali. Ten mi povedal ze to bolo velmi silné medzi nimi. Myslite, ze od ukoncenia vztahu ma deli len to ci ona ho zase zacne chciet? Neviem co si mam myslieť. Priatel je celkovo taky chladnejsi clovek aspon som si to myslela, ale vcera som sa dozvedela ze byvalej posielal dary do prace, ked boli vonku boli na sebe nalepeny, vzdy si vedel najst cas - takehoto ho ja nepoznám. Som len nalepka na predchadzajuci vztah? Ďakujem za názory.

januska12323
12. dec 2022

Ako dlho sú od seba?

autor
12. dec 2022

@januska12323 ukoncili to par mesiacov pred tym ako sme sa dali dokopy, neviem mozno 3-4 mesiace

kvetinka75
12. dec 2022

ako sa hovorí, klin sa klinom vybíja, no u neho to nezabralo. Asi ešte nie je zmierený z rozchodom. A možno stále dúfa, že sa vráti k nemu.

lily14
12. dec 2022

Ešte z toho nie je von

elalala
12. dec 2022

Ja by som mu povedala narovinu, že nie som žiadny leukoplast, ak sa cez to nepreniesol a nie je v stave, že ľúbi len mňa, tak sa netrápme, ukončime to v zárodku, nemá význam sa takto trápiť.

svetlonos
12. dec 2022

Ahoj, je zvlastne, ze si za taku kratku chvilu nasiel teba. Kolko ste spolu? Aj ja som mala jeden velmi hlboky vztah, trvalo mi rok kym som sa z toho dostala ( odisla som ja) a az o pol roka neskor som spoznala taraz uz manzela. Neviem ti veru poradit. On ti tazko povie, ze ex mozno este lubi aby ta nezranil. Zalezi, ako sa s tym vysporiada. A ty tiez, ci si ochotna cakat. Pokial on vie, ze uz nie je sanca byt s nou, je realne aby mal casom aj s tebou hlbsi vztah. Len neocskavaj od neho to iste, ako ked bol pri nej. Bud to pride casom alebo vobec.

autor
12. dec 2022

Je vobec v mojich silach to otočiť? Ja teraz dost rozmýšľam nad tym celým a napadlo mi zopar situácií. Napriklad ked sme spolu zacinali opytala som sa na pracu a potom aj kolko zarába. Vtedy som videla velku nespokojnosť z jeho strany a povedal ze sa mu nepáči, ze riesim jeho peniaze, naco som kontrovala, ze snad je to normálne, ze to chcem vedieť, vtedy mi povedal ze ex sa na to nikdy nepytala az kym jej to sam nepovedal a nikdy nic od neho nechcela. Bola to dost prudka reakcia, ale potom som zistila, ze zaraba veľa, velmi vela a je alergicky na zlatokopky, vysvetlili sme si to, ale teraz mi tak doslo, ze vyzdvihol byvalu vlastne.

stanulienkat
12. dec 2022

To si sa fakt opýtala, že koľko zarába?????? Prepáč, mňa by to nenapadlo ani po ročnom vzťahu opýtať sa. A keby sa to mňa potencionálny partner opýtal, tak by som ho poslala do prdele.

januska12323
12. dec 2022

Podľa mňa z toho ešte nie je vonku. Povedala by som mu, že vidím že to ešte nemá spracované a odmietam byť niekto na vyplnenie voľného času. Ak ma bude chcieť časom ako partnerku a ja nebudem mať nikoho môžeme sa o tom porozprávať.

autor
12. dec 2022

@stanulienkat ale ja som to nemyslela zle, len rozpraval o praci, tak ma to zaujimalo, ale nie preto,ze sa ho chystam vycicat. Ako vravim, to sme si vysvetlili a sme spolu, tak predpokladam,ze to pochopil.

autor
12. dec 2022

@januska12323 strasne nerada by som ho pustila, je to skvely chlap. Rozumieme si len tam citim trochu múr, su temy ktore so mnou nerozobera. Ale vidim, ze ta ex bude problém, aj ste mi to potvrdili. Skor teraz rozmyslam ako mu dokazat ze som lepsia alebo ja neviem.

ibrunova
12. dec 2022

Zmena správania mohla byť, bol nervózny, ale to neznamená, že chcel, aby vedľa sedela ona a nie ty, to si si asi sama vydedukovala.

autor
12. dec 2022

@svetlonos no sme teraz spolu len druhy mesiac, ako vravim je to čerstvé. No ja som ochotna pockat, lebo stoji za to, aj ked ma mrzi, ze pri tej druhej podla všetkého bol iny muž. Preco to takto je? Ona ho nechce a pre nu by robil prve posledné a ja som tu a snazim sa a neviem z neho dostat tu emociu. Asi to chce čas.

kvetinka75
12. dec 2022

autorka - citom nerozkážeš. Samé musia prísť alebo odísť. Ak to ešte nespracoval - vidíš to aj podľa jeho chovania sa. K tebe sa nechová tak ako sa k nej - je chladnejší. To už svedčí o tom, že tie city tam chýbajú. Asi by som ho nechala tak, nech si najskôr ujasní ku komu čo cíti. V tomto mu nedokážeš či si alebo nie lepšia ako jeho ex. Tam rozhodujú city

viestta
12. dec 2022

Si len naplast na jeho ubolene ja. Keby si nebola, tak sa dokaze normalne spravat aj k tebe aj k nej

autor
12. dec 2022

@ibrunova mozno len ziarlim. Ona bola taka, ze smiech, vtip, podala mi ruku a zapriala vsetko dobré. On sedel ako mechom udrety, alebo si to nahovaram, ale sakra bol nervozny, to som si istá.

kvetinka75
12. dec 2022

autorka - možno bol nervozny preto, že by ju aj chcel späť ale bola si tam ty - tak možno ona už keď vidí, že má inú, nebude mať záujem. Ťažko povedať.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
12. dec 2022

To ti on rozprával ako jej posielal dary a bol na nej stále nalepený? Ak sa rozišli pred 3 mesiacmi, to je ako včera. Nová priateľka po tak vážnom vzťahu a po tak krátkom čase je len záplata. A nie každý je ochotný vpustiť do svojho súkromia nového človeka po doslova pár mesiacoch.

ibrunova
12. dec 2022

ale to neznamená, že by chcel ju a nie teba.

autor
12. dec 2022

@ckocka nie to mi povedal jeho kamarát. On o nej vobec nerozprava. Sem tam situacne v ramci niecoho povie ale nerozpráva.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ola101
12. dec 2022

hmm prepac, ale po tom, co si napisala, si bohuzial myslim, ze si len taka naplast ak mal teda problem byt s tebou pred nou. myslim si, ze je to dost jasny signal toho, ze s nou nejak vysporiadany este nie je

miriam11
12. dec 2022

Ukončila by som to. Chces byť vždy ta druhá?

ckocka
12. dec 2022

Aj náplasť može niekedy držať tak že sa nedá odlepiť. Ja by som ti poradila jediné, netlač na pílu, a máš šancu že si na teba naozaj zvykne. Nejaké dokazovanie že si lepšia je blbosť, ty si iná, nie je dôvod porovnávať sa s kýmkoľvek.

kamatopo
12. dec 2022

Fíha tak to sa pohybujes na veľmi tenkom ľade. Ak to ukončila ona tak je len otázka času kedy si to rozmyslí a bude ho chcieť späť. Aj to že ho vidí s tebou môže byť u nej zlom. On to v hlave nemá vôbec upratané. Nechce byť sám tak je s tebou. Z tohoto vzťahu by som dáky Happy end nečakala.

barborachors
12. dec 2022

Áno, si len nálepka. Alebo takym vztahom sa hovorí tiez prevádzac. Tvoja intuicia ta neklame. Cítiš ze on nie je este za tým a cítiš správne. Je uplne jedno aky bol ich vzťah aky bol on k nej. Dobre cítiš, ak citis ze on sa spraval ku nej inak. Si len tá druhá. Mne osobne by to vadilo, a preto som taketo vztahy nikdy nebrala vazne, tam kde bol cerstvy rozchod a podobne, som vzdy vedela, že to nebude partner na dlho. Mozno ale pri nom ty zakvasis na dlho a budete raz rodina... A to, ci ho ona bude chcieť naspäť, by som riesila ako poslednú vec. Isté je, že ta ma len preto aby mu mal kto ofukovat zranené ego.

autor
12. dec 2022

@mamula20 ja uz namotana som. Preco sa mne toto deje? Bud idiot alebo ked konecne stretnem slusneho, vzdelaneho a sebestacneho chlapa musi tam strasit matoha z minulosti. Ja neviem ci ho ona chce, ona vyzerala byt maximálne v pohode a okrem toho zoznamenia a par slov som si nevsimla ze by robila na neho hry. Potom aj odisla a my sme este boli ale nalada bola nanic.

autor
12. dec 2022

Napisem mu spravu. Nie som schopna sa ho pytat osobne.

ckocka
12. dec 2022

To je predsa samozrejmé že ho pri takom stretnutí zasiahnu city, čo by si čakala? Skús sa trocha vžiť aj do jeho pocitov, nie iba zohladňovať svoje.